Kafam çok karışık ne yapmam lazım tamamen silip yolumami bakayım yoksa bı kenarda tutup belki bir gün diye bekliyeyimmi?

flörtümle konuşuyorduk ben de bunu anlık atmayı seviyorum hani napıyorsun diyo o an ne yapıyorsam direkt çekip atıyorum yine bir gün bana ne yapıyorsun falan yazdı ben de arkadaşımla (erkek) dışarıda sahilde yürüyordum yerlerde kumlar olduğu için ben zor yürüyordum o da hadi gel koluma gir çok geriden yürüyorsun demişti o esnada ben de çocukla kol kola bu çocuğa anlık attım bu arada konuştuğum çocukla sevgili falan değiliz flört tarzında konuşuyoruz çocuk haklı olarak o an bir daha konuşmak istemediğini falan yazdı ben de anlam veremedim olay sıcakken ne alaka ya falan deyip fazla umursamadım sonra eve gittim bayağı bir üstüne düşündüm neden böyle oldu falan diye haklı olduğunu düşündüm ama 2 gün konuşmadık ben haklı olduğumu düşündüğüm için biraz inat biraz gurur yazmıyorum e tabii o da yazmıyor zaten konuşmayalım demiş ama ben nasıl üzülüyorum nasıl ağlıyorum dayanamadım buna yazdım özürler diledim bir daha yapmayacağım dedim hatamın farkına vardım falan o gün bayağı bir konuştuk kabul etmedi benim moralim bozuldu yine gittim ağladım aradan iki gün daha geçti gittim buna yine yazdım bak ben çok üzülüyorum çok pişmanım gerçekten hatamın farkına vardım çok haklısın ama seni çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum diye bu da bu sefer tamam ama eskisi gibi olamayız bunu bil güvenime bir kere kırdın bir daha toparlamak çok zor olacaktır dedi ben de kabul ettim çünkü seviyorum sonra biz yine konuşmaya başladık falan tam yine birbirimize ısınmışken ben aşka geldim birden satırlarca onu nasıl sevdiğimi ne kadar sevdiğimi falan yazdım ama görseniz hani 15 dakika şakır şakır uzun makaleler atıyorum buna baktım çevrimiçi değil ama hani geç bakıyor diyorum ki tamam çalışıyor işi var falan bekliyorum hani geldiğinde sevinecek o da güzel şeyler yazacak hani insan karşılık bekler ya neyse ben bunu bekliyorum falan çevrimiçi oldu mesajları okudu okudu belli çünkü bayağı bir yazmadı sonra şey dedi "çok yorgunum ya kollarım ağrıyor off" o an birden hevesim kırıldı ben bekliyorum ki sevinsin onu ne kadar sevdiğimi anlasın değer verdiğimi bilsin mutlu hisseder belki onun verdiği cevap karşısında yıkıldım. tabii ki ne kadar yorgun olduğunu gelip bana yazabilir benim sıkıntı ettiğim şey bu değil ama onca güzel şey yazdıktan sonra en azından bir teşekkür etse veya hadi onu da geçtim görmezden gelmiş gibi oldu çünkü böyle sonra ben de sinirlenip dedim ki" ben diyorum Ankara sen diyorsun *** kara ne yaşıyorsun" gibisinden sen bana hiçbir zaman değer vermedin hep beni sevdiğini söyledin ama beni sevdiğine dair ben hiçbir şey göremedim çünkü haklı da olsam haksız da olsam hep oldum çabaladım ve ilk yazan hep ben oldum sonra ben bunu engelledim bir daha konuşmak istemedim çünkü sinirlerim çok bozuldu. aradan 10 15 gün falan zaman geçti ben canım kafam yine pişman oldum özledim engelini açtım yazdım ben seni özledim barışalım falan küfürler etmeye başladı ulan ayrılan engelleyen sen değil misin şimdi gelip tekrar neyin barışmasını istiyorsun falan diyor niye barışmak istiyorsun dedi eksik hissediyorum dedim seni özlüyorum sensiz yapamıyorum aklımda hep sen varsın dedim sadece şey yazdı "neyse" beni sinirlendirdiği için ben de sadece görüldü attım ve üstüne bir şey de yazmadım çünkü benim de yazdığım bazı mesajlara görüldü attı ben de sinir olduğum için buna daha başka bir şey yazmadım sizce şimdi ne yapmalıyım numarası adı kayıtlı bir şekilde dursun bir gün yazacak umuduyla bekleyeyim mi yoksa her yerden engelleyip kafamdan silip yoluma mı bakayım bir yanım onu çok istiyor bir yanım da tamamen değersizlik gördüğüm yerden uzaklaşıp gitmek

Kafam çok karışık ne yapmam lazım tamamen silip yolumami bakayım yoksa bı kenarda tutup belki bir gün diye bekliyeyimmi?