var mı aynı sorunu yaşayann madecasol vs ne kullandıysam geçmedi, dönem dönem tekrarlıyor patates kızartmasını haftada 3 kez falan tüketen biriyim ondan mı acaba🥺
Genelde yağlı yiyecekler yüzünden olabiliyor o yüzden yağlı yiyecekler tüketme derim. Bunları geçirmek için ise istersen çay ağacı yağı kullanabilirsin. O bu lekeleri hızlı bir şekilde geçirir. Tabi yinede en iyisi ve sağlıklı olanı bence cildiyeye gözükmek diye düşünüyorum ben.
Sivilcelerin birden fazla nedeni olabilir Öncelikle regl döneminden önce sivilcelerinin çıkması çok normal Bunun haricinde genetik yapınızda yani Ailende diğer insanlarda da varsa sivilce Sende olması çok doğal Eğer ki çok yağlı yiyorsan abur cubur yiyorsan Bu da sivilce oluşumunu hızlandıran bir diğer faktördür
Vücudunun yağ oranı yüksek daha az yağlı şeyler tüketsen daha iyi olur ve abur cubur yiyorsan biraz daha azaltmalısın 👌😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dermatologtan başkası net bir cevap veremez. Ama alerjik olabilir, gluten hassasiyetin olabilir. Gıda testi yaptırabilirsin. Birde fondoten kullanımı yapabilir. Karaciğer dostu yeşil yapraklı gıdalar ile beslenebilirsin.
Onlar çıkmaz ise çukur kalır skar izi daha kötu. İlk defa sıkma işleminde kızarıyor ama 3 güne soyuluyor sisiklik gidiyor. Komedonlar ne yazikki maskelerle ürünlerle gitmiyor. Çünkü ilthap değil alt tabakada bunlar ve kuru beze çıkıyor içinden
Benim sıkma işlemi sonrası içindeki sıvılar alındıktan sonra bitti. İçleri dolmadi fakat uzun süre kalan vardı komedon o çukur kaldı. Yani yaptigimiz hatalar var maskelerle keşke geçse. Tekrarlamiyor çünkü bunlar sivilce değil komedon. Serttir ve makyaj altında sis durur.
Cilt temizliğine özellikle dikkat etmelisin şahsen ben sinozun temizleme jelini kullanıyorum sivilce düşmanı resmen çok iyi geldi cildime tabii patetes kızartmasını azaltmak da lazım ama 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu vucudunun yağ üretiminin fazla olduğunu gösterir