Ben iliskiye baslarken evlilik istemiyorsan hic baslamadan bitirelim diyerek niyetimi belli ettim. O da evlilik elbette dusunuyorum falan dedi. Basladik iliskiye 2 yil oldu.
Son 6-7 aydır evlilikle ilgili agzini arıyorum pek net bir sey söylemiyordu. En sonu benimle bir yuva kuracak misin kurmayacak misin bunu acikliga kavuşturalım dedim.
Ya şurda guzelce gecinip gidiyoruz, niye ortami geriyorsun, bu evlenme merakı nereden geliyor siz kizlara. Her seyin zamani var dedi.
Bende ona beni anla dedim. Ben kadınım, sen erkek olarak her yasta cocuk sahibi olabilirsin ama ben olamam biyolojik yapımız farkli, sen her yaşta evlenebilirsin ama ben kadin olarak belli bir yaşı gectikten sonra zor evlenirim, sen erkek olarak her halti yiyebilirsin erkektir der gecerler ama ben kadin olarak bu toplumda bazi şeylere evlenince ulasabiliyorum, ancak boyle kabul görüyorum.
Biraz benim tarafımdan bak olaya. Siz erkeklerin gözünde cok evlilik meraklisi gibi gozukuyoruz belki ama ne biyolojik olarak ne de toplumsal olarak ayni kulvarda degiliz ki bizi de anlayın.
Hadi bu olaylari geçtim sevdigim adamla evlenmek istememin, ayni evde, ayni yastiga bas koymak istememin neresi suç, neresi gerginlik dedim.
Paran var, meslegin var bu konularda da sıkıntın yok. Belki hazir degilsin bunu anlayabiliyorum. Hazir degilsen söyle ya da benimle evlilik dusunmuyorsan soyle. Birbirimizin vaktini almayalim.
Evlenmek isteyen her sekilde evlenir ve cevremdekilerden de goruyorum evleniyorlar. Yani kizi evlenecek miyiz suphesinde birakmayanlar var. Beni bu iliskide hep bu şüphede bıraktın.
Sen belki istemiyorsun veya belki hazir degilsin anladim ama benim bekleyecek gucumde kalmadi.
Zaten böyle surekli bu konulari acmak, senin agzini aramakta uygun olmuyor, sende rahatsiz oluyorsun, bende sorarken rahatsiz oluyorum. En iyisi seni de kendimi de zora sokmayayim bundan sonra diyerek ayrildim, bitirdim.
Simdi ise bu olanlardan sonra evlenelim diyor ama ben cok sogudum. Sanki benim zorumla oluyor gibi. Boyle yapmasam benimle sevgili kalmaya devam edecekti, keyfi yerindeydi. Gelip evlenelim de demeyecekti böyle. Bilmiyorum kafam karışık. Ne yapmaliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer