Merhabalar.. Bir sohbet sırasında geçmişti konu. Erkek adam yemek yapmazzzz dediler. Ne alaka dedim yemek yapmanın cinsi olmaz olmamalı. Derken konu uzadı, sevgililere geldi konu, sevgiliye yemek hazırlayan erkek olmazmış olamazmış😬Erkekliğe ters bir şeymiş mişş mişş..! Peki sizce sevgiliye yemek hazırlayan erkek kılıbık mıdır?
Sevgilisine ya da sevdiği bir insana yemek yapan bir erkek kılıbık değil, aksine yeteneklidir. Yemek yapmak bir sanattır. Aşçıları düşünün bir restoranta gittiğinizde önünüze yemek hazırlarken ne kadar uğraşıyorlar. Bu aşçılar ya da yemek yapabilen erkekler evde eşlerine ya da kızlarına oğullarına yemek yapıyorlardır elbet bunu sevgiden yaparlar. Ve bu sanatı kullanabilen yetenekli erkeklerde sanatçıdır benim görüşüm. Kılıbık sözü bence uygunsuz, itici ve kıskançlık dolu bir kelimedir.
Sevgilim için seve seve yemek yaparım. Kimsenin ne düşündüğü umurumda değil. Eminim kızların da hoşuna gider. Hatta kendi ellerimle bile yedirmek isterdim. Romantik adamımdır ben, aşkım için yapmayacağım şey yok. Benimle birlikte olacak kız çok şanslı olacak aslında ama o kim olacak ben de bilmiyorum.
Hayir, aksine ne kadar değer verdiğini gösterir. Yemek yapmanın cinsiyeti olmaz, olmamalı. Bazen mutfağa beraber girer yaparız, bazen o yapar, bazen de ben. Sevgilim bana yemek yapsa, basit bir şey bile olsa çok mutlu olurum. Böyle şeylere cinsiyete bağlamalari saçma.
Normalde yemek yapmasın ama benim için özel hazırlayabilir öyle düşünceli bir insan ise ama sürekli mutfaktan çıkmayan biri olmasını istemem eğer mesleği bu değilse
Erkek adam onu yapmaz bunu yapmaz, erkek adam ne yapar o zaman? Bunları gerçekten çok saçma buluyorum. Yemek yapan erkeğin de karnını doyurmak için çabaladığını düşünürüm, kılıbık olduğu aklımın ucundan dahi geçmez yani. Yine sinirlendim :D Sevgilisine yemek yapan erkek candır
Yalnız yaşamayı öğrenmiş evliliğe hazır erkektir. Yemek yapanın olmayınca kendin öğreniyorsun her türlü. Bok atanlar gençliğinde 2 yumurta kırmaktan ya da hazır noodle üzerine cattledan sıcak su dokmekten baska bırsey bilmeyenler. Bir insanın sevdiğine yemek yapması kadar güzel bir şey var mı ya..
Ne alaka erkek yemek yapmaz. Çoğu en iyi aşçılar erkektir. Erkek bekar olsun tek yaşıyor olsun kim yemek yapıcak hergün yumurtamı yiyecek. Tabi ki de yemek yapmayı bilecek öğrenecek. Evlendiğinde eşi hasta olsa ya da yorgun olsa ya da kendisinin bos vakti varsa belki de eşine incelik yapmak İçin birşeyler yapması lazım. Hayat müşterek bence onu diyenler işten kaçan tipler.
Bunu Diyen Cahilin Önde Gidenidir İnsan Seviyorsa Sevdiğine yardımcı olur Gerekirse ev işinde bile yardımcı olur Yeter ki Sevdiği çok yorulmasın Benim sevdiğim olsa yardım ederdim hiç erinmem dışarda değil de evde kucağımda tasirdim da 🤭 hemen cinsellik algılamayin Normal taşımak zorunda diyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dunya tersine dondu. Artik kizlarin cogu zengin koca bukarak evde döt buyutme derdinde. Ev isi yemek erkeklerin ellerinden oper. Gunduz calisiyorlar, aksam ve hafta sonlarinda da ev isi temizlik yemek ve jarisini gezdirmekle ugrasiyorlar. Ama kadinda sadece dis guzelligine bakan, kendisini gercek sevenin ise agzina ican erkege boylesi mustahak😅
Tam aksine erkeğe çekicilik katar. Hatta bir çok kadın bundan etkilenir. 😊 Ben ufak da olsa bir şeyler yapabiliyorum. Evli falan olursam, eşimin rahatsız olduğu veya yorgun olduğu zamanlar da yaparım.
dışarda yediğin bütün kebapları pideleri dönerleri salataları hatta ev yemeklerini erkekler yapıyo ama evde bana özel yapınca mı kılıbık oluyo... yapmayın böyle yabancı kadınlara erkeklere yapınca olmuyorsa bana yapınca da olmaz...
Bu ne? Erkek eşine değer veriyor yardım ediyor herhangi bir konuda kılıbık oluyor bazılarına göre. Erkek eşinin hiçbir şeyinde yardımcı olmuyor bu sefer bazıları diyor eşim hiç yardım etmiyor bilmem ne. Ne yapacağız arkadaş biz?
Bunları hangi geri kafalılar söyledi bilmiyorum ama yontma taş devrinde değiliz. Onlar orada kalmış olabilirler Erkek adam bal gibi de yemek yapar. Sevgilisine de yedirir, yakınlarına da yedirir.
Bizim milletimiz neden her şeye bir laf söyleme derdinde ben de onu anlamıyorum alakası bile yok. Yemek yapmak, temizlik yapmak sadece kadının görevi değil ki bunların cinsiyet olmamalı
Yemek yapan erkek kılıbık değildir. Ayda yılda bir kere sevgilisine ya da eşine yemek yapan erkek de kılıbık değildir ama sürekli yapıyorsa kılıbıktır.
Değildir, ince düşüncelidir. Erkek dediğin ev işi yapmaz, mutfağa girmez düşüncesini savunan kişiler kılıbıklık olduğunu düşünür. Yoksa bu tamamen o erkeğin ince düşünceliliğini gösterir.
Bunlar çok eskide kalmış düşünceler diye düşünüyorum. Niye kılıbıklık olsun ki sevgililerin eşlerin birbirine yardımcı olması, mutlu etmesi eğlenmeleri
Kılıbıklıkla alakası yok ki. Ben mutfakla uğraşmayı seviyorum yemek yapmak filan rahatlatıyor. Aşçılık kutusuna bile gitmeyi düşünüyorum kendimi geliştireyim farklı lezzetler deneyim diye
Bilmiyorum ben iyi erkek olduğum için sevgili işleriyle uğraşmıyorum çünkü kızlar serseri erkek sever. Böyle düşünen sevgili işleriyle uğraşmayan iyi çocuklar da var benim gibi tanıdığım