Dilin kemiği yok.Sinir sisteminizin laçkalaştığı bir an olabilir.. İstem dışı gücendirdiniz arkadaşınızı ve şimdi nasıl gönlünü geri kazanmaya çalışırsınız?
Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum..
Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum..
Hatamı kabul ederim ve ona açık açık kusura bakma seni kızgın anımda kırdım,biliyorum bana kızgın ve kırgınsın gerçekten yüreğile senden özür dilerim derim,artık beni affetmesini beklerim,anlayış senden af dilemesi benden derim,
Merhaba derim halini hatırını sorarım, oda öküz değilse selamımı alır.
daha kimse benden gönül almamı beklemedi. arada uyarımızı yapıp birbirimize darılmaca kızmaca yok diye anlaşıyoruz. ama buna rağmen beklerse neden kırıldığını sorar o konuda dikkat ederek gönlünü alırım.
özür dilerim şirinlik yaparım.. ben çok kolay gönül alırım ama bu karşındakine de bağlı tabi inatç biriyse işin zor ve ne konuda yumuşayacğna bağlı
Cevap
10Cevap
Kalbini kirdigim arkadasim yakinimda ise gider sarilir operim.ozur dilerim.
yok uzak ise durumu anlatirim.pismanligimi dile fetiririm. o na zaman tanirim.
olmadi davet ederim.geldiginde sloop diye salyalarimi uzerine salarak operim:)
açık yüreklilikle hata yaptığını kendisini kırdığın için özür dileyerek hataların biz insanlara mahsus olduğunu konuşurdum ,umuyorum karşındaki seni seven sayan bir dost ise bıçak dayasan boğazına gık çıkartmayacaktır C=
olayı anlat kısa özetle her kişiye göre buna bağlı olarak olaya göre değişir gönül alma... dargın kişi kim ve olay ne?
egolarını harab etmişsin anlaşılan, bi bakalımmm senin için ne yapabiliriz... pekala asla yapmam veya yapamayacağım dediğin ne var? seni iyi tanıyorsa keskin sınırlarını biliyordur... asla dediğin önemli bişeyden onun için vaz geçiceksin mesela aaa mesela mesela asla ne onun gururnu okşanmasına ve senin gururunun talan olmasına sebebiyet verirse onu yap ve ne yaparsan yap agosunu 3 oranında kırdıysan en az 4 oranında geri kazanamazsa planın başarısız olur...
dediklerimi yaparsan istediğini alırsın güven bana.
Samimi bir arkadaşımsa özür dilemeyi beceremediğimi bilir, mahcup bir bakışla öperim.
" El öpmekle ağız kirlenmez" derler. özür dileyip, o anki ruh haletimi, karşımdakinin o anki ruh haletine yatkın bir şekilde anlatırım. Sorun kalmaz sanırım.
Dargın olduğum arkadaşlarımın peşinden koşmam. Kardeşim dediğim bir sınıf vardır. Eğer o sınıfa giren varsa, S*kerim belanı lan alınganlık yapma demem yeterli olur heralde :) Biraz kaba yapım olsada özüm sözüm birdir.
şu an 2-3 kişi benden özür beklyr ama ani yapılan bsy değildi.kırdım gecti.özür dilemem.laçkalaştırmsaydılar o an
Kalbini kırdıysam haketmiş bende bi arkadaş kaybetmişimdir =((88
özür dilemek erdemliktir.saygıyıda ardından getirir.,
seviliyorsan veya seviyorsan bunu yapmalısın
UMURSAMAZ KİŞİLİĞİM OLDUĞU İÇİN KİM KÜSERSE KÜSSÜN TINLAMAM GİDİP ÖZÜR DİLEMEM YALVARMAM BİR ERKEK PEŞİNDENDE ASLA KOŞMAM.
kedi gibi tepesine tırmanıp koala gibi yapışırım
"özür dilerim nolur nolur nolur" repliğini en içten halimle yüzlerce kez tekrarlayıp telefonunu ve maiillerini taciz ederim.
''Ver lan gönlünü.. Çaat!''
özür dilemek zor birşey değil sanırım.
ozaman tekrar dile ve aslında öyle olmadığını ona ihtiyacın oldugunu belirt
kırmak kolaydır fakat tamiri çok zordur olsada eskisi gibi olmaz
kendimi hakli görüyorsam ugrasmam.
görmüyorsam özürdilerim.
giderim özür dilerim.
özür dilicen geçicek gidicek uzatmaya ne gerek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar