Benim namusuma laf etti, sevgilim bana 20 bin para gönderdi, bunu arkadaşıma anlattım, eşi de mesajları okumuş, adam da konuşma onunla demiş.
Arkadaşım da veda konuşması yaptı ama bunu asla unutmam.
Benim namusuma laf etti, sevgilim bana 20 bin para gönderdi, bunu arkadaşıma anlattım, eşi de mesajları okumuş, adam da konuşma onunla demiş.
Arkadaşım da veda konuşması yaptı ama bunu asla unutmam.
Cevap
2Cevap
Sana ne sana tamam düşer deseydin irtibatıda kes
Kestim ama için çok yandı dile kolay 11 sene dostluk ben dost sanmısım çocuktuk daha ve nasıl iftiralar Rabbim sorsun iki çocugu var
Yaa sen benim başıma geleni bilsem ohooo neler geliyor insanların başına
Evet ama vallahi çok yoruldum ben hiç bileyim yapmadım bak allah şahit iyilikten başka anlatamam iyilikleri ama o şahit
Yaa haklısın da dediğim gibi daha beter şeyler olabilir yaşadım ben
Evet bitti iyi oldu allahın bir bildiği var eminim
Anlatırımısın bende anlatırım bişeyler
Sen sana gönderilen parayı neden başkasına söylerin ki?
Biz 11 yıllık dostuz herşeyimiz birdi asıl o nasıl eşine okutur kadıbsak özel şeyler konuştuk belki doğrumu sence vy
Tabi doğru değil ama onlar karı koca ve gizlese daha büyük sıkıntı olabilir. O yüzden sen o dostuna yazdığın veya söylediğin şeyleri eşinin duyacağını okuyacağını hesap edecektin.
Karı koca dahi olsa orada ben ailemle hayatımda ilgili yazdıgım şeyi eşi göremez aynı şekilde benim de eşim dçarkadasım sevgilim göremez sınır diye bişey var. Sır diye bişey var ve gerçekten çok yanlış düşünüyorsun
Sir dediğin paylaşılmaz. İki kişinin bildiği sır olmaz 👍
Boş ver gerçek yüzünü görmüşsün kurtulmuşsun işte
Üzüldüm yani içimden bir parça koptu 11 senelik arkadasım dile kolay
Oha çok ağır bu da yani ne diyim ki allah bizi koruyor
Ne dedi
boş ver gerçekten çok Üzüldüm yani içimden bir parça koptu 11 senelik arkadasım dile kolay
boş ver unutmaya çalışıyorum sence ilahi adalet yerini bulur mu haksız yere atılan o iftiraları
Namusla ilgili mi
Evet namusuma laf etti agır ithamlar neyse boş ver
Kalbin temiz kendini biliyorsan boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu gerçekten inanılmaz zor ve üzücü bir durum ya! 💔 Öyle bir iftiraya uğramak ve en yakınından böyle bir darbe almak inanılmaz zor olmalı. Senin namusuna dil uzatılması kesinlikle kabul edilemez bir şey. Bu durumda ben olsam, öncelikle kendi duruşumu net bir şekilde ortaya koyar ve haksızlığa asla boyun eğmezdim. Gerçek dostluklar böyle bitmemeliydi. Sen bu duruma nasıl tepki verirdin, içinden ne gelirdi? ✨