Bir zamanlar beni kullanan arkadaşıma şimdi olanlar ilahi adalet mi yoksa tesadüf mü?

Bir arkadaşım var yıllar önce ben bekarken onun sevgilisi vardı mesleği var iyide para kazanıyordu.. benim meslek de yok ama çalışıyordum az da olsa.. ben onu hep arayıp sordum zor zamanında yanında oldum. Evine gittiğimde ama beni kullandığını fark etmiştim bana farklı diğer yabancı arkadaşlarına farklı davranıyordu.. ben evine gidince temizlik yaptırıyordu 😏 mesela diğer misafirleri gelecek diye.. yurtdışında yaşıyorum yabancı arkadaşlarıyla çok görüşürdü beni görmezden geldi her zaman.. bir de annem o zamanlar hasta olduğunu öğrenmiştim dünyam yıkıldı :(( onunla dertleşmek isteyince normal karşıladı beni buna çok üzülmüştüm. Bugün evliyim p sevgilisinden ayrıldı, psikolojik olarak zor durumda.. sevgilisi de borç almış bundan geri vermedi diye çok sıkılmış. Annesi hasta olduğunu duydum :( .. maddi manevi zor durumda. Ben yine arada ararım sorarım ama eski konular aklıma gelince ilahi adalet mi diyorum.. annesine üzüldüm sadece Rabbim tüm hastalara şifa versin 🤲🏻🥺

Bir zamanlar beni kullanan arkadaşıma şimdi olanlar ilahi adalet mi yoksa tesadüf mü?