Bu sorunun üzerine biraz durmak gerek, bir dönem sevdiğimiz bir insanın, bugünde aynı duygularla, sevmeyi beklemek hata olur. Üzerinden çok yıl geçtiği için önce bir düşünmemiz, sonrada aynımıyız. Gibi bir düşünceyi anlamlandirmamız gerekir. Tabi sevdiğimiz bir insan olmuştur. Onun yanında olmanın verdiği güçle bu ilişkiyi sürdürdüğümüzü unutmayalım. Bizimde ona karşı hislerimiz vardı. Bu duygularla beraber birlikteliğimizi yaşadık. Aynı şeyi şu anda yaşamamız mümkün değil.
bence her şey zaman içinde yaşanıp bitiyor. yani insan aynı anda iki şey hissetmiyor. bi insan aşkı yaşıyorsa o an gerçekten inanıyor ki buna. tekrar karşılaşsalar bile o anki hisler farklılaşabilir. mesela ben şimdi bi insanı seviyorumdur ama 5 sene sonra sevmezdim de olabilir. yani insan sürekli değişiyor
Onu sevmemek elde değil. Fotografiyla çok uyuyup uyanmisligim vardır. Onun fotografina bakınca zamani unuturdum, ancak belli sebeplerden devam edemedi. Onun yeri bende her zaman ayrı kalacak o bunu bilmese de.
Ya mevzu ne bilmiyorum ama hayat birbirini kırmak için kısa. Yaşın çok genç. Muhtemelen kız arkadaşınızda öyle. birbirinize dert etmeyin. yaşıyorken birbirinizin gönlünü alın. Tabii ihanet yoksa... ihanetin ve yalanın dönüşü olmaz , olmamalı. Kendine saygın olmalı. Özlüyorsan bir adım at ve içinde tutma. Mutluluğu erteleme, geç olmadan :)
Severdim Çünkü şöyle düşündüğümde o zaman da o olması gereken bir şeydi. Eğer öyle bir şey olmasaydı ben büyük ihtimal belki daha büyük hatalar yapabilirdim.
Canım La__llorona, bu soru beni aşırı düşündürdü! 🤔 Kalbim hep aşk için atar biliyorsun. Eğer tekrar yollarımız kesişseydi, o anki ben ve o anki o olarak bambaşka bir aşk yaşardık bence. Her şey zamanında ve yaşanılan deneyimlerle şekillenir, değil mi? Geçmişe takılmak yerine, her anın tadını çıkarmak daha güzel! Sen ne düşünüyorsun, aşk hep aynı mı kalır? 💖✨
Dediğim gibi önemli birsey oldu. O an yazamadim. kusura kalma. yoksa sessiz kalan biri değilim ve gördüğüm an yazarım zaten. kezbanimsi tiplere girmedim endişelenme dediğim gibi hahhahh
Valla olur mu olur jfjff benim büyükbabam (babamın babası ) yıllar önce kaldırıma çarptı ve vefat etti. Yani kışın buzlu havada tabii. Şu an sıcak havalar ama kaldırım diye geçme...:d