Yakın arkadaşla küs olmak?

Yakın kız arkadaşımla uzun süredir konuşmuyoruz, beni heryerden engelledi. Olay şu benim sevgilim vardı, ben de biraz soğumuştum sevgilimden, ve arkadaşımdan akıl istiyordum eskisi gibi hissetmiyorum ne yapmalıyım felan diye. Daha sonra arkadaşım çok abartmaya başladı çocuk çirkin zaten boşver ayrıl sevmiyorsun kanka sevmiyorsun falan. Bende karşı tarafın da duygularıyla oynamamak için ayrıldım. Daha sonra arkadaşıma çocuğun cok üzüldüğünü söyledim ayrılırken yazdıklarını felan gönderdim. O da ay başım ağrıdı artık şu cocuk tan falan gibi tepkiler verdi. Sonra ki gün bana cocuga mesaj attığını dertleştiğini söyledi. instagram şifresini verdi mesajları okudum. Dedim neden böyle birşey yaptın? Çocuğa acıdım üzüldüm dedi. Mesajlar bir garipti böyle kız arkadaşım şey yazmış yok insanlara güvenme bu sana ders olsun felan. Sonra arkadaşıma sinirlendim bidaha onunla konusma dedim. Tamam dedi ama o günden sonra bana da hiç yazmadı 2 gün felan. Bende sinirlendim takipten cıktım bunu instagramdan. Sonra bana uzun bir mesaj atmış işte arkadaşım. Seni seviyorum kanka yapma böyle falan diye. Bende hiç yumuşamadım. Sert yaptım. sonra en son yazdıklarına görüldü atınca engelledi heryerden. Ve 6 7 ay oldu onu çok özlüyorum en yakın dostumdu. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. O şu an bir erkek için onu bitirdim sanıyor ama ben onun iki yüzlü davranmasına ve hiç gönlümü almamasına sinirlenmiştim. Barışmak istiyorum ama nasıl barışabilirim heryerden engelledi, ya da barışmalı mıyım? Anlatacak kimsem yok çok düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Yakın arkadaşla küs olmak?