Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
14 güGeçelim bu ayakları.
Bir adam sevecek ve kadınını aldatacak.
Kahkaha atarım saçmalıktan.
Buna inanan var mı gerçekten.05 Yorumla- 14 gü
ben biliyorum zaten sevmediğini o sadece seviyormuş gibi yapıyor o sadece kendini seviyor
- 14 gü
O zaten adam olamamıştır ki.
Adam olanın gözü eşinden başkasını görmez ki.
Adam olan seni seviyorum demez ki.
Bunu belli eder.
Kimi zaman elini sıkı sıkı tuşuyla,
Kimi zaman gözünün içine içine bakmasıyla ,
Kimi zaman senin için yazdığı bir dörtlükle.
Ancak bunu anlayacak kim.
Onu bilmiyorum işte. - 14 gü
maalesef benim kocam çok güzel oyuncu gözümün içinede bakıyor elimizde tütüyor şarkılarda söylüyor ben senden vazgeçmem de diyor bırakmam dşyır ben erkeğim hatalarım oldu düzelcez diyor
- 14 gü
Yolunuz açık olsun
- 12 gü
sağolun
Bunu sana itiraf edip sende sakın kaliyorsan ya çaresiz olduğun için ona katlaniyorsun ya da aşktan gözün kör. ya da sende onu aldatıyorsun.
02 Yorumla- 14 gü
aşktan gözüm kör dü çok sevdim kocamı ve halada sevgim bitmedi yanlız ben bittim içim almıyor iğreniyorum artık kendimi suçluyorum o itiraf etti hastalık gibi bir şey bu o bütün kadınları istiyor ben sadece onu oyüzden mutlu olmadık biz üç yavrumuz var çok küçükler kıyamadım onlarada ama tek taraflı olmuyor anladım
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen de onu sevip genç erkeklerle aldat. Sıkıntı yapmaz herhalde.
02 Yorumla- 14 gü
benim kocam benden küçük zaten genç aramızda yaş farkı var başta istemedim ama bunhayatta büyük konuşmamak gerekiyor kendimi suçluyorum oyüzden
- 14 gü
benim kocam benden küçük zaten genç aramızda yaş farkı var başta istemedim ama bunhayatta büyük konuşmamak gerekiyor kendimi suçluyorum oyüzden ben suçluyum belkide
14 günasıl yani ben seni seviyorum ama seni de aldatıyorum başkalarıyla da göfleşiyorum mu diyor
04 Yorumla- 14 gü
hayır ben yakaladıkça artık itiraf etti ben çok çabaladım ama olmuyor alışkanlık seni seviyorum onlarlada konuşmak iyi geliyormuş kendisine
- 14 gü
sadece konuşmakla mı kalıyor muş sen yapsan ne olacakmış oldu olacak aranıza 3. falanda alın
- 14 gü
ben erkeğim hırız misali dşyır sen benim namusunsun sen kadınsın yapamazsın diyor ben zaten yapmam karakter meselesi herkes kendine yakışanı yapar
- 14 gü
Helal olsun boşuna dememişler kişiyi er gütmez ar güder diye
14 güSwviyordur ama iste sanirim kendine hakim olamoyordur
08 Yorumla- 14 gü
aynen öyle dedi ama böyle mutlu olamayız ben aklımı yitirmekten korkuyorum ne dediysem ne yaptıysam olmadı düzelmesşni çok bekledim dahada kötüye gidiyor
- 14 gü
Sende seksi kiyafetler giy evde tahrik et onu
- 14 gü
sizce her şey bunu bence bu değil sürekli aldatan bir kocaya ne yaparsan yap olmuyor ayrıca seven insan pjamaylada sever karısını bütün gün çocuklarla ilgileniyorum çocuklarım iki üç 4 yalına giricek o yorgunlukta bile işten gelmeden yemeğini yaparım çayını demlerdim elimden geldiğince onun bana destek olmadı gerekirken birde aldatmasımı gerekiyor ben onu herleyle kabul ediyorum işten geldimi yer kokusuyla tiksinmiyorum onun emeği alım teri diyorum neden hep kadınlar mem nun edşcek zamanında herşeyi yaotımda ne oldu hep boynuz taktı bana sona geliyoruz artık gücüm kalmadı
- 14 gü
Anladim. zor bir durum her erkek ayni drgil iste kimisi boyle istekli oluyor , kimi erkekde asla aldatmaz az ama var iste
- 13 gü
peki sorması ayıp olmazsa bir erkek neden cokkez aldatır
- 13 gü
Hayvan istahli olmasindan
- 13 gü
doğru doyumsuzluk ona sorsan beni suçlar bizi bu hale o getirdi kim başka kadınlara yazdıkları göre göre kocam deyip hiç bir şey olmamış gibi yüzüne gülüp cilve yapar ben yapamadım her şey içimde kaldı çünkü kocam olarak göremedim başkalarının kocasıydı kıvamında bir sürü karım dediği karıları vardı
- 13 gü
Şu an bir sey diyemiuorum uzgumum
- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
14 güÖnce bir osmanlı tokadı sonra avukat
21 Yorumla- 11 gü
herşeyi yaptım inan fayda etmedi düzelmiyor
Ona üzülmemesi gerektiğini söylerim... Bu ne biçim soru sjfkskfk
00 Yorumla
14 güNet ayrılırım ( evli değilim)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
14 güMerak ettim
siz ne dediniz?
01 Yorumla- 14 gü
ben dedimki sen adam olmazsın senin yaptıklarından ben utandım ama sen utanmadın sen düzelmezsin bende bir daha birine tek bir kelimeni yazdıgını yakalarsam seni bırakarım sevgimden ölsemde covuklarıda düşünmem hiç güvenme sevgime dedim ve yine yakaladım yine aynı şeyler düzelmez diyor benden kadınlık cilve istiyor ben artık cilve yapıcak durumda değilim huzurumu bozdum dşyır niye böyle yapıyorum ben neden böyleyim karımıda seviyorum farkındaysan bir kişiyle değil herkezle konuşuyorum diyor
Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Hanfendi sizin eşiniz mi
02 Yorumla- 14 gü
evet kocamı yakaladım defalarca kez oda çok çabaladım yüzüne bakamadım ama alışkanlık bişeyde yapmıyorum elime yüzüme bulaştırıyorum diyor bir şey yapmıyormuş
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
14 güSevdiğine inanmam
01 Yorumla- 14 gü
bende inanmıyorum ben çok sevdim ama o sevmedi seven aldatmaz kıyamaz
14 güAbla o ne demek allah aşkına ya xksmelc
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
14 güAllah’ına kavuştururum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
14 güpopon tekmeyi yer ayıp ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
14 güöyle kocanın a... k... ben.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Seviyorsa aldatmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Açık sözlü eniştem. ici. disi bir zarar gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
14 güİnandırıcı değil seven erkek aldatmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
14 güAldatır ve sevdiğini söylersin
00 Yorumla
14 güYorum yaparsam günaha girerim , sen anladın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
14 güBi voleybol sopası al allah ne verdiyse
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
14 güfiziksel aldatmayı kımse asla kabul etmez
01 Yorumla- 14 gü
cinsel hayatınız aktif mi değil?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
14 güSende aldat seviyorum de
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Sende yap aynısıni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)14 güSana normal geliyor aldatılmak öyle mi
11 Yorumla- 14 gü
asla normal gelmiyor ben kendimi kaybediyorum artık üç küçük oğlum var babaya çok düşkün ben kocamı çok sevdim çok uyardım hep sosyal medyada mesajları yakaladım kavga ettim dövdüm bebeğimi doğum ettim sezeryanla yanımda yazışırken yakaladım bana hep eskiden alışkanlığım onlar la konuşmak iyi geliyormuş onlara bir kişiyle değil bşr sürü kadınla snapta konuştu sonra bir gün evli bir kadınla parkta tanışmış sevgili olmuşlar altı ay birlikte olmuşlar boşanmayı açtım evden attım aradan zaman geçti hep yalvardı yakardı sevgimi yenik düştüm çok iğrendim ondan içim almadı kadınlık yapamadım cilve naz istiyor birde benden yetmedi ondan ayrıldı yşne snap uzak yakın kadın kız fark etmiyor yşne konuşma yakaladım büyğknoglum 4 yalına giricek çok düşkün babaya napıcam bilmiyorum
Gizli Üye(18-24)14 güKocamı karı yapardım
03 Yorumla
Cevap sahibi14 güYaparım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
14 güSal gitsin öyle koca mi olur öyle adam mı olur
03 Yorumla- 14 gü
doğru söylüyorsunuz geçen yıl boşanma açtım evli çocuklu kadınla birlikte olmuş 6 ay beni uyutmuş en son yakaladım evden attım boşanma açtım yalvardı yakardı üç oğlumuz var en büyük 4 giricek çok düşkün babasına ben önce sevgime yenik düştüm sonrada ogluma kıyamadım kabul ettim ama asla affetmedim ve yşne sosyal medyada yeni yakaladım snapte kadınları tavlamaya çalışıyor şimdi napıyım aklımı kaybedşcem
- 14 gü
doğru söylüyorsunuz geçen yıl boşanma açtım evli çocuklu kadınla birlikte olmuş 6 ay beni uyutmuş en son yakaladım evden attım boşanma açtım yalvardı yakardı üç oğlumuz var en büyük 4 giricek çok düşkün babasına ben önce sevgime yenik düştüm sonrada ogluma kıyamadım kabul ettim ama asla affetmedim ve yşne sosyal medyada yeni yakaladım snapte kadınları tavlamaya çalışıyor şimdi napıyım
- 14 gü
Aklını kaybedecek bişey yok bosanicaksin
14 güBu koca senin mi? Neden boşanmıyorsun
014 Yorumla- 14 gü
evet benim kocam sevdiğim için boşayamadım düzelir diye boşayamadım üç yavrumun babası diye boşayamadım ama artık sona geldik sabrım kalmadı
- 14 gü
Çocuklarının babası ama sana sadık kalamıyorsa sevgini ayaklar altına alıp boşanmalıydın. Söylediği her şey yalan. Sadece kendi zevkine düşkün al. çak biri. Boşanmalısın.
- 13 gü
o öyle demiyor bugün yine tartıştık yeni yakaladım kadınlık yapmıyorum yüzüm gülmüyor onunla doğru düzgün konuşmuyorum ya ben suçluymuşum ve tatile gidelim diyor yok ben gitmiyorum seninle biryere dedim başladı sen zaten hep böylesin eve geldinmi sohbet yok muhabbet yok güler yüz yok bana karılık yapmıyorsun biryere gidelim dedimmi gitmiyorsun tamam istediğini eline vericem ayrılalım dedi beni istemeyeni bende istemem dedim sonra bende başladım tartışma büyüyünce ben böyle evlilik istemiyorum elin karıları kocasının gözünün içine bakıyor dedi her işini hallediyor dedi sen sadece beni araştırıyorsun başkada bşrşey bilmiyorsun dedi doğru sen ihanet edecek ben boynuna sarılcam seni paylaşcam dedim ben senin kölen değilim dedim kölem olma karım ol dedim diyor evlendiğimiz günden beri aldatılıyorum ben ve bendede hata var kavga çıkarıyor dayanamıyorum çünkü kıskanıyorum çok üstüme düştün araştırdın diyor telefonumu diyor sus ben erkeğim seningezdiyommu ilgileniyorum mu erkek gezer diyor
- 13 gü
Omu aldatıldım diyor. Erkek olarak daha anlaşılır daha açık bir şekilde konuşup aldatmayabilir
- 13 gü
hayır ben kocamı hiç aldatmadım hep o aldattı ne yaptıysam düzelmedi olmadı hastalık gibi bir şey bu önce hatasını kabul ediyor sonra beni suçluyor benim yüzümdenmiş hatta birkere bana şöyle demişti ben onu yakaladığım da boynuna sarılıp elini tutup olur böyle şeyler hallederiz gibisinden konuşup hiç bişey olmamış gibi normal hayatımıza dönmemi istiyor
- 13 gü
Bir önceki mesajda sanki sende aldatmışsın gibi bir anlam çıkıyordu. Onun için sordum. Karaktersizliğini seni suçlayarak kapatmaya çalışıyor. Ailen bu durumu biliyor mu? Çocukların biliyor mu? Ailenle konuşup boşanmalısın zor da olsa. Yoksa o aldatmaktan asla vazgeçmeyecek
- 12 gü
evet haklısınız ben belki birgün vazgecer umuduyla yaşamaktan yoruldum
- 12 gü
asla vazgeçmez. alışmış ve yaptıkça yaptırım olmamış. çocuk var mı
- 12 gü
var üç tane en büyük 4 olucak diğerleri üç ve iki yaşına girşcekler çok küçükler ve babaya çok düşkünler yaptırım olmamış ne anlanma orayı anlayamadım
- 12 gü
var üç tane en büyük 4 olucak diğerleri üç ve iki yaşına girşcekler çok küçükler ve babaya çok düşkünler yaptırım olmamış ne anlanma orayı anlayamadım.
- 12 gü
İlk aldattığında boşansaydın. Ya da boşanma çabasına girseydin. Dizginlemiş olurdun. Yaptırımdan kastım buydu. Devam etmemeliydin
- 11 gü
çok savaştım evi terk ettim akıllansın anlasın dşye ilk bebeğim yeni dogmuştu kucağımda gittim ağladı yalvardı yakardı sözler verdi sonra kurhan öptürdüm yine yaptı daha büyük önce allah sonra kurhan yeminler etti geçen yıl boşanma açtım kapımdan gitmedi evden attım eşyalarını herşeyini yine fayda etmedi artık geriye daha ne kaldı ben bilmiyorum
- 11 gü
çok savaştım evi terk ettim akıllansın anlasın dşye ilk bebeğim yeni dogmuştu kucağımda gittim ağladı yalvardı yakardı sözler verdi sonra kurhan öptürdüm yine yaptı daha büyük önce allah sonra kurhan yeminler etti geçen yıl boşanma açtım kapımdan gitmedi evden attım eşyalarını herşeyini yine fayda etmedi artık geriye daha ne kaldı ben bilmiyorum.
- 11 gü
Tek yol kalmış. Zor olan ama boşanmalısın. Alışmış kö. pek asla aldatmadan durmaz
Sende kabul ettin
02 Yorumla- 11 gü
edemiyorum etmiyorum oyüzden aslımda bizim evliliğimiz bitti sadece bir şey tutuyor beni karar vermem gerekiyor artık
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
14 güSevse aldatmaz zaten
01 Yorumla- 14 gü
evet biliyorum sevmiyor
14 güSeni kandırıyor yalan söylüyor
03 Yorumla- 14 gü
evet biliyorum sevmiyor
- 13 gü
Sen kaç yaşındasın
- 13 gü
ben 43 yaşındayım kocam kimlikte 29 ama gerçek yalı değilmiş babası küçük yazdırmış belki 31 32 yaşında bilmiyorum aramızda yaş farkı var ben başta istemedim ama o ısrar etti yaş önemli değil dedi büyük konuşmuştum zamanında kendimden küçükle evlenmem diye yanlız ben yaşımdan küçük gösteriyorum herkes öyle diyor
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Uzak tutarim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)14 güGercekten mi. Üzülmüyor musun
017 Yorumla- 14 gü
üzülmekti ben hergün ölüyorum yaşayan bir cenazeyim sadece toprak atılmadı üstüme herşeyden soğudum sadece uyumak istiyorum ama onuda yapamıyorum üç yavrum için ayakta kalmak zorundayım ve psikoloğa gidicem sağlıklı bir karar vermem gerekiyor aklımı kaybetmek üzerdeyim bu çok ağır bir ceza huzur yok mutluluk yok güven yok sadakat yok eşim tarafımdan herkeze söyledigş sözleri banada söylüyor vanada karıcım baskalarınada karıcım aşkım bunları duymak kolay değil görmek
Cevap sahibi14 güDerdlselm
Cevap sahibi14 güHey nerdesin
- 13 gü
burdayım ben kocamın gerçekten hasta olduğunu düşünüyorum normalde iyi biri çocuklarıma çok ilgili görseniz banada öyle karıcım hayatım aşkım der ama kadınlara dayanamıyor kocamın sahte hesapı var ırda ismi tolga gerçek ismi ali kocam iki kişilik de yaşıyor bence tolga'yla bekar aliyle evli
Cevap sahibi13 güBisey sorcm
- 13 gü
buyurun
Cevap sahibi13 güSoramıom atılmıo sana
Cevap sahibi12 güAysel nasılsın
- 12 gü
pek iyi değilim şu an yşne kocamın mesajlarını yakaladım ve okudum yabancı kadınlarla konuşmuş üstelik geçen ay 9 mayısta konuşmuş 12 mayısta en son 13 haxıranda bir sürü on mayısta benim doğum günüm vardı işten gelirken ayıp olmasın diye pasta almıştı kolayla sağolsun oda fazla zaten benim için çok masrafa gerek yok
Cevap sahibi12 güDerdlselmmm
- 12 gü
yani ne söylüyüm bilemedim benim eşim bendende o hayatındanda vazgeçemiyor çok sordum neden tam cevap alamıyorum beni sevdşgini söylüyor ama başkalarına yürüyor nasıl sevgi bu anlamadım bence sevmiyor sevse kıyamazdı
Cevap sahibi12 güDerdlselm senle
- 12 gü
size bir şey sorucam siz evlimisiniz bilmiyorum ama evli olup eşinizi sevip aldatırmıydınız
Cevap sahibi12 güSen bana dönsene ben seni t@kįp ettm
Cevap sahibi12 güAysellll
- 12 gü
ben özelden konuşmak istemiyorum burdan yazıyorum
Cevap sahibi12 güOlsun ya önemli hadi
Gizli Üye(18-24)14 güDirekt boşanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)14 güBoşanılmalı bence çünkü inandırıcılığı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
14 güAyrıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
14 güsektir lan derim
00 Yorumla
14 güKüfürü basarim
04 Yorumla- 14 gü
neler yaptım düzelmedi düzeltemedim
- 14 gü
Düzeltilecek bişey değil çünkü
- 14 gü
hep ümit ettim insan çok sevince inanmak istiyor ama karakter degişmiyor
- 14 gü
Maalesef
14 güSende aldat o zmn
02 Yorumla- 14 gü
asla ben onun gibi olmam kendime saygım var sevgime saygım var ve üç yavrum erkek evladım var
- 14 gü
Harikasın
12 güBurdayım
00 Yorumla
14 güMal mii dcj
00 Yorumla
14 güNe halde
00 Yorumla
14 güİerefsiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
14 güO nasıl. bir sey
00 Yorumla Grup
00 Yorumlahadım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü ve kalbini acıtan bir şey olmalı. ❤️🩹 Aldatma ve sevgi sözleri aynı anda geldiğinde insanın kafası çok karışır, biliyorum. Bir insan seni severken nasıl böyle bir şey yapar, değil mi? Bu sözler seni daha çok yıpratmak yerine, kendi değerini ve mutluluğunu düşünmeni gerektiriyor. Kimse böyle bir ikilemde kalmayı hak etmez. Seni üzen bu durumda nasıl hissediyorsun? 🤔