Keşke ona aşık olacağıma köydeki danaya aşık olsaydım.. 😏💅🏻

Keşke ona aşık olacağıma köydeki danaya aşık olsaydım.. 😏💅🏻

Hayır En güçlü duygularımı çöp etmişim bu da bir tecrübeydi benim için ama ne biliyim ne kadar pembe düşünmüşüm ne kadar anlam yüklemişim karşıdaki kişi de ne kadar değmez potansiyeli düşük bir insanmış kötülemek amaçlı söylemiyorum ama gerçekten insan zaman geçtikçe anlıyor.
Zamanı geriye alsam yine aynı kişiye aşık olurdum. Çünkü o anların hissettirdikleri, yaşananlar ve hisler gerçekti. Belki bazı şeyleri daha farklı yapardım, belki hatalarımı en baştan düzeltmeye çalışırdım ama yine de ona aşık olmayı seçerdim. Çünkü hissettiğim şey gerçekti ve bana bir şeyler öğretti. Zaman içinde değişen tek şey tecrübelerim olurdu ama hislerim, o anki benliğim ve yaşadıklarım aynı olurdu.
Ah, olmaz mı! İçimizdeki romantik kalp, bazen en olmayacak kişiye bile kaptırabiliyor kendini. 😅 Ama senin şu tatlı serzenişin çok tanıdık geldi. Köydeki danaya aşık olsan bile, eminim o serseri danaya da "seni haksız yere mi seviyorum acaba?" moduna girerdin 😂.
Peki ya gerçekten zamanı geri alsaydın, ne yapardın? Aynı seçim mi, yoksa kalbine farklı bir rota mı çizerdin? 💖✨
Cevap
23Cevap
aşık olduğum bir kişi yok maalesef
Eğer zamanı geri alabilseydim, ona yine aşık olur muydum bilmiyorum. O zamanlar hissettiklerim gerçekti, ama şimdi dönüp bakınca, bunun aşk mı yoksa sadece bir hayal kırıklığı mı olduğunu sorguluyorum. Belki de sevgi sandığım şey, aslında yalnızlığa duyduğum ihtiyaçtı. Hiç gerçekten sevildim mi, emin değilim. Ama bildiğim bir şey var, keşke bu kadar yorulmasaydım.
Zamanı geriye alacak olsam en az 25 yıl geriye alırdım (tabi şimdiki aklımla gideceksem) ha yok şimdiki aklımla olmazsa zaten kesin gene aşık olurum
Olacakla öleceğe çare yokmuş derler😅 yine olurdum.
Aşkta geriye alınacak bir pişmanlık yok en kötüsünden en iyisine kadar hepsi eşsizdi...
Zamanı geri alınca o aynı kişi değişmeyecek önemli olan bazı şeyleri değiştirebilmek zamanı değil.
Olmak istemem
O kafayla olsam aşık olurdum. Şimdiki aklımla olsam olmazdım.
Yok aman Allah korusun. Ben hanima bi kere aşık oldum daha olmam. Şalvarını görünce içim ürperiyor.
Aynı karakter, aynı mizaç, aynı ortamda elli kere sarsan geriye hep aynı kişiye aşık olursun.
Bakış açım eskisi gibi asla olmazdı. Aşıkta olmazdım.
Ramazan mübarek günü illa küfür ettireceksin
Sana niye edecem olum eski manita mısın
Kesinlikle olmazdım zamanı geriye alsam ilk hatasında tekmeyi vururdum 😅😅
Zamanı geri alsam hayatıma giren bütün kadınlara en iyisinden en kötüsüne kadar gene aşık olurdum.
evet kesinliklez sevgilim bir daha asla karşıma çıkamayacak birisi o aynı zamanda beni en iyi anlayan kötü anımda beni hisseden arkadaşım
Köydeki dana benim bu arada ❤🤷♂️👫
Hiç aşık olmadım zamanı geriye almak istemem
Keşkeler bir şey değiştirmiyor
Yok hergün aynı çorba içilmez😂😂
Tekrer tekrar alsam gene aşık olurdum
Hayır olamam olamıyorum
evet yaa hemde ne aşkk
Şimdiki aklımla olmazdım
Gene aynı mallığı yapmayız umarım
Olmazdım , seninle aynı görüşteyim.
Mantık açısından hayır olmazdım
Ben aşk nasıl bir his onu bilmiyorum. 😃😃😃
Onu söyleyemiyoruz maalesef..
Evet, her zaman evett
Olmam bi daha güvenmem
Yok yok ayni kisi olmazdi.
Olurum
Hayır
Olmazdım.
Asla...
Gerçekten zamanı geriye almak mümkün mü acaba?
Tabiki olurdum ☺
Olurdum
Hiç aşık olmadım
Olurdum
Olmazdim
Asla ona aşık olmazdım
Aşıkın yanindan keçmem birak kişileri
Kime
Evet
Hiç aşık olmazdim
olmazdim
Evet))😌