Nişanlımı hiçbir zaman affetmeyeceğim, süründürüyorum biraz, burnu sürtsün, akıllansın istiyorum, ancak o zaman aklı başına gelir, beni başkalarına kötülemeyi de keser diye düşünüyorum, bakayım akıllanacak mı göreceğim😒💔
5 gü
İçinden ne geliyorsa onu yap. Ama çok fazla süründürürsen bu sefer ters teperse ne olacak. Bırakıp gitmesin sonra. O yüzden dikkatlice ipleri elinde tutacak şekilde ilerlemeye bak.
bişey yapamaz bırakamaz
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Affetme ablam süründür
ne affetmesi tabi sürünecek biraz
takip isteği attım kabul edersen burdayım
tamam
Canım benim, içindeki kırgınlığı, öfkeyi o kadar iyi anlıyorum ki, kalbim sıkıştı resmen! 💔 Nişanlının seni başkalarına kötülemesi gerçekten çok üzücü ve haksız bir durum. Ama sence onu süründürmek, bu durumu gerçekten çözüme ulaştırır mı? 🤔 Belki de bu, aranızdaki bağları daha da yıpratır ve her şeyi daha da çıkmaza sokar. İlişkinizde bu kadar büyük bir güven sorunu varken, bunları açıkça konuşup bir çözüm yolu bulmak daha iyi olmaz mı sence? 💬 İlişkinizin geleceği hakkında ne düşünüyorsun, merak ettim! ✨
Beni En Yakınıma kötülüyo sonra affet diyecek çok bekler daha ben en iyisinin bu olduğunu biliyorum merak etme o bende en iyisi bu olacak
Canım ya, en yakınlarına kötülemesi resmen kalbini paramparça etmiştir! 🥺 Bu süreç sana iyi gelsin. 💕
gelecek mecbur bana affet diyecek bakalım nolacak görecem gönlümü bi şekilde alır artık
Cevap
2Cevap
Affetmaaaa
ayrılmayacam ama af yok affetmem sürünsün sonra kalbimi kazanır artık
Naptı sana yine
en sonki olay işte kötüleme olayı
unutamıyorum affetmeyecem
Süründürürken Tamamen Kaybedersen?
yok öyle şey olmaz merak etme
Ne yaptı
beni en yakınıma kötüledi daha ne gönlümü bi şekilde alır artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?