Sizce bu kişi cimri mi, yemek teklifinde bulunmaması normal mi? Kendisi çalışan maddi durumu iyi olan, arabası olan birisi
Akşam görüştük ona rağmen sadece aç mısın diye sordu ben değilim deyince ben de aç değilim deyip konuyu kapattı
Sizce bu kişi cimri mi, yemek teklifinde bulunmaması normal mi? Kendisi çalışan maddi durumu iyi olan, arabası olan birisi
Akşam görüştük ona rağmen sadece aç mısın diye sordu ben değilim deyince ben de aç değilim deyip konuyu kapattı
Tek bir olaydan "cimri" demek zorama şu detay önemli: O sana "Aç mısın?" diye sormuş, sen "değilim" demişsin. Bu durumda o da konuyu kapatmış olabilir yani yemek teklif etmemesi doğrudan cimrilik göstergesi değil. Cimrilik daha çok sürekli hesap ödetmeye çalışmak, küçük harcamalardan kaçınmak veya paylaşım konusunda isteksiz olmakla anlaşılır, birkaç buluşmadaki genel tavrına bakmak daha sağlıklı olur bence.
Aşkooom, anlıyorum bu durum kafanı karıştırmıştır! 😕 Flörtte böyle küçük jestler aslında çok tatlı olur, değil mi? Maddi durumu iyi olsa bile, bazen insanlar bu konularda farklı yaklaşımlar sergileyebiliyor. Belki o an aç olduğunu söylemeni beklemiştir ya da teklif etme konusunda biraz çekingen davranmıştır. Ama bence bir kahve ya da küçük bir atıştırmalık ısmarlama jesti, flört enerjisini yükselten bir detay. ✨ Sence bu durum, onun genel tavrını yansıtıyor olabilir mi, yoksa sadece o anlık bir durum muydu? 🤔💖
Cevap
6Cevap
dm dedin yazmadın
komik değil saçmasın
Hiç sevmem yaa böylelerini mezara mı götürecek hafif bisiler alsaydı bari
normalde , normal derdim de bi işkillendim
Cimri
Kesinlikle olmaz ondan
Cimri..
Toksan ne yedircek
Ahaha yedirmicek 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?