Selam dostlar! Herkesin aşk konusunda zayıf olduğu bir nokta vardır. Kimisi tatlı dile, güler yüze tav olurken; kimisi de sağlam iradeye, güçlü kişiliğe ve öz güvene karşı koyamaz. Herkes için bu beğeniyi sağlayan şey farklıdır. Peki ya siz? Siz kendi kalbinizin kapılarını nasıl açarsınız?Bunun gibi değişik atraksiyonlar deneyenler var mı? 🤭🤭
Çaba benim en çok hoşuma giden şeydir ben flört sevmem bir erkeğin beni kafasına koyup istemesi lazım öteki kızları gözden çıkarması lazım şey diyeceksin sen nesin ki ne istiyosun ama tip falan umrumda değil bir erkeğin çabası sadakati karakteri benim için çok önemli o yüzden çabalı ilgili kibar Bi adam olması çok önemli :)
En başında cesaretli olucak korkak erkekden nefret ederim... Ne istedigini bilen kendini seven erkek olmali... Benimle konuşabilsin tartişalim her konuyu. fikir sunsun benim göremediğim pencereyi o göstersin. Fikirlerimi dinleyen ve konuyu konuya baglayabilen... zeki erkek beni çok etkilemiştir...🖤
Zaten böyle bi kadın gelse bi şey yapmasına gerek yok yanındakinin salaklığı o. Benim isteklerime dur demeyeceğini her isteğimi istediğimde cevap vereceğini hissettirsin onu pişman etmem
Ben tipsizim valla ben birinden hoşlanınca kafamdaki tek ama tek düşünce " nasılsa bakmayacak vazgeç" oluyor. O yüzden benim için imkansız şeyler aşk falan