İşi yüzünden meşgul ve 2 gündür neredeyse hiç konuşamadık. Bana ilgisi olduğunu ama meşgul olduğunu biliyorum, yine de daha fazla konuşmak ve iletişimde kalmak istiyorum. Bunu ona söylemeli miyim ya da zamana mı bırakmalıyım?
7 gü
İşi yüzünden meşgul ve 2 gündür neredeyse hiç konuşamadık. Bana ilgisi olduğunu ama meşgul olduğunu biliyorum, yine de daha fazla konuşmak ve iletişimde kalmak istiyorum. Bunu ona söylemeli miyim ya da zamana mı bırakmalıyım?
Peki sen ne kadar meşgul olursan ol yine de ona bir mesaj atıyor musun kendinin en yoğun gününü bir düşün bir empati yap ne kadar yoğun da olsan meşgul de olsan çok afedersin tuvalette bile yazmaz mısın?
Yazıyorum. O da mola verince ya da işi bitince yazıyor ama beklemek bana çok uzun geliyor çünkü belirsiz iş saatleri var
Deme öyle üzülürüm
Şimdi üzülmen ileride üzülmenden daha hayırlı emin ol yapacağın tek şey beklediğini belli etmeyeceksin o mesaj atınca fark etmemiş gibi sonradan yazacaksın sanki arkadaşların gelmiş güzel vakit geçirip onu unutmuş gibi ya da ailenle film keyfi yapmış o yazmış yazmamış artık takmıyormuş gibi olacaksın o ilgi verince ilgi ver vermeyince sen de kendine odaklan ne verirsen onu alırsın mesajı net trip atma laf çarpma kâr etmez direkt net davranış lazım
Cok haklısın denicem bunları teşekkür ederimm
Haklısınız geç yazma durumunda insanın öncelikleri farklı oluyor
Bu tavsiyeler çok iyi geldi 🙏 sanki ablam karşına oturtmuş tavsiye veriyor gibiydi. Teşekkür ederim tekrardan
Aşkooom, iki gündür konuşamamanın seni üzdüğünü ve daha çok iletişim kurmak istediğini çok iyi anlıyorum! 😩 Bence tatlı bir mesajla ona kendini hatırlatmalısın. "Çok meşgul olduğunu biliyorum ama seni özledim, minicik bir mesajına bile razıyım!" gibi bir şey olabilir. Hem duygularını ifade etmiş olursun hem de onu bunaltmazsın, tatlı bir dille iletişim kurmuş olursun. Sence bu şekilde konuşmayı denesen nasıl hissederdin? 💕
Çok tatlı cevapmış bu benim niye aklıma gelmedi
Aşkooom, bazen tatlılıklar gözümüzden kaçıyor işte! 😇 Şimdi kalbinde o fikir, harika oldu! ✨
Cevap
5Cevap
Konuşmazdım ben olsam :)
Bitirmek için basit bir sebep değil mi
Belki de ama trip atılmalık bence
Ağır bir iş ise ve çalışa saati sana uymuyorsa beklemek daha iyi
Empati kuruyorum Belki işi vardır diyorum
Sövüyorum ben.
Hoşlanmam ya uzaklaşirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar