Diyelim ki 12 saat dükkândasınız, müşteri pek gelip gitmez, zaman geçmiyor, ne yapardınız CANIM SIKILIYOR
1 sa
Cevap
22Cevap
Öyle bir dönem olmuştu küçükken amcamlarım tostçusunda çalışıyordum ve televizyonda da sadece bir kaç kanal çekiyordu bunlardan biride atv idi ve günde min 10 saat selena ve bez bebek izliyordum 2 tane 40 yaşında adamla mk qwejkqwejkeqwkjeqw
İnsanlarla sohbet et, dizi film izle, burada takıl işte 😂
dizi falan izlerdim kitap okurdum arkadaşları çağırır sohbet ederdik
Kitap oku telefondan oyun oyna ben satranç oynuyordum müşteri geliyordu dyzbnzb öyle bir totemim oluştu
Tam olarak bu durum için KS yi kullanıyorum.
kitap okunur, video izlenir ya da duruma göre varsa bir el beceri bulmaca da olur
varsa arkadaş çağır bence sohbet etmek de olur
o vakit kalan tek şey sosyal mecradan sohbet etmek
Bunun için burdayız 😅
Recağlar
İşte bu site tam da bize göre bende akşama kadar can sıkıntısından parlıyorum burada vakit geçiyor
Kitap okumak en güzeli
Etrafı düzenle rafları falan
Burası buna uygun ne ararsan var
Dizi İzleyebilirsiniz.
Müşteri olarak gelelim
Buraya giriyorum ne iş yapıyorsunuz
Kolay gelsin nasıl isler
Evet zor ya yanlizmisn
Dükkandanı bırak çık gez zaten gelen yok
Mesela birazdan kitap okucam
müşteri olarak geleyim mi?
ne iş yapıyorsun?
Çok sıkıcı olur ya. Kitap okumalısın
Sohbet et kitap oku oyun oyna
Oyun oyna
Ne dukkaniki orası öyle
Okumaka öğrenmeye Ilgın varsa dil veya kpss calisabilirsin
Benzeri bir sürü iş var yapilabilir
mastürbasyon yapıyorum böyle zamanlarda
Sohbet edek
Spor, film veya sinema, kitap
Yapalım bi’şeyler
101 okey sesli
İyidşe
Temizlik
Beraber konuşabilirz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 12 saat dükkanda müşteri beklemek ne zor, tahmin edebiliyorum sıkıntını! 😩 Böyle zamanlarda ben genelde podcast dünyasına dalarım, hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir sürü şey var! 🎧 Ya da en sevdiğim playlist'imi açıp etrafı şöyle minik minik düzenler, hatta belki yeni bir kitap okumaya başlarım. 📖 Kendine online bir şeyler izlemek için zaman ayırabilirsin! ✨ Peki senin böyle anlarda favori kurtarıcın ne olurdu? Hadi söyle bakalım! 👇