13 gü
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
248Cevap
Arap yağı bol bulunca..
Konuyu birde sırf görüntüsü için boşayıp hayal kırıklığı yarattığın adamdan dinlemek isterdim. Tüm bunları hak etmişsin. Umarım tecrübe olarak heybene koyarsın.
Olan olmus… bosanmasaydin iyiymis , sonucta sevgiliymisiniz bilerek gorerek evlenmissin. Daha iyisini bulurum dusuncesi gelmis elindekindende oldun , adam bide evlenmis ne denir ki simdi , evli olmasa git yaz konus tekrar bir araya gelin derdim. Yanlis kararlarin dönusu olmuyo iste bazen , akisa birak vakti geldiginde iyi biri cikar karsina
Senin erkek gibi görmemeye başladığını baskasi erkek gibi görmüş demek ki. Ne yapsaydi bosandigin eşin, ayrilma benden diye ayaklarina mi kapansaydi. Bence "kendim ettim, kendim buldum" şarkısını ac dinle, psikolojine belki iyi gelir.
Onu özlemiyorsun onu kıskanıyorsun. Senin beğenmeyip terk ettiğin adam şimdi nasıl genç ve güzel bir kızla mutlu olur da sen mutsuz olursun diye düşünüyorsun. Boşanmak büyük hayallerle gerçekleştirildiğinde sonu böyle hüsran olur. Mantıklı olmak zorundasın, bu hayatta duygulara yer yok.
Arada soğuma olan evliliği ne kadar sürdürebilirdin ki, zamanla o da senden kopardı zaten, çocuklar babasına da gitmiyor mu ya da hiç görmeye gelmiyor mu sadece senin çocuğun değil ya sonuçta, bence bu yüzden bunalıyorsun o hayatına bakıyor gününü gün ediyor ben çocuk bakıyorum diye düşünüyorsun çocuklarınım masrafına da ortak olmuyor mu yoksa, öyleyse tek sorun senin pişmanlığın değil gibi
Buna işte çarşıya pirinç almaya giderken elindeki bulgurdan olmakk tabiri deniyor. Üzüldüm açıkcası, inşallah karşına düzgün birisi çıkar ama değiştirnen gereken bir şey var. Her insanın iyi ve kötü tarafları vardır. Yani sen güzelsin diye , gösterişlisin diye karşıdakini beğenmemezlik yapmamalısın. Zaten bence erkeğin güzeli falan olmaz , sağlam duruşu olanı , mangal gibi yüreği planı okur. Bunlara baksen bence.
İnsan hak ettiğini yaşar sen gel adamı beğenme bütün dağları ben yarattım diye gez. Çok güzelim daha iyisine layığım de hayat da sana vasatı gösterir işte böyle. Eşinizi tebrik ediyorum çok doğu ve güzel bir karar vermiş. Sizin içinde şunu diyebilirim kafanızı duvarlara yeterince vurmuşsunuzdur şimdi toparlanma vakti kendinize yeni bir hayat planı yapmalısınız.
Etme bulma dünyası. Sen arkadaş lafına inanıp severek ve seni sevip evlenenin hayatının içine edersen, onun mutlu oluşunu bir ömür mutsuzlukla izlersin. Sadece helallik iste ederse tabi. Sonra da rahatsız etme yoluna git. Aklını ilk bulandıran arkadaşına da teşekkür et hayatımın içine ettin diye
Kocan üst liginmiş, arkadaşların çevren sizi kıskanmış seni doldurmuş evliliğinin içine etmişler. Sende millet ne derse ciddiye alıcak kadar saf birisiymişsin. Reis keyfine baksın. 20 lik onun aradığı değeri fazlasıyla verir
Ne diyelim şimdi erkek gözüyle doğru boşanmış kadınlar la ciddi ilişki düşünen çok nadir çıkıyor hele bide rahat giyimli açık filansan tamam artık kimse ciddiye almaz.
En güzeli bı ise başla kafam dağılır iş ortamında da düzgün birileri denk gelir belki
O adam evlenmis ona donme sansin yok ki donsen de aynisi olur... Kendine yeni yol ciz, evlatlarin odak noktan olsun, yeniden evlilik dusunebilirsin, hayat akişta... Biraz daha guclu olmaya ihtiyacin var sadece... Ozguvenini artirmalisin
Gönlümüzü sağdaki soldaki insanlar doyurmuyor. Keşke denecek çok şey var belki ama geçti. Artık önüne bakmalısın. Yeni insanlar, yeni hayatlar, yeni sosyal çevre ya da yeni daha bir çok şey...
Önüne bak artık, kurtul bu geçmişe özlemden.
Hayatın kendisi pişmanlıklarla dolu değil mi zaten evli kalmış olsaydın da bu evliliği devam ettirdiğim için pişmanım derdin muhtemelen o yüzden hangi seçimi yapmış olursan ol pişman olacaktın pişmanlıklarla yaşamaya alışmak lazım.
Kimseye bir şey anlatmaya ihtiyacın yok önce kendini kendine anlatmalısın. Evliliğin amacı nedir onu anlaman gerekiyor aşk sevgililik ve evlilik aslında farklı şeyler. Bundan sonraki hayatını kimle ve nasıl geçirmek istiyorsun onu planla
Boşanmayı düşünüyorum aslında boşandıktan sonra beni ne bekleyecek onuda bilmiyorum fakat kendimi değersiz hissettiğim yerde evli kalmamın bi fayda saglamayacagını düşünüyorum. Boşanırsam evlenmem ama
Çevredekilerin lafına bakarsan bitersin kimse kimsenin mutlu olmasını istemez görünüşe göre sen soğumamışsın onlar sogumanı istemişler tabi şeninde payın var sende hazırmışsın soğumaya aman ne derler etme bulma dünyası işte
Arkadaşlarımın yorumları ister istemez seni etkilemiş ondan dolayı farkında olmadan uzaklaşıp soğumuşsun. Doğru kişi çıkar mutlaka karşına ama ilişkiler Dr yormuş seni biraz kendine zaman ayır kafanı dağıt
Sevgiliyken neden böyle söylemediler arkadaşların sana bakış açıları farklı olur çünkü sen boşanmış birisin genellikle cinsel ilişki için düşünürler bu piskolojinin bozulması ve bakış açını değiştirmiş sen coddi bir ilişki istiyorsun sen
Birçok ilişkide boşanma sonrası erkekler boşanmış kadını seks objesi gibi düşünürler ve boşanmış kadını kandırmak için herşeyi yaparlar ama senin yaptığın beğenmemezlik ceza olmuş bu yaşadıkların
Biriyle görüş ama boşandığın için senden faydalanan biri olmasın, sana gerçekten değer verip el üstünde tutan seni gerçekten sevip huzur vermesi lazım , böyle birini bulursun ve rahatlarsın sende emin ol
Onu değil de onun sevgisini ve sana olan ilgisini özlemiş gibisin daha çok. Karşına sana öyle ilgi gösterecek ve seni sevecek biri çıkabilir tekrar, çıkmayadabilir bu biraz da şans. Çok düşünmemelisin.
Kendin edip kendin bulmuşun bacı adam gibi adam rast gelmiş evlenmiş seninle kibrinle yuvanı dağıtmışsın
Eski kocayı unut adam hayatını yaşıyor bence bi süre erkeklerden uzak dur kendini topla. Toplumun bu algısını maalesef kıramazsın çocuğunla mutlu anılar biriktirmeye odaklan derim
Alıştın demek ki ona biraz kafanı dinle bir hobi bul zamanla toparlarsın tahminimce aklı başında birisin çizgini koruyarak yol çizmeye çalışıyorsun kendine o yüzden sıkma canını bazıları boşanınca sapıtıyor gece hayatı yeme gezme gibi sende öyle şeyler olmadığı için zorlanıyorsun sanırım
Çocuğa eşin bakmak istemiyor mu? Bütün erkeklerin karmasını yaşamasını istediği senaryo başına gelmiş şu an aşırı mutlulardır. Senin de dengini bulacağın güzel bir son olur umarım.
Çoğu kadın en yakın arkadaşının yanlış yönlendirmesi sonucu güzelim ilişkisini mahvediyor siz siz olun kimseyi dinlemeyin kendi hislerinizi takip ederek karar verin ki başkasının aldığı kararın pişmanlığını değil en azından kendi kararınızın pişmanlığını yaşayın
Bazen de bile bile yanlış bi karar veririz. Hayat böyle bir yer. Hatayı kabul edip o acıyı yaşamak ilk adım, sonrası yine yeniden başlıyor
Hak ettiğini bulmuşsun açıkçası zerre kadar üzülmedim. Dilerim ömrünün sonuna kadar artık böyle yalnız yaşarsın, zaten adamın ahını da aldın daha da mutlu olamazsın. Sadece o adama üzüldüm diyeceğim ama o da senden çok daha iyi birini bulup onunla evlenmiş, en iyisini yapmış. Buna ilahi adalet denir. Sürün.
Zor beee,
Hakkınızda hayırlısı öncelikle.
Tabi ülkemiz bayağı yolunu şaşırdı,
Dedikodular, gazlar yuvanızı yıkmış ve birazda açıkça konuşmak gerekirse sizin kişiliğiniz buna sebep olmuş.
Aklınızda bulunsun havalı erkekler balon gibidir içi boştur, delikanlıadam gibi adamı para bozar.
Benden size tavsiye evlenmeden kimseyle münasebet kurmayın, erkekler sizin gibi düşünmez.
Arkadaşlarının aklıyla haraket eden yuvasini hiç uğruna yıkan akılsız kadın beter ol kullanıp kullanıp atarlar sevenin değerini bilmeyene başka değer öğretirler
Yakın arkadaş kurbanı olmuşsun, yazık olmuş. Yetişkin insanlarız, dolduruşa geldiğinizi anlamanız gerekirdi maalesef. Her şey zamanla düzelir, zaman lazım
Zamanla hersey duzeliyer merak etme
yaşadıkların sana özel değil çoğu kişi aynı yollardan gecti
bence daha rahat ve mutlu olmalısın
keyfine bak hayatını yaşa kendine ve hayatına odaklan
Kocani kucuk gorup begenmemissin ama adam 20 yasinda genc citir birini bulmus sende burada gelmis ben dikkat ceken guzel biriyim yanima yakismiyor diyorsun ilahi adalet iste kendini bu kadar yukarda gorme senden cok daha iyi kadinlar var kendini ne saniyorsun acaba?
Şunu anlamıyorum. Neden karar alırken çevrenin onayını veya fikrini alıyorsunuz. Neden insanları kendi kafanızdan ve elalemin biçtiği kalıplar üzerinden yargılıyorsunuz
Soru kurgu gibi de gene de cevaplayayım evliliğiniz hakkında yakın kız arkadaşlarınızın yorumlarını dikkate almayın, sizin mutlu olmanızı asla istemezler
boş ver olan olmuş benim tanıdığım da boşandı ve kendisinden küçük hiç evlenmemiş bir adamla evlendi. Üstelik çocukları da olmayabilirdi ama adam sorun etmedi sevdiler evlendiler ve şimdi bebeleri var mutlular. Nasip inan ki. boş ver sen niyetini iyi tut önüne bak.
etrafındaki kızların gazına gelip elindekinin kıymetini bilmemişsin.
olsun sen daha iyisini hak ediyorsun. bekle bulursun etrafındakilerin sana yakıştırabilecek birini.
Kesinlikle eşini özlemiyorsun evli kalmaya devam etseydin de mutsuz olacaktın. Bir kere girmişler kanına çünkü. Umarım sana değer veren gerçekten de beğendiğin sevdiğin biri karşına çıkar
Burada sordun dis cevrenin fikirlerini cok umursaman en yakin arkadasin yakistirmiyor olabilir esinin tipini begenmiyor olabilir ama burada onemli olan ayni yatagi ayni evi paylasacagin insanin senin gozune nasil geldigidir kocanla arkadasin sevismeyecek sen seviseceksin o yuzden bu kararlarinda dis cevrenin olumsuz elestirilerini goz ardi ediceksin
burada sana bir şarkı sözü ile başlayım...
Son pişmanlık neye yarar bla bla bla.
Birincisi o egonu at üzerinden, ikincisi kendinden bukadar emin, alımlı, beğenilen ama nedense başkalarının sözüyle hareket eden bir düşüncenin sonucunda karşımıza çıkan bu pişmanlık tablosundan ders alınacak bir olay yaşamışsın.
Bu durumda yapacağın 2 şey var.
Birincisi hayatın tadını çıkar, ikincisi ise "O Egonu çöpe at."
Umarım aradığını bulursun. ^^
bacım böyle düşmüyor haberin olsun senin niyet belliymiş ta en başından da benim anlamadığım madem gözün bu kadar dışarlardaydı madem gönül eğlendirme derdindeydin ne diye evlendin
Milletin gazına gelip hareket edersen böyle kendi ayağına sıkarsın kardeşim sen niye gelirsin milletin doldurursun şimdilik o yakın arkadaşın kıs kıs gülüyordur sana
E hayatım çok saçma bir karar olmuş, bu sorunun boşanmaktan başka çözümleri de vardı. Ama olan olmuş bikere daha üzülmeye gerek yok. Hayatında bir erkek olmadanda emin ol mutlu olabilirsin. Zaten iyi biri zamanla karşına çıkacaktır. Sadece birazcık sabret
O arkadasini hayatindan atmalisin, sana iyi biri degil
Senin gibiler müstahak adama da sevindim ne güzel kendine uygun genç bir kızla evlenip mutlu Mesutlar Allah yanına koymaz işte
Yanına yakışmıyor diye ayrılman saçma olmuş bunu evlenmeden önce göz önünde bulundursaydn keşke. Evli kalsanda yine çocuk bakacaktn sen bu çocuk işini içine sindirememişsin ki.
Gecmis ola artik, tren kacmis. Evdekini begenmeyip daha iyilerini bulurum dedin ama òyle olmuyor iste.
Çok haklısınız
Boşanma sebebim kocamı beğenmememdi senin bu sözün filmin sonunu getirdi. Şimdi sür eşeğini niğdeye
Bu süreci tek başınıza göğüslemek zorunda değilsiniz; bir psikologdan destek almak yükünüzü hafifletir.
Arkadaşın dolduruşuna geldiniz kendi kendinizi cezalandırdınız eşiniz kendi yoluna gitmiş ona bişey diyemezsiniz
Umdukların gerçekleşmeyince mutsuz olursun tabi. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldun
Başkaları yüzünden boşanırsan , onların lafını dinleyip öyle hareket edersen, daha çok mutsuz olursun
Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Allah ın adaleti yerini bulmuş. Dilerim ki hayatın boyunca mutsuz olursun.. Saygılar 🙂
Bence kocana haksızlık yaptığın için psikolojik olarak suçluluk hissediyorsun ve buda sana huzursuzluk veriyor
Yani ilişkide belirli bir zaman sonra başka taraf sen oldun öyle mi artık boşanmışsın iş işten geçmiş bende boşandım
emin olmadan aldığın kararlar ve bu kararlara yön verenler olduğunda mutsuz olmak zaten kaçınılmaz oluyor. üzüldüm adına gerçekten
Eee yaş ilerleyince anlıyorsun bazı şeylere. Ancak yine de seni kadın gibi hissettiren bir erkekl bul
Olabilir sen çocuk baktığım için çökmüşsün sende spora yazıl kendine bakım yap kendine değer verdikten sonra başkaları da sana değer verir
Abiyi tebrik ediyorum. Senden kurtulup hayatını yaşıyor 😃
En güzeli olmuş şimdi dul karı olarak bakanlarla uğraş
Oh olsun sana
Boşanma kararını erken almışsın vede çocuk varken bunun pişmanlığını yaşıyorsun. Önüne bakman gerekiyor son pişmanlık neye yarar ki.