ESKİ SEVGİLİM NİŞANLANDIĞIMI DUYUNCA BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ SENSİZ YAPAMAM EVLENME DİYOR?

2 buçuk yıl görüştüğüm biri vardı. Ben onu çok sevmiştim. Ama o bu süre zarfında bana tabiri caizse çok kötü davrandı. Her tartışmanozda engelliyordu. Ve günlerce sesini duymadığım zamanlar oldu. Engeli kaldırsın diye yalvarıyorum. Kaç kez aradım ama ulaşamadım. Evlenmek istediğimi söyledim biz, senle sevgili değiliz diyordu. Senle evlenmem diyordu 2 senedir böyle kısır döngü yaşadık hep ben onun peşinden koşuyorum o ise beni arama gurursuz musun seni sevmeyen Bi insanı arıyorsun diyordu. Nişanlımla tanışmadan önce ona son kez hayatıma birini aldığımı söyledim oralı olmadı blöf yapıyorum sanmış Ve yine beni engellediğinde artık beni sevmediğinden iyice emin oldum ve hayatıma başla biri girdi. Şu anki nişanlım ve 1 ay sonrq düğünümüz olucak her şey ayarlandı eşyalar alındı. Şimdi o kişi beni çok sevdiğini beni bırakmayacağını benimle evlenmek istediğini söylüyor. Telefonda bana gözyaşı döküyor. o çocuğu bırak ben sana aşığım önceden seni kaybetme korkum yoktu şimdi seni kaybetmekten korkuyorum bana dön evlenelim diyor ben artık imkansız olduğunu evleneceğimi söyledim. Ama benimşe görüşmek istiyor bana her gün daha önce hiç olmadığı kadar ilk defa beni sevdiğini söyledi aşığım sana diyor ve evlilikten bahsetti ben dedim sen yokken sen beni engellediğinde nişanlım hep yanımdaydı hiç Bi zmn beni yalnız bırakmadı şimdi mi aklın başına geldi dedim ama annemle gelip konuşacağını evlenirsem intihar edeceğini söylüyor ve işin kötü yanı tam onu unutmuşken geldi seni seviyorum dedi ve tekrar kafamı karıştırdı ona çok aşıktım nişanlıma o kadar aşık değilim ama ona daha çok güveniyorum benim vicdanıma oynuyor siz bu durumda olsaydınız ne yapardınız

ESKİ SEVGİLİM NİŞANLANDIĞIMI DUYUNCA BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ SENSİZ YAPAMAM EVLENME DİYOR?