Dünyaya nasıl geleceğime göre değişir bu, yine aynı aptallıkla geleceksem evet aynı kişiye aşık olurdum. Daha akıllı geleceksem tabiki asla ona aşık olmazdım.
Gerçi ben zaten akıllıydım, benim aklımı alanda o olmuştu lanet olsun cevabım #evet
@FikretinMücadelesi bu görüşte ihanet ya da badboy diye bir kelime geçiyor mu, gel de bir oku. Görüşlerimi kopyalayıp eklemeler yapip sözde isim vermeden yazdığını sanan arkadaşım
@pilly_bhebek Evet. O tarihte bu görüşü not almayı unuttuğum için birebir alıntı yapamadım. 19 Eylül 2023 tarihinde yazmışsın bunları. İHANET ve BADBOY konusu ise Red Pill öğretisinden edindiğim teoriler sonucunda vardığım bir kanıdır.
Sen hiçbir zaman aptal bir kadın olmadın. Her zaman akıllıca tercihler yaptın. Sadece karşındaki çok profesyoneldi. Sana kendini hem görüntü, hem iletişim anlamında inanılmaz iyi sundu. Senin hangi yaklaşımları sempatik hangilerini antipatik bulduğunu iyi biliyordu. Artı yönlerini gösterdi, eksi yönlerini kamufle etti. Kısacası bedeninden önce ruhuna dokunuş yaptığı için sevdin onu.
Gerek senin 19 Eylül tarihli yazından, gerekse lise yıllarımdaki ilişkilerimden yola çıkarak söylüyorum. Söz konusu kişinin bir alfa badboy olduğu kanaatine vardım.
Çünkü hiçbir efendi erkek, alfa karakterli bile olsa bir kadının aklını başından alamaz. Efendi erkekler kızların kalbine dokunabilir ama aklını alamazlar. O yüzden Fikret gibi efendi erkeklerin kaderi ya reddedilmek , ya terkedilmek ya da aldatılmaktır. Ben bunların üçünü de en acı şekilde yaşadım.
Milyonlarca yıllık gen havuzu son 4-5 bin yıllık toplumsal değişime aynı hızda adapte olamadığı için, kadınların cinsel çekim algoritması hala kötü çocuklara arzu duyacak şekilde çalışıyor.
@pilly_bhebek Sen diyorsun ki, ""BEN O ZAMAN DA AKILLIYDIM AMA AKLIMI BAŞINDAN ALDI."" Bunu ancak bir alfa badboy erkek yapabilir.
Eğer bu kişi bir alfa badboy değilse senin hem aklını almış hem de kalbini çalmış bir erkeğe zamanında aşık olmaktan niçin pişmansın o zaman. Sonunun İHANETLE bitmiş olma ihtimali üzerine yazdım bunları.
Red Pill der ki;
ULAŞILAMAYACAK KADIN YOKTUR. ALFA BADBOY OLMAYI BAŞARAMAMIŞ ERKEK VARDIR.
Evet. 20 yaşından beri alfa badboy olmayı çok istedim, çabaladım. Kötü işler de yaptım o zaman zaman. Ama kötü kalamadım. Kötülüğü tüm hücrelerime sindiremedim. Tekrar beyefendiliği tercih etmek zorunda kaldım.
Evet alfa bir kötü çocuk olamadım. Yazık ki, yazıklar olsun ki olamadım. İşte bu nedenle bugüne kadar da bu nedenle ya reddedildim, ya terkedildim ya da aldatıldım.
Çünkü benim genetiğimde alfalık da yok, badboyluk da yok. Ben ömrümün sonuna kadar efendi bir beta erkek olmanın çaresiz yalnızlığına alışmak zorundayım artık.
Evet ben yine aynı kişi olurdum. ama öldürseler aynı hayatı yaşamam bir daha. ya farklı bir hayat yaşardım farklı ülkede doğmak daha iyi mutlu hayat yaşamak. ya da hiç var olmazdım
Bir daha dünyaya gelsem Yine seni severdim Beni üzesin diye Beni deli divane edesin diye Biliyorum Sen de bir daha dünyaya gelsen Yine beni sevmezdin Kahrımdan öleyim diye
Yok ya.. manyak mıyım.. farkli kanlara bakarim jsjsjs
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bak ayrıldı ve çok acı çektim hayatım tepetaklak oldu ve çekiyorum halen. Yine de eşim 1 tane, yine de o hayatımın neşesi, yine de çok seviyorum. Sevgimde onundur, saygımda onundur, sadakatim de.