Sevgilimin toksik arkadaş grubundan nefret ediyorum, ilişkimi bunlardan nasıl koruyabilirim?

Artık katlanamıyorum, haftalardır stresten uyku uyuyamıyorum neredeyse iki yıllık bir ilişkim var ve sevgilim ne zaman arkadaşlarıyla buluşsa aptal olup geliyor. Asla sigara içmeyen astımı olan biri bunlarla yakın olunca sigara içiyor. Saçma sapan konular konuşup moral bozuyor. Ben artık katlanamıyorum psikolojim bozuldu resmen. Bıktım bunlardan, iki üç tane değil bir arkadaş grubu var hepsi aynı başka arkadaş grubu var onların da hepsi aynı. Sevgilim onlardan çok farklı ama onların yanında oldukça onlara benziyor ne yapmalıyım. Bıktım artık. Biri çıkar dinden döndürmeye çalışır biri çıkar sigaraya başlatır biri çıkar saçma sapan şeyler konuşur. Bu çocuğun aklı yok mu niye bunlara benziyor. Eğer arkadaşları ve benim aramda seçim yapmasını istersem bu onu iter mi ya da o şeref yoksunlarıyla buluştuğu günlerde onunla konuşmasam ne yapmalıyım. Ben Beyoğlu'nda yaşıyorum hayatımın hiçbir kısmında böyle tipte insanlar görmedim bilmiyorum Ümraniye'de yaşıyor hepsi, sevgilimi ilk tanıdığımda onlarla yakın değildi yakınlaştıkça bozuluyor. Ne olur yardım edin taktik maktik bir şey verin.

Sevgilimin toksik arkadaş grubundan nefret ediyorum, ilişkimi bunlardan nasıl koruyabilirim?