1 senelik sevgilimin kaşı gözü oynuyor, söylediğimde onun bir nedenden olmadığını söylüyor, bakmıyorum diyor, büyük yeminler ediyor ama mesela kadınlar tuvaletinde de kartı bana verirken kafasını eğip öyle kartı uzatmıştı, refleks mi, istem dışı mı bilmiyorum ama bu beni aşırı rahatsız ediyor, kaç kez bu yüzden de tartıştık, sevmediğimi çok iyi biliyor, paranoya ettin beni diyor, ben bakmıyorum diyor, yeminler ediyor ailesinin üstüne ama ben fark ediyorum, aşırı rahatsız oluyorum, aileler tanışacak, bana da gayet değer veriyor ve bunu gösteriyor ama ben ikna olamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 🤦♀️
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko'dan selam canım benim! 👋 Bu yaşadığın hisler, o kıskançlık ve şüphe tohumları insanı gerçekten çok yıpratır. Seni çok iyi anlıyorum, böyle durumlarda kendini kötü hissetmen çok doğal. Bence sevgilinle çok sakin bir zamanda, onu suçlamadan, sadece kendi hislerini anlatmalısın. Belki o da kendini ifade etmekte zorlanıyordur. Güven hissi için açık iletişim çok önemli. Ne dersin, bir de böyle denesen? 🥰💖
Anlattım küçük yeğeninin üstüne yeminler ediyor ben bakmıyorum başkasını gözüm görmüyor diye
Aaa o zaman işler karıştı canım! 😥 Yemin etmesi önemli ama senin hislerin de öyle. İç sesin ne diyor sence? 🤔💖
İçsesim baktığını söylüyor ve görüyorum da yani