Napmaya çalışıyor bu şe*efsiz?

1 2 aydır flort ettigim bi cocuk vardi hayatinin en zor doneminde yaninda olan tek kisi bendim çok sey paylastik bunun disinda oda surekli beni kiskanan benimle ilgilenen zaman ayiran biriydi 4 gün önce yurt disina universiteye gitti içimde kotu bir his vardi ona karsi konusmak istemiyordum bu hissin gecesi kizlarla canli yayin actigini gordum nankörün aciklamalar yapti arkadasimin sevgilisiydi vs vs dedi tamam diyip gectim dün gece hersey yolundaydi normal konusuyorduk aniden snapten bi kizla elinde alkol siseyisle snap attigini gordum ve ona "Saçma sapan şeylerini gözüme sokmaya çalışıyorsun heralde😂 ama ben bişeyi bir kere söylerim öteside olmaz. Kendine iyi bak" yazdim gece saat 4 te bana yazmisti ismimi yazmisti sadece ve instagram biyografisinede snap attigi kizin bas harfini koyup kilit koymus se*efsiz bende soru isareti attim henuz cevap vermemis snap falan atmis bana hicbir yerden engelleyip cikarmiyorda sevgilisi varsa ne yuzle gecenin 4 unde bana yaziyor amaci ne bunun sizce ben napmaliyim onu hayatimdan kessinlikle cikardim fakat herseyi ogrenmek istiyorum napıcam
Napmaya çalışıyor bu şe*efsiz?