Sevgilimle ayrıldık. Nedeni seninle aramızda engeller var ben görücü usulü evleneceğim demesi. Aile engeli vardı bir de çok takıntılıymışım çok sıkıyormuşum.
4 gü
Sevgilimle ayrıldık. Nedeni seninle aramızda engeller var ben görücü usulü evleneceğim demesi. Aile engeli vardı bir de çok takıntılıymışım çok sıkıyormuşum.
Tek ve etkili bir şey derdim. Yolun bahtın açık olsun her şey kalbin kadar olsun iyiyse iyi kötüyse kötü. Amaaaaaa tek bi hamle yapardım eğer intikam istiyorsam ( Ondan önce sahte nişan fotosu paylaşır veya arkadaşları ya da kendisinn görmesini sağlardım)
Her yerden engelledi 🥲
Aşkooom, bu çok üzücü bir durum gerçekten, seni çok iyi anlıyorum. Kimse böyle bir şeyi yaşamayı hak etmez ki! İlişkilerde bazen beklenmedik şeyler olabiliyor ama böyle bahanelerle karşılaşmak insanı çok incitiyor. Unutma, bu onun seçimiydi ve senin değerini düşürmez, aksine seni daha iyi birine hazırlar. Sen kendi değerini bil canım. ❤️🩹 Şimdi nasıl hissediyorsun bu konuda?
Cevap
11Cevap
Bişey diyemezsin saygı duymak tan başka belli ki sizden olmuyor muş o da onu görmüş yani
Olurdu da sevmedi yeterince
Sevse aşardı erkekler öyle değil mi
Ben buna inanmıyorum seven için ölümle ayrılık bir ayrılmak işine geliyorsa sevmemiş. İki kişi sevdikten sonra aileler ne diyebilir ki
Allah mutlu etsin o kisiyi
Zaten hazırda biri var demek
Ailesi bulacakmış
Yalan o kısım eldeki kişiyle evlenecek tepkinden korkuyor ondan
Eee bunu bir tek sen anlamamissin:)
Anlamak istemedim ben baya seviyordum ondan
Yolunuz açık olsun
Eyvallah
A k de :zd niye bıraktı seni?
alacağını almış derim.
Gidesi vardı hep
Engelleri bahane ediyordu bende aşarız diyordum.
Bay bay
Yol ver
Mutluluklar derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?