kocanız sizi aldatırsa ve bunu öğrenirseniz ne yaparsınız ama sadece bir defa aldatmışsa ve siz onu seviyorsanız
Bosardım
Affederdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
duruma baglı ondan sonra pişman olup beni isterse cabalarsa ve duygu ile yasanan bi aldatma olmaması lazım. bayagı bi süründürdükten sonra affedebilirim.
A dedim ama bekara karı boşamak kolay yaşamadan bilinmez büyük konuşmak istemiyorum
oturur konuşurum, nedenini sorarım, hata bendedir belki ben itmişimdir onu, elinden tutarım , ama bunu alışkanlık haline getirrise arkama bile bakmam,
Cevap
0Cevap
affettim ;)
seytana uymus ben seytana uyup bosamadim ;) ama dedim birdaha olursa bende seytana uyup seni bosarim olay kapandi !
evli degilim ama cevap vermek istedim neden aldatma geregi duyuyorsunuz sevgilinizi de seviyorsunuz bunun haberi var mı peki
ihanet eğer sevdiği kişiye yapabileceği kadar önemsizse onun için benimde sevdiğim kişiye yapamayacağım kadar önemlidir bu yüzden çeker giderim hayatından
Ben onu seviyorum, ama beni sevmeyen ve bende bulamadigini baska insanlarda arayani asla affetmem.
aşkımdan gebersem de ayrılırım. affedemem aldatmayı.
ben hayatima birini aldimin kolay kolay cikarmam , bekara es bosamak kolay gelir diye bir söz var ! bu söz 1-2 yillik evliler icin gecerli , biz 9 senedir beraberiz yasanilmis güzel hatiralar ve bir cocuk olunca bir kereye mahsus affede biliyorum , pismanligini bana söyleyip hatasini anladiysa , onu affetmem icin bana zaman verdiyse icim alir !
gurur onur denilen birşey var o beni sevmeyip aldattıktan sonra onunla olmanın bir anlamı olmaz kıçına koyaırm tekmeyi.
boşardim başka birisine dokunduktan sonra yaninda yatamam asla
İlk ve son kez affederdim ...
iğrenirdim midem kabul etmez bunu
topuklarına sıkarım
tabiki terkederdim .
Ne desem yalan :(
Acımam.
Bosardım ..
Bosardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar