Evlilik tutku olmadan yürür mü?
Tutku en önemlisi tutku yoksa hayat yok neşe yok ışık yok evliliklerde
Tutku en önemlisi tutku yoksa hayat yok neşe yok ışık yok evliliklerde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Isınma olayı zamanla gerçekleşmektedir lakin ( Genellemesiz )..
Bu vb. konular risklidir çünki ;
Isınıp severek muhattap olan sevgililerde bile sorunlar yaşanmakta'ki sevgileri uyumsuz taraflarını geçici göz ardı ettirip + nişan süreciyle evlilik hayali üzeri gidip, yuva kurması sonrası bazı arzu ve hayallerini yaşadıktan sonra :
Göz ardı edilen uyumsuzluklar ve az çok bir birlerinden sakladıkları yüzlerinin ortaya çıkması, iyi niyetin ve anlayış ile sevgi saygı değerinin ama 1 ama 2 taraflı bencillik ile nasılsa evlendim ve köprüyü geçtim , şimdi doğal halim üzeri yaşarım vb. kendini ömür boyu salmaması ve sevgili dönemi gibi güncel tutması gerekirken aksini yapması ile zedelenmesi vb. süreçler sonucu huzursuzluklar baş göstermektedir..
Mantıklı Tanı Ve Kanının Oluşması İçin Gereken Aşamalar ;
Bir birlerini sık boğaz etmeden ve sürekli değil ( Belli Süreli Aralıklar İle ) muhattap olup, bu arada doğal gelişen uyum, sabır, empati ve relax modda 2-3 ay içinde oluşan muhattaplığın gidişatı üzeri karar alınabilinir. Tabiki 2 tarafta istediği konuları açıcak ve karşısındakinin doğal fikrini soracak ve bu şekilde bir şeyler oluşabilir veya aksi yönde analiz yapılıp iş uzamadan biter.
Isınma, saygı, güven, sevgi ve uyum ile + vefa olursa ilişkilerde? GİDİŞAT HOŞ VE OLUMLUDUR..
Kitap gibi yazmışsınız 😊
Estağfurullah..
İnce düşünceli olup, insan ve olaylara objektif bakışla ve her konuda esas hak hukuk vede doğruya göre olurunu baz alıp tanı ve kanı koymaktayım.
Psikoloji sitesinde 5 yıl üyeliğim oldu ve psikolog bay ve bayan arkadaşımda oldu.. online bedava terapi almasına vesile oldum site üyesi 2-3 bayanın.. Ayrıca en ucra sırlarını ailesine değil bana güvenip açan ve danışanlar oldu ve bu kişiler ev ve iş adresleri hatta feys ve cep numaralarını bile paylaştılar benimle.
Eşini benle aldatmak isteyen bayanın hatasını anlamasına ve çocuk sahibi olup mutlu olmasına vesile oldum..
Ancak artık bu denli detaylı olarak muhattap olmuyorum 7-8 yıldır..
Çok önemli konularda biraz tecrübe ve bilgilerime göre önerim oluyor. En güzel yanıda ( gurur ve kibir olmaksızın) yardımcı olmak..
İltifatın ve dediklerimi okuduğun için teşekkür ederim gül hanım :).
Tabi güvenleri ve sırlarına ihanetim olmadı vede olamaz..
İnsanlara yardımcı olmak güzel..
Eyvallah sağolasın, kişi kendinden bilirmiş.. Sizdede bu özellik var ve bu çok güzel..
E. i. g. İçin Teşekkür Ederim Gül Hanım.
Ben seçmedim ama yinede rica ederim😊
Site Sisteminin ;
Belli Bir Süre Sonrası, Soru Sahibinin ( E. i. g. Seçmemesi Halinde ) Otomatik Olarak E. i. g. Seçtiğini Biliyorum..
Nezaketen E. i. g. Cevabım Oldu Çünki ; Detaylı Açıklamamı Okuyup Cevap Yazdın..
😊😊
Türk evli çiftlerin yarisindan cogu sevmeden aradan ciksin diye evleniyor.
Erkek kadini cinselllik, kadin da erkegi bankamatik olarak görüyor ve 30 40 yil boyunca ayni dairede yasayan 2 yabanci gibi oluyorlar.
Çok itici çok sıkıcı.. huzur olmalı tutku olmalı o evde
Onu bilemiycem ne tutkuyla evlenenler aşk bitti diye ayrıldı. Evlilik nasip işi sabr işi emek özveri
Sevip evlenmeyi tercih ederim, sevmeden evlenilmez.
Cevap
58Cevap
Zorlaştırmayınız, kolaylaşırınız... Severek yapılan evliliklerinde sonu malesef hep mutlu sonla bitmiyor, yürümüyor.. Evlendikten sonrada sevebilir insan, heleki sorumluluklar alınıp, eşe değee verilip, arkasında durulursa pekala çok güzel bir aşk, sevgi olabilir. Böyle pozitif düşünenlerdenim, sevgiler.
Sevmediğin, gönül vermediğin sıradan bir insan düşün. Belki arkadaşın. Yemek yediği çatalı yıkamadan aynı çataldan sende bir şeyler yiyebilir misin? Ya da yarım bıraktığı suyu içebilir misin? Çok mide bulandırıcı değil mi. Peki nasıl evleneceksiin?
Bende bunu diyorum nasıl olur ki
Midesiz insanların başarabileceği bir şey.
Artık evlilikler menfaat olmus sevgi tutku arayan kim. Herkes nasıl rahat yasarım havasında. Ben bir kadınla aynı ortamda oturdugumda anlıyorum ne istediğini. Kimse ben sevgi istiyorum ben huzur istiyorum demesin yemiyor artık aştık o dönemleri.
Valla ben istiyorum tutku aşk sevgi neşe :D
Evlenilir. Sende sevecek yürek oldukduktan sonra seversinde tutku senle alakalı olan bir şey. İnsanlar birini gördüğünde mi aşık oluyor yoksa insanlar aşka mi aşık.
Onu bilmem ama ben tutkuya aşığım 😀
içinde cikolata var tabi 😜
Benimkinde yok
Emojim kaldı 😂😂
Benimkinde var. cikolata mutluluktur😂
Geçici mutluluk o 😕
Tukenmeyince kalıcı oluyor 😎
Çikolatanın verdiği mutlulukla bir insanın verdiği mutluluk aynı değil 😕
Felsefe yapmıştım 🤕
Anlamadın demi
Anlamamış gibi mi görünüyorum 😂
Çikolatanın verdiği mutluluk ile insanin verdiği bir degil dediğine gore evet😃
Anlat o zaman😀
Çikolata benim 😎
Senin olsun ben mutluluk istiyorum 😂
Ben mutluyum ama tabiki bunu biriyle paylaşarak daha fazlasini yasamak yaşatmak isterdim layik birini gormedim nasip kismet
İnşaallah bulursun mutlu etmeye layık birini..
inşallah 😃 sende
Sağol 😄
Valla şöyle ki görücü usulü eski tip evlilikler ömür boyu sürebiliyor. Bunun canlı şahitleri yakınlarımızda mevcut.
Ömür boyu sürmesi o evliliğin kaliteli olduğunu göstermez
Kaliteyi tartışmıyoruz zaten.
Hayır kaliteyi tartışıyoruz sorum böyle
Sevmeden evlenilir mi?
Tutku en önemlisi tutku yoksa hayat yok neşe yok ışık yok evliliklerde.
Tutku kalite değildir duygudur.
Tutku huzur mutluluk sevgi varsa o evlilikten tat alırsın benim için olmazsa olmaz bunlar
Saydıkların aradıkların, bekletilerin :)
Evlilik saygı ile yürüyor kardeş, çocuk olunca iş değişiyor zaten.
Sadece saygıyla mı
Aynen öyle saygı bide görmezden gelmekle yürüyor başka birşey değil
İtici hiç benlik değil
Evlenince anlarsın
Sanmıyorum sevmediğimle evlenmem
Evlendiğinde oda aynı olacak bir süre sonra
Off tamam düşünmek bile istemiyorum
Öyle yani
olmaz yapamam tutku kelimesini iyi söyledin tutku olmadan nasıl onun nefesine sarılıp uyuyabilirimki teşekkürler be sihiri kelimeyi söyledin bana TUTKU işte bu
Tutkusuz nasıl olur ki önce tutku olmalı güçlü iletişim olmalı enerji verebilmeli iki insan birbirine
Aynen öyle.. öyle insan bir daha denk gelir mi buda var..
Kaç defa sevebilir ki insan
Tanımadım :D
boşanma tarihini de belirleyin bari süreli evlilik sözleşmesi olur en azından kafanız rahat olur :)
O nasıl olacak😀
mesela "seninle 1 seneliğine evlenelim" gibi :D
Ya sonradan çok tutkulu şekilde seversem 😀
Sözleşmeyi uzatırız sorun yok :)
😂😂
Eee ne diyün 1 seneye :D
olmas öyle şey 😯😯evlenen adam hergün eve gelirken eti tutku alsada. sevgi olmazsa olmaz.. 😴😴
Bencede😂
😂😂demi ama beni sevmedigim kadınla evlensem kadın 3. gün evden kaçar
Yürür. Şekil a, b... z ye kadar köylere bakabilirsiniz.
Çok saçma
Mantık evliliği saçma? Kabul et amerikalı dostum 20 yaşında bir kız 50 yaşında adamı sevemez. Kabul et ki birçoğumuzun ana babası görücü usulu evlendi.
Bizimkiler severek evlendi :))
Bu salt çoğunluğu etkilemez 😏
Evet..
hanfendi saygı varsa anlayış varsa sahiplenmek varsa sonucta insanız öyle degilmi
Saygı anlayış sahiplenme ne kadar yeter ki sevgi olmalı huzur olmalı mutluluk olmalı tutku olmalı ki o evlilik güzel devam etsin yoksa evlenmenin ne anlamı var
hanfendi eskilerde sevgimi varmış sizn eskileriniz tanımıyormusunuz benim dedem le ebem bir yere yürürken 2 adım arkadan giderdi ama ne mutluydu sormayın şimdiki kızlar koluna giriyor o kadar milletin içinde toplu taşımada sanki bir birlerini yiyecekler dogru sevgi bumu saygı nerde yapmayın lütfen
Benim anneannemi 14 yaşında babası zengin diye dedeme vermişler tabi dedem ne yapmış kazandığı parayı kendine harcamış yemiş içmiş anneannemde evde dikiş dikip çocuklarını büyütmüş sonuç huzursuz mutsuz geçimsiz aile.. ne sevgi var ne saygı.. bilmiyorum ya bana çok saçma geliyor sevmediğim insanın elini bile tutamam ben
Onlar acele karar vermiş olanlar
ülke de evlilerin yarısı evlenmiş olmak için evliler. tutkusuz da yaşanılıp gidiliyor işte. yeter ki sevgi ve saygı kaybolmasın
Çok sıkıcı boğucu olur
Bende bunu demek istiyorum birazda evde sevgi huzur yoksa çocuklar doğal olarak etkilenir ve ben bunu hiç mi hiç istemem
Öyle maalesef..
Ne kadar sıkıcı diyorum ben onlar için.. böyle böyle diyorum ama benim sonumda o galiba😀
Of deme öyle içim daralıyor 😣
Arada etkilenme olmalı ben yapamam diğer şekilde yürütemem evliliği
Ne tekme tokatı canına okurum onun 😂
İte kaka denir ona 😂
görücüler nasıl evleniyor? Evet. Sevmek şart değil. Öncelikli şart denklik ve uyum. Mantığa dayalı olmalı.
Evlenilir elbette. Eğer bunu ispat etmek isteyen bir hanımefendi olursa, kendisine bir mesaj kadar yakınım efendim.
Evlenilir önemli olan saygının olması aşk sevgi gibi duygular bitiyor zamanla böyle yapılan evliliklerde aşk bitince malesef saygıda bitiyor
Sevgi bitmez zamanla..
Evlilikte bitmez ya bitmesin :D
Neden olmasın eskiden görücü evleniyorlardı herkes mutluydu
Herkes mutlu muydu!
Evett benve öyle
Değildi tabiki
Sonuna kadar tutkuluyum O bende Ben onda tutukluyum 😍❤
Evlenilmez sevgi önemli. Zamanla olur diye şansa bırakmakta kumar olur. Sevgi kumar ile kazanılmaz. ..
Size bir soru tutku olmada nasil seviseceksiniz evliligin temelide sevisme
Katılıyorum
Tutku yoksa alet diklesme vajen kayganlasmaz
Derine girme :D
Haklimiim
Istermisiniz derin muhabbetleri
Tukku yoksa seks yok, seks yoksa aşk yok, aşk yoksa yürümez...
Bencede
Öyşe bir evlilik mi yaşıyorsun?
Hayır isteyen oluyor bende yanlış bir karar vermek istemiyorum sonuçta evlilik bu tüm hayatını etkiliyor
Görücü usulü mantığı bana ters
Diğer türlüde olmadı..
Daha yaşın genç, olur mutlaka. Strese gerek yok
Sevmeden hiçbir şey yapılmaz bence çay bile içilmez
Sevmeden evlilik yürümez en önemlisi tutku yoksa evlilik sürmez
Düzenli seks hayatı isteyen problemli şahsiyetler evlenebilir.
Evlenilir.. Eskilerin çoğu öyle evlendiler gayette mutlular
Evlenilir de;yaşanilir mi, orasi meçhul
Bende bunu diyorum..
biliyorum:)
yani seksiyse evlenilir.
Çekici olmalı diyorsun.. sadece çekici bulduğun insana güvenebilir misin
Güven eşittir sevgi gibi bir şey benim için..
evli olanlar cvp lasaiyi olur
Evet iyi olurdu
Sevmeden çok zor, olmaz demeyelim de çok zor
Evet katılıyorum
Sevgisiz de olmaz 😕
Sevmiyorsam?
Sevdiğimlede olmuyorsa😕ne yapacağım ben
Evet farkındayım
Biran önce hayatıma yön vermek istiyorum bu durum beni çok yıpratıyor ama evlilik ciddi mesele yanlış adım atmak istemiyorum
Zorlamıyor kimse ama ben istiyorum çünkü içinde bulunduğum durum beni yıpratıyor
Yani işte karar veremiyorum
Duygularıma kalsa evlenmemem gerekiyor
Size mesaj atsam olur mu
evlen zamanla seversin 😃
İşimi şansa bırakamam :D
erkek evlenir kız evlenemez
Sevmeden evlenen kızlar var
kızlar için duygu çok onemlidir
Tamam ama var
evlenirse her şeyi isteksiz yapar sonrada boşanır
Boşanmayan varrr
aklından geçer ,, kızlar beyaz atlı prensini beklerler ben öyle biliyorum
Evet beklerler..
yani bir hayali vardır ve aşırı duygusalsiniz filmlerden agliyirsunuz sizi 6 aydır anliyabiliyorum
Filmlerde ağlamam pek
Hayatın ne getireceği belli olmaz.
Olabilir ama bir ömür geçmez sıkıcı olur
kesinlikle yürümez. görüşüne tamamen katılıyorum.
Hayır sevmeden sevgili olmak bile saçmalık.
mantık var sa bağzılarına yetiyor
Evlenilmez bilmiyom ya
mantıga gidersin bazen
evet evlendikten sonra sevmek daha fantastik
Ben evlenmem
Bende :D
Eğlenilir sonra seversin.
Ben sevmeden evlenmem
bırak sevmeyi aşık olmadan evlenmem..
Severek evlenki hayat anlamlı olsun
evleniliyor evlenen var ama ben yapamazdım
bu yüzden evlenmiyoruzya
Yanlış. Tutku gelip geçici. Saygı ve mantık önemli
evlenilir bence en mantıklısi bu
Trafik kazası olursa belki
evlenme yürümez o ilişki
90 yasinda zengin kadin bulsam onunlada evlenirdim
Sadakatle ve tutkuyla
Evlenilir
Nasıl oluyor nasıl gider ki o evlilik mutsuz huzursuz olunmaz mı karı koca arasında sevgi tutku olmazsa huzur nasıl olur
Saygı varsa zaman geçtikçe sevilir :D
Hiçte bile çok itici
Yok bee :)
Hayır öyle :))
Peki ala :)
O evlilik yürümez.
Çok var sevmeden evlenen nasıl oluyor yürütüyorlar ama
Başka bir çıkarları vardır onların ya da bir birey olmayı başaramamışlardır.
yapan var doIu
Nasıl yürütüyorlar evliliği anlamıyorum
Kafa dengi olacak bence
Yapmacık sevenler evlenen mutsuz son der
Gidisatimiz o
Demeyeydin iyiydi :D
://
Evlenilmez bence.
Evlenilmez
Cekilmez ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar