En yakın arkadaşınız size iftira atsa?

şu an sinirden uyuyamıyorum. Ufak bir sebepten tartışmıştık, ama konuşalarak çözülürdü ben küslüğümüzü ondan sanıyodum. Bana inat başka arkadaşlarıyla fotoğraf çekilmeler, twitterda bana ergen demeler, arkadaşlarını doldurmalar bana karşı bişeyler var hissediyorum ama bana yazan eden yok. Bugün dıdısının dıdısından öğreniyorum ki güya öz kardeşimden öte gördüğüm insanın ve ortak arkadaşlarının benimle küsme sebebi gidip onun eski sevgilisiyle konuşuyomuşum takılıyomuşum. Bana gelip bişey demiyolar ama. Ya o benim canımdı ailemden çok onunla ilgileniyodum bir gün görmesem özlüyodum her şeyimdi o kız benim mutluluğumda üzüntümde ona koşuyodum ruh ikizimdi birbirimizin mutluluğuyla mutlu olup acısıyla ağlardık biz. Ailelerimiz tanışırdı, annesi annemdi eş dost akraba tanımadığım yoktu. Sevgili sanarlardı bizi tarifi imkansızdı ya. Ulan ben mutluluğumda kime koşucam şimdi bana böyle iftirayı nasıl atarlar bana bunu nasıl yakıştırırlar öyle bişey kesinlikle yok ya. şu an dövsem mi sövsem mi? Ama kesinlikle yazmıcam köpek gibi pişman olcak. Ama asla affetmicem. Ulan inanması bile bişey gelip bana neden sormuyo? Şimdi ben kime güvenirim güvenimi sokup attı kime en yakın diyip güvenirim ben !
En yakın arkadaşınız size iftira atsa?