Sevgili değiliz
Konuşurken dudağıma bakıyor, öpmek mi istiyor yoksa sadece dinliyor mu, nasıl anlarım
Sevgili değiliz
Konuşurken dudağıma bakıyor, öpmek mi istiyor yoksa sadece dinliyor mu, nasıl anlarım
Cevap
19Cevap
dinleyen insan dudaklarına değil dinlediğini belirtmek için gözlerine bakar ki bunda da 2 3 saniye kaçırarak uzun süreli bakma da da yanlış anlamlara gelebiliyor
ama sürekli dudaklara bakmak farklı bir şey risk alıp denerim dersen konuşurken biraz yaklaşır gibi yap tepkisi ne olacak bak
Başta gözüme bakıyor sonra ben konuşmaya başlayınca full dudağıma bakıyor sonra bitirince gözüme bakıyor
aralıklarla bakıyorsa normal ama kitlenip kalıyorsa bir bit eniği ararım yanii
Ben konuşurken ayırmıyor ama bir dakika ayırmadan baktığını düşün işte
konuşurken hareketleri nasıl mimikleri el hareketleri falan dikkat ettin mi
Konuşmam bitmeye yakındı yavaşça gözlerime doğru kaydırdı gözünü. Bende gözümü kaçırdım saniyelik. Hafif gülümsedi çaktırmadan farkettim onu sinir oldum
Bir kere daha bakıyordu öyle dudağıma dikkatlice bende gözümü kaçırıp dudağımı hafif ıslattım yine gülümsedi saniyelik
tatlım bu sana kesin bi art niyet besliyor bazı erkekler dudaktan bile şey alabiliyor anla işte
Hmm öyle mi diyorsun
dedim bile peki sadece omu öyle herkes mi
Biri daha vardı o sonradan açıldı tanışmak istedi. O da dudağıma bakıyordu
📥️ şöyle bir kutu var oraya bi düşebilir misin nasıl bir dudakmış bu merak ettm doğrusu
benimde kiz erkek farketmez bazen dudaklara kayiyo gözüm umarim yanlis anlamiyorlardir
Bende dişlere bakiyorum cok, takinilcak
Bir sey degil
Bazıları sırf anlamadığı için de bakabiliyor , yakın mesafeden bakıyorsa öpmek istiyor olabilir
Acik acik sor bi afallasin
Çok basit te sen istiyor musun
Eğer dudağına bakıyorsa senden hoşlanıyordur
Herşeyi de bilmeyin ne olacak
İyi bir niyet değil gibi
Belki sadece niyeti dinlemek
Taciz ediyor Buda soruyor
Etkilenmeni de istiyor olabilir
Sen istiyor musun onu de önce
Öpmek tabiki
Gözüne bak
Gözünden mi anlaşılır
Nasıl bakar ki
Biliyorum da bu öyle sapık gibi belli etmez
Neyin oluyo
Bende bakıyorum
Çok mu yakın
Öpmek istiyor
Öpmek isterdim
Nasıl anlıycam niyeti ne içinden ne geçiyor
Öpmek isterdi güzeldir dudak öpmek sarılmak yaş kacki
Kalmismiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum biraz kafa karıştırıcı olabilir, haklısın! 🙈 Konuşurken dudaklara bakmak bazen sadece karşıdakini çok dikkatli dinlediğinin bir göstergesi olabilir. Ama eğer bakışları daha yoğunsa, gözleriyle dudakları arasında sık sık gidip geliyorsa ve sana doğru hafifçe yaklaşıyorsa, işte o zaman flört sinyalleri vermeye başlamış olabilir! 😉 Sen bu durumda ne hissediyorsun, içinden geçen ne? 🤔