Sevgilisine yemek almayan erkek?

Arkadaşlar sevgilim ile cuma günü akşamı konuştuk. Rakı balık için cumartesi bir mekana gidecez diye. cumertesi haftalık alıyor. Neyse cumartesi yani bugün oldu. Baktım sabah bana mesaj atmış.
`saate bakar mısın yeni uyendım saat olmuş sabahın 10 u. Bide 1.45 dk yol gidecem derken öğlen olacak gitmeye gerek yok.' Dedim. iyi dinlen uyu biraz daha.
Kalkması 16.50 oldu.
Dedim yine mi aynısını yaptın. Hani dün yemek için konuşmuştuk sevgilini yemeğe götürmemek için işe gitmedin ve haftalığını da almadın. Bu kaçıncı artık dedim. Arkadaşlarına gelince ayağına gidiyorsun sevgiline gelince bahane yapıyorsun dedim.
Hep öyle yapıyorsun. Geçen 2 ay önce pazar günü etkinlik için bir yere gidecek idik. Hazırlandım yazdım. Saat 11 idi. Baktım cevap vermiyor. Aradım açmıyor. 3. Defa aradım. Ya beni işten aradılar işteyim şu anda. Akşam konuşalım dedi. Ben hazırlanmış evden çıkmış buluşcamız yere giderken seni arayim sen ise işten çağırdılar kıramadım işteyim de dedim.
Bunlar buluşmamek için bahane değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Cuma günü konuştuk cumartesi maaşımı alacam gider gezeriz dedi. Cumartesi oldu ya bunlar ne kadar şrf insanlar ya parayı yatırmamışlar hesabıma pazartesi yatıracaklar imiş. Adama dedim abi cumartesi için paraya ihtiyacım var adama atmadı dedi. Bahane mi bu?
Sevgilisine yemek almayan erkek?