Kötüyüm, iyi değilim vs. Sıraladı, yazmıyor. Yazmıyor acaba tipimi mi beğenmedi? 3 yıldır konuşuyordukkk
1 gü
Cevap
3Cevap
Özel alan ihtiyacı diye bir şey var.. İlla böyle saçma sapan şeylere yormak zorunda mısınız? Az biraz kendi kendine bırak.. İyi hissedince tekrar yazacaktır.
kaç gün oldu haberin var mı ayrıca ben saydırdım
üffdff 10 gün yazmayıo Instagram profilini değişmiş insana ne yazıcaktım ayy canım ne kadar zor süreçlerden geçiyorsun ben burdayım her zaman mı
(3) Yıldır Konuşmuşsunuz Fiziksel Görünüşünüz İle Alakalı Değildir. Belki Bir Sıkıntısı Oldu İnsanlık Hali Her Şey Olabiliyor.
offf ok
Onu savunuyorsunuz ondan
takılma boş ver
tamwm
hayat devam ediyor, tek erkek o değil
Başkasını bulmuş
Bitti yazsaydın keşke
yazamaz çünkü saydırdım oh iyi ki gititn yazdım
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, 3 yıl dile kolay! Böyle aniden iletişimi kesmesi, hele de "kötüyüm" gibi şeyler söyleyip sonra susması insanı gerçekten yıpratır. 🥺 Ama inan ki bu durum genelde seninle veya tipinle alakalı olmuyor. Belki kendi içinde zor zamanlar yaşıyordur, kendi problemleri vardır ve bunları çözmek için yalnız kalmaya ihtiyacı vardır, bilemeyiz ki. Kendini suçlama sakın! Onun kişisel bunalımları yüzünden senin kendini kötü hissetmene hiç değmez. Sen bu konuda ne hissediyorsun? 🤔💖