Beni Engelledi Ve Bana Haksızlık Etti?

İki kez buluştuk benden gerçekten çok hoşlanmıştı mimiklerimin ses tonumun çok güzel olduğunu vs hep söylüyordu hep trip atıyordu telefonda az vakit ayırıyorum diye. dün de buluşacaktık ama ben müsait olamadım. Neyse bunu 3 4 gün önce bu çarşamba günü arkadaşımın doğum gününe çağırmıştım. Çiftli bir buluşma olacak sen de gel demiştim. O da tamam seni yalnız bırakmam demişti. Dün yazdım kesin geliyorsun değil mi yerimiz belli olmuş dedim biraz bekleyip aradım açmadı. Sonra bu sabah aradım yine açmadı. Gelmeyecek diye düşünürken aradı. Dün uyuyordum bugün de işteydim beni aramışsın açamadım dedi tamam dedim. Bir şey mi oldu sen aramazdın dedi yo bişey yok dedim. Emin misin dedi yok bişey dedim. Niye aradın peki beni dedi. Whatsappa yazmıştım eğer görmediysen okursun sonra dedim. Hemen baktı. Bu çarşamba günü muhabbetti mi dedi. Evet dedim. Kurumda rotasyon oldu çok yoğunuz erken çıkamayabilirim dedi. Önceden de demişti ama o zaman geç gelsem olur mu demişti, hevesliydi. Ama şimdi değildi. Ben de dedim ki, ha çok sevindim çünkü ben başka bi arkadaşımı ayarladım hani senden cevap gelmeyince çünkü seni bi iki kez aradım hani açmayınca unutmuşum dedim. Öyle bişey mi yaptın dedi, ben de Evet dedim. Sonra tamam kendine iyi bak dedi, sende dedim kapattım. Beni whatsapptan engellemiş (o yazmadan yazmazdım sanki çok yazıyormuşum gibi) İnstagramdan da karşılıklı takibimizi çıkarmış. Ya ne yapsaydım ki ben anlamadım ben ona güvenmiştim geleceğine e o telefonu açmayınca başkasını ayarlamam gerekiyordu ne yapabilirdim ki? Sonsuza kadar onu mu bekleseydim 2 kez aramışım?
Beni Engelledi Ve Bana Haksızlık Etti?