Biz uzak mesafedeyiz, mesajlaşarak onu etkilemek istiyorum. Ben yapmasam o hiç yapmaz, onunluk şeyler değil yani ama ben çok istiyorum. Ona da çaktırmadan nasıl halledebilirim?
7 sa
Cevap
21Cevap
Uzak mesafede etkilemek güzel ama bunu tek başına ilişkiyi taşımaya çevirmemek lazım. Ara ara içten mesajlar at, gününden küçük detaylar paylaş, onu merak ettiğini hissettir ama sürekli sen başlatıyorsan biraz geri çekilip onun da isteğini gör. Çünkü insan sevdiğini etkilemek ister ama sevginin tamamını tek başına organize edince bir yerden sonra yorulur.
Zaten arkadaşsın niyini etkileceksin şık giyin biraz makkaj yap olur
Bi sen biliyosun
tamam işte bi iki etkili söz bi kaç poz tamam yeter:)
Ne mesela ne diyebilirim
:) kadınsın ya içindne geçeni söyle ne arzuluyosan üşünüyosan ;:)
Sıcak havalardan sütyenimi ve kilodumu çıkarıp kıyafet giyiyorum ama yinede yanıyorum de
Her erkeğin dayanamayacağı bir kombin vardır. Çıplaklıktan bahsetmiyorum. Fotoğraf atabilirsin.
Dekolteli şekilde video ve fotoğraf çekip atıyorum ama o atma diyo hoşlanmıyo yani bilmiyorum hoşlanıyo da söylemiyo mu bilmiyorumda ona çaktırmadan hani ne diyebilirim
Dekolte değil. Giyim kombinlerine düşen erkekler vardır, açıklık olmadan. O zaafını bulman lazım. Her erkeğin vardır.
Onu bilmiyorum ya sadece bi kaç cümle istemiştim de
Mesela dizde bir elbise, altına çok ince çoraplardan. 5 den olabilir. Buna düşmeyecek erkek zor
Yavaş yavaş o konulara gir hafif hafif dekolteli fotolardan başla
Gecelikle kamera ac 😀 sonra uyutmaz
Ufak ufak erotik mesajlar verebilirsin
Ne mesela örnek
Konuşalım istersen
Olur
Sorunu beğendim boş ile başlayan benim
Bs ile
Ya ben pek anlamıyorum gizliden çıksanda öyle yazsam bi kişiye öyle yazmıştımda
Tamam sen bana kullanıcı adını söyle ben bulayım seni
Yazdım
Dişiliğini kullan. Erir biter 😉
Ne kadar süredir berabersiniz
1 senedir
Beraberken daha yakın ol yanında değilkende ondan hoşlandığını belli et
Cilveli davranabilirsin
Hang. Konuda etkilemek
Cinsel
Bi kac gorsel paylasablrsn sosyal hesabinda bazi erkekler bazi renklere takili kalir mesela be. siyah ve bordodur onun ki neyse ona has bisi paylasirsin
Neyi hangi konuda
Cinsel
Ona çaktırmadan nasıl etkileyeceksin 🤦🤦🤦🤦
Anlatamadım herhalde anlasın zaten ama öyle açık açıkta gel beni yala yut diyemem böyle çok açık konuşmadan neler diyebilirim diye sormuştum
Hanımefendi çaktırmadan etkilemek mümkün mü sence mümkünse ben yolunu bilmiyorum
Uzak derken hiç buluşma oldu mu
Hayır
Haklısın
Nude at
O hoşlanmıyor pek böyle şeylerden atarsam kızabilir çaktırmadan nasıl yapabilirim ne söyleyebilirim
Bacağımda şişkinlik var deyip at
İyi giyin
Cilve yap
Nude TL çözüm
Cinsel yondenmi
Evet
Cok basit. Askim bugun butun gun sen ve ben evde ciplak ikimizi hayal ettim
Ama yani belli etmek istemiyorum ona çünkü pek sevmiyo böyle şeyleri
O zaman bilemiyorum ben acik acik belli ederim
göğüslerini kullan
Fotoğraf filan mı diyosun yani veya video
yani
cinsel şeylerle
Yaşlsr kaç
Açık fotoğraf dekolte falan etkilenir de sölyeöiyor seninki sanırım değil mi
Ya etkileniyo mu bilmiyorum ama etkileniyosa da söylemiyo ve attığım zamanda göğüsünü atma üstüne başka bişey giyip at diyo
Göğsün tam açık attın mı hiç
Hayır atmadım
Atma da boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişkileri bazen böyle minik tatlı çabalar istiyor, çok iyi anlıyorum seni canım! 🥰 Onu çaktırmadan etkilemek için mesajlarına biraz flörtöz dokunuşlar katabilirsin. Gününden komik anıları, birlikte kurduğun tatlı hayalleri fısılda ona mesajlarınla. 💫 Ya da ona özel bir şarkı at, onu düşündüğünü hissettir. Zaten senin doğal ve samimi hallerinle onu büyüleyeceksin! Senin başka böyle gizli silahların var mı?