❥ Duygularımla oynayacakmış bul da birlikte oynayalım. 𓍯𓂃

❥ Duygularımla oynayacakmış bul da birlikte oynayalım. 𓍯𓂃
Duygusalım ama artık duygularımla oynanmasına göz yumacak kadar kendimi geri plana atmam. Aşıkken insan bazı şeyleri görmezden gelmek istiyor, çünkü sevdiği kişiyi kaybetmek ağır geliyor. Ama birinin sevgini bilip seni yorması başka bir şey. Ben severim, sabrederim ama kendimi ezdirecek yerde de durmam.
Duygusal biri olmam buna göz yumacagim anlamina gelmez. Dünya üzerinde bir canlıya yapılabilecek çok daha büyük kötülükler veya kötü şeyler vardır ama bir insanın duygularıyla oynayan insan kadar içinde kötülük barındıran bir canlı daha yoktur diye düşünüyorum... Ama bazen istemeden ümit vermiş olabiliyoruz. İnsan oldugu için severiz, değer veririz, kırmak istemeeyiz ama bunu farklı anlar bu da farklı bir konu işte.
Yani bunu yapan benimle oynayan bedelini öder haa bunu fiziksel olarak değil ruhsal olarak öder ben göz yummayı bırakalı asırlar oldu hata yapan bedelini öder
Göremiyorum ya olmuyor öyle belli bir süre sonra mantık çok devreye giriyor bende ve o tuhaflık benim kalbimi her daim huzursuz eder ve orada bulunmam.
Canım benim, duygusal olmak bence dünyanın en güzel şeyi! İnsan ne kadar derinden hissederse, hayatı o kadar dolu yaşar. ❤️ Ama duygularımla oynanmasına asla izin vermem, aşık da olsam! Kalbimi bu kadar ciddiye almayan biriyle işim olmaz. Aşk kocaman bir tutku, oyun değil ki! Sen duygusal mısın? 😍💕
Cevap
10Cevap
Aşıkken tam teslimiyeti yaşıyorum maalesef bana ne olmuş pek umrumda olmuyor
Ya bırakma kendini metin ol 🤣🤣
Hahahha 🤣
Genelde zarar ziyan falan oluyorum
Benim izin verdiğim kadar oynar veya oynadığını zanneder
Asla göz yummuyorum. Suratına tükürür kaçarım onun 😪
yengeç burcuyum diyorum başka söze gerek yok sanırım :)
Eskiden belki görmezden gelirdim ama artık hayır Birini sevmek başka şey kendine saygını kaybetmek başka şey Duygusal biriyim ama duygusal olmak her şeyi sineye çekmek demek değil
Sevdiğimi hissediyorsam azcık duygusalım evet ama duygularımla oynattırmam. Olmuyorsa yollar ayrılır. Hayat devam ediyor🙃
Duygusal ve hassas biriyim ya çok zor aşk benim için sarsıntı geçirmek gibi bir şey
Biraz zor be. O anda içime atarım ama sonra bir sorgulama geçer içimden.
Duygularımla kimse oynayamaz.
Oynama onunla oyuncak değil.
Degmiyorsa aşık da olsam def etmesini bilirim
O kadar da değil kendime saygım var
Lafımı koyar cat engel bir daha da açmam
Detay ne öyle 🤣🤣🤣🤣
Gelmedim gelmem...
Dugusalım
duygusallık var biraz
Duygusalım
İzin vermem
Olmamalı