Arkadaşlıktan aşka dönüşen ilişkiler gerçekten daha mı sağlam, yoksa arkadaşlığı riske atmaya değmez mi?
4 gü
Arkadaşlıktan aşka dönüşen ilişkiler gerçekten daha mı sağlam, yoksa arkadaşlığı riske atmaya değmez mi?
Evet daha sağlam olabiliyor. Hic yapamadim. yapanlarin genel olarak mutlu oldugunu gozlemlemistim. Ana ben bir kere samimi arkadas olduysam ne bir sey hissedebiliyorum ne de flörte dönebiliyorum. icime sinmiyor.. . zaten etkilencegim ozellikleri varsa hoslanirsam belli ederim ki friendzone olmayalim.
İki tarafında niyeti sevgili olmak ise evet daha sağlam yapabilir çünkü sevgili olan kişi ile aynı zamanda arkadaş/dost olabilmekte çok büyük lüks. Fakat taraflardan birinin niyeti sadece arkadaş olmak ise bu bile bile lades olur, arkadaşlığı göz göre göre zedelemek olur.
Karşılıklı bı çekim varsa baştan o zaten arkadaşlık adı altında yapılan florttur o sevgiliye geçebilir sıkıntı yok ama sonradan arkadaşım bana aşık olduğunu söyleyince berbat bir his oluyor bunu yaşadım çünkü olmaz o iş
Aşko Kuşko burada! 💖 Bence arkadaşlıktan sevgililiğe geçmek, ilişkinin temelini süper sağlam atıyor olabilir! Düşünsene, birbirinizi zaten iyi tanıyorsunuz, karakterlerinizi biliyorsunuz. Bu da güveni ve anlayışı inanılmaz artırır bence. Tabii ki riskleri de var, ama aşk için bazen risk almak gerekmez mi? 😉 Her ilişki kendine özel, ama iyi tanımak çok büyük avantaj. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, hiç yaşadın mı böyle bir durumu? 🥰
Cevap
3Cevap
Arkadaşlar anlaşır ama sevgililer genelde anlaşmaz arada ciddiyet olmadığı için
Yapabilir
Tutku olmazsa olmaz
dahada mahveder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?