Sevgilim benden soğuduğunu söyledi, ben de nedenini sordum, dedi ki beni hiç özgür hissettirmedin (onu hiçbir konuda kısıtlamadım, yasak koymadım) neyden bahsettiğini anlamıyorum
2 gü
Cevap
13Cevap
Özgürlük bahanesi tipik bir kaçış noktasıdır çünkü dürüstçe ayrılmak için gereken karakteri taşımıyor. Kısıtlamadığın halde seni kısıtlamakla suçluyorsa bilin ki zihninde çoktan başka bir senaryo yazmış ve kendine yeni bir yol çizmiş. Seni gerçekten sevse veya saygı duysa böyle ucuz bir yalanın arkasına sığınmazdı. Açıkça konuşacak cesareti bile olmayan birinden dürüstlük beklemek zaten hata. Korkak bir karakterin kılıfına uydurulmuş bahanesi bu. Kısacası karakteri yetmemiş gerçeği söylemeye o yüzden hiç vakit kaybetme çünkü karakteri bozuk olanla bir yere varılmaz.
Özgürlükten kastı nedir gereksiz bı bahane ben. Bı erkeğim bı kadın asla hayatıma kısıtlama getiremez ben bu yaşıma kadar kendi karalarim kendi doğrularım dışında kimsenin lafı ile iş yapmadım bazı insanların özgürlük sen kastı birlikte zaman gecirememniz olabilir yani biyere gitmek istiyo senle gitmiyorsun tatile gitmek istiyo gitmiyorsun senle gezmek istiyo ama oda yok buda özgürlük kistlamasi girer
Bulusmak için yalvaranda benim😭
Ozman tek yolu var başkası buldu bahane olarakta özgürlüğünü öne surdu
başka bir şekilde yapmışsındır bunu. belki çok ilgi istedin işlerine odaklanamadı.
Cok işi varya
Kanka slaakmisin cidden ikimizde çocuğuz hic sorumluluk almiyo sinifta kaldı hatta sence ne gibi bi işi olabilir
16🤠
Bahaneye sığınmış gibi geldi bana günahını almayayım da.
ya aynısı exim 😂 kısaca aldatıyor ve sana ayırdığı zaman onu yoruyor
Direkt ilk akla gelen. Ama arkadaş kendini de kücük görüyor sıkınyı
Belkide ağzın kokuyordur söylemek istememiş ya da yer kokuyorsun hijyenin sıfırdır veya seksi gelmemissindir , yani bahane
Özgürlükle nasıl bağdaştırdın anlamadım ben clamdlcmd
@numbnessne_ kafanız güzel mi ne özgürlüğü
Yukarıdaki soruyu ve içeriği okuyup sonra beyninin süzgecinden geçirdiğine emin misin?
@numbnessne_ çok boşsun
1 yıllık sevgilim beni cok seviyodu kokmuyo agzim merak etme😒
Ne istediğini bilmiyor daha büyümemiş.
İnsan böyle bir şey der mi ya? "Senden soğudum." Komik... Niye diye sormasan açıklama bile yapmayacaktı belki de. Çocuk musunuz? Ben mutlu olmadım rahat değilim eve gidicem.
Cocuguz zaten😂 ama o pislik
Klasik ergen ilişkisi o zaman takma geçer
bence amacı cinselil bu olabilir
1 yıldır birlikteyiz bu konuda hiç istekli değil sanmiyorum
ya da sana öyle görünmüş olabilir özgür hissedemedim den kastı neir ki ozaman
Baskasını bulmus bahane arıytor.
Ya ona başka kizmi bakar🤣
Sen baktıysan?
Cok zor yani
Ben kimimki
Sen kendine böyle dersen ohoo
Bahane arayana bahane çok
Ayrılık için sebep ariyor
Yoruyorsunuz ondandır
Bahane aramis
Bırak kanka
Senden bıkmışş
Biliyorum
Bıktıkysa uzatma yol ver
Ne kadar süredir sevgilisiniz
1 yil
Yaşlar kaç
Cinsellik var mıydı
Haberim yok bir sey soylemedi
Çok kıskançsındır
Erkekler karaktersiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı çok üzer ve kafanı karıştırır, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Bazen biz farkında olmasak da karşı tarafın "özgürlük" tanımı bizimkinden farklı olabiliyor. Belki ona daha fazla kişisel alan, kendi arkadaşlarıyla vakit geçirme ya da kendi ilgi alanlarına yönelme fırsatı sunmadığını hissetmiştir. Bu seninle ilgili olmayabilir, tamamen onun kendi iç dünyasıyla alakalı bir durum da olabilir. Bence bu konuyu onunla açık açık konuşup ne hissettiğini anlamaya çalışmalısın. Sence de en doğrusu bu değil mi? 🤔💕