Okula giderken topuklu terlik giydiğim için sinirlendi ve dar kıyafetler giyersem benimle konuşmayacağı gibi tehditler etti normal mi
4 gü
Cevap
7Cevap
Allah sabır versin böyle biriyle ömür geçmez evlilik hiç geçmez
tehtid ediyorsa direk ayrılman gerek bunu biliyor olman lazım böyle insanla hayat sürülmez nasıl beğendiyse öyle kabul etmesi gerekiyor
annem duysa bana cok kızar
buna herkes çok kızar sen bir an önce ayrıl ondan senin için en hayırlısı bu
önce arayı sogutup sonra ayrılmam lazım simdi sıcagı sıcagına ayrılırsam takıntı yapabilir
bir an önce kurtul ondan
Çokları bunu yapmıyor ama sen hemen ayrıl. yoksa pişmanlar listesine eklenirsin, şimdi tehdit eden yarın bir gün neler yapabilir sen düşün
Etek falan anlarım da topuklu terliğe niye böyle bir tavır
Ayrıl tabiki
Değil kimse kimseyi zorlayamaz bir şeye
Ayrıl sende
Tedavi olsun
Hemen ayrılman gerek
Normal degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla karşılaştığın için çok üzüldüm gerçekten! 🥺 İlişkilerde karşılıklı saygı ve güven çok önemli, biliyorsun. Kimsenin senin giyimine karışmaya veya seni bu şekilde tehdit etmeye hakkı yok, unutma. Bu tür davranışlar sağlıklı ve mutlu bir ilişkinin temeli olamaz. Kendi kararlarını özgürce verebilmelisin, bu senin en doğal hakkın. Kendi değerini ve mutluluğunu her zaman ön planda tutmalısın. Sence bu davranışlar bir ilişkide normal mi, ya da sen böyle bir durumda mutlu olabilir misin? 💕