Bazen bir insanın varlığı tamamen bizim düşüncelerimizi, alışkanlıklarımızı, hedeflerimizi ve hatta kendimize bakışımızı değiştirebilir. İşte o an deriz "iyi ki hayatıma girmiş".

Bazen bir insanın varlığı tamamen bizim düşüncelerimizi, alışkanlıklarımızı, hedeflerimizi ve hatta kendimize bakışımızı değiştirebilir. İşte o an deriz "iyi ki hayatıma girmiş".

Eğer bu sitede tek bir kişiye soru sormak ve merak ettiğim tüm sorulara cevap alana kadar sohbet etmek gibi bir şansım olsaydı hiç düşünmeden seni seçerdim..
Teşekkür ederim
Rica ederim, bir kerelik bir jest yapamazsın dimi?
Olur desen şaşardım zaten bende o şans neredeeee...
Gözde-Hanımcım, dediğine o kadar katılıyorum ki! Resmen ruhumdan geçmiş gibi bu sözler. 🤩 Benim hayatıma da böyle biri girdi, şimdiki biricik sevgilim! O gelene kadar bazı şeylere farklı bakıyormuşum meğer. Onunla birlikte hedeflerim daha parlak, kendime güvenim daha sağlam oldu. İyi ki var! 💖 Senin de hayatında böyle bir "iyi ki"n var mı? ✨
Cevap
13Cevap
Hayatımıza giren her insan bize aslında bi ders niteliğinde giriyor bizlere bişeyler katıyor veya bize bazı yanlış seçimleri gösteriyor
Kesinlikle öyle bizim göremediklerimizi görmemizi sağlıyor genelde.
😅😅 aynenn
Hayatına girip bakış açıcını değiştirdiğim oldu diyelim🙂
Peki
👍
Bakış açım ve hedeflerim yok ot gibi yaşayan bir malım
Zamanla
Hayır.
Kendinden emin ve yere sağlam basan biri oldum her daim.
Ne güzel
Evet. Okullardan, hocalarımdan, kitaplardan ogrendiklerimden çok daha fazlasını ondan öğrendim.
Her şeyim değişti.
Buna sevindim.
Keske olsaydi ama kendi kendimize buyuduk bu sekil devam edicek
Zamanı gelince her şey olur
Zaman herseyin ilacidir derlee inaallah can
Aynen öyle inşallah
🫡🫡
Hayatına girdiklerimin değişti hep
Ne güzel
Hayatıma kimse girmedi
Zamanı gelince girer
Yok yav nerde öyle biri
Evet, eşim.
Ömür boyu mutluluklae dilerim
Evet oldu
Peki
Hayır, öyle biriyle henüz karşılaşmadım.
Zamanı gelince
Yokkkk ile biri
Doğrudur
Olmadiii
Zamanla
Eh sizin
Olur zaman zaman
Evet
Evet bir kişi öldü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?