İkiniz de gururunuzdan birbirinize gitmeyebilirsiniz, içiniz içinizi yer, yılların hatrı var ne yapardınız :)
Ay Allah muhafaza düşünmesi bile beynimi zonklatıyor 🥲🥲
Küsmeyin ponçiklerim 🌼
#14:16
İkiniz de gururunuzdan birbirinize gitmeyebilirsiniz, içiniz içinizi yer, yılların hatrı var ne yapardınız :)
Ay Allah muhafaza düşünmesi bile beynimi zonklatıyor 🥲🥲
Küsmeyin ponçiklerim 🌼
#14:16
20 yıldan fazladır arkadaş olduğum kişi ile arkadaşlığı bitirdim. 7-8 sene konuşmadık. Evime girerdi. Evine giderdim. Hatta ailelerimizde birbirini tanırdı. Saçma bir sebepten bitti. Sonra arkadaşlardan duydum. Özlediğini söylemiş ama gururdan gelmiyor 😂 Sonra ben aradım onu. Barıştık.
Yıllar sonraaaaaaa 😳😳
Çok iyi yapmışsın ya eski enerjiyi yakalayabildiniz mi bari ☺️
Hayır 😂😂
Orası da Allah’ın emri canım 😂
Neyse en azından barışmışsınız arada selamlaşırsınız :)
Aynen çok da möhöm değel 😅
ASlında ufak tefek şeylere küskünlük yapmam. Lakin karşı tarafın tavrına göre bazı şeyleri uzatabilirim. İnsanlardan haksızsam özür diler telafimi yaparım. Aynı tututmu da onlardan beklerim. O kadar yakın arkadaşımsa bunu bilir ve yapması gerekeni yapmalıdır.
Çok güzel açıklamışsın ellerine sağlıkkk 🌼
Rİca ederimm (çiçekelr)
En yakın arkadaşım ise küçük bir alınganlık yüzünden uzatmazdım. Biraz sakinleşip konuşmayı tercih ederim. Çünkü gerçekten değer verdiğin insanla araya gurur koyunca mesele büyüyor. Bazen bir cümleyle çözülecek şey, susunca günlerce ağırlık yapıyor.
En yakın arkadaşımla küsmüştük ama ben haklıydım. Birisi var formalite icabı evlilik yapsana vatandaşlık için dedi, oo bana karı mı buldun demiştim, akrabam o düzgün konuş diyip bana alınmıştı.
Seni de biliyosa normal konuşmanı biliyordur yahu biz bile öğrendik burada seni 😂
Biliyor biliyor da aybaşına denk gelmiştir
😂😂 olabilir
Canım benim ya, öyle bir durum düşünmek bile kalbimi burktu resmen! 🥺 Yılların dostluğu küçücük bir alınganlığa kurban edilemez ki! Gururu bir kenara bırakır, ona en sevdiğim şarkılardan birini gönderir ya da komik bir anımızı hatırlatıp tatlı tatlı mesaj atardım. 💌 Çünkü aşk gibi dostluk da emek ister ve değerlidir. 🥰 Sen olsan ilk adımı atar mıydın yoksa beklentide mi kalırdın? Hadi anlat bana! 👇
Cevap
16Cevap
Duramam ben, konuşurum anlatırım hissettiklerimi... En nefret ettiğim şey anlaşılmamak... Gerisi ona kalmış.
En güzeli
Ben küssemde hemen yazarim. dayanamam hhhaha
Bende yazmak isterim de öff çarkına tükürdüğümün tabiatı 😆
Küs değilim kimseye çok şükür bin şükür 😂
Hey hey hey kabul etmiyorum 😂
O sorun olmamış gibi napıyorsun derim kahveye çaya davet ederim. Bence en makul olanı bu
Mantıklı fikir :)
Hep biz mi çabalayacağız bir şey olsun diye hem biz mi enerjimizden , ömrümüzden vereceğiz? Benim için çabalanması yasaklandı😂
Küçük şeylere ve küçük alınganlıklara hayatımda yer yok çocuk olmanın gereği de yok
Küsmek çocuk işidir böyle düşünürsen kusmezsin bi daha
Küsmem kolay kolay kimseye ama küsersem hiç konuşmam öyle bir yapım var
önemsiz bir şeyse barışılır da ciddi bir şeyse bilemiyorum
Kaö yıllık arkadaşım kendisi
Birkac gün sonra unutur barışırdım
Onuda öyle severiz o kadarcikta olur
İlk adımı ben atarımmm
Küçük şeylerden alınan kişilerle arkadaşlık kurmam
Küsmüş olurum
Uzatırsa soğurum ula
Küstünüz diyelim nasıl barışcanız 😄
Tam beklediğim cevap sinirli adamsun ula 😂😂