Sizden bir fikir almak istiyorum benim 3 buçuk senedir bir ilişkim var eskiden anlaşıyorduk. Şimdiki ise sürekli kavga falan oluyor dün gece bana böyle bir mesaj yazmış mesajda diyorki yarın ben 7:00 de kalkacağım erkenden konuşmayalım ben uyucam dedi ben de tamam uyu canım Allah'a emanet ol seni seviyorum tombişim dedim 😅 tamam aşkım öptüm dedi bir iki saat sonra bir şey soracaktım aşkım uyudun mu? Yazdım mesaj iki çizgi olmadı ben bir şüphe duydum sonra mesajı sildim rahatsız etmemek için sabah oldu dün ne yazdın da sildin diye mesaj geldi bana ben de bir şey danışacaktım dedim kaba bir şekilde buradan yaz şimdi müsaitim dedi sabah ben de inat yaptım demedim bana tamam git çalış dedim bana şey yazmış senin huyun iyice bozuldu yazmış ben de tekrardan git başımdan yazdım ilk önce internetim sürekli açık dedi ondan sonra yalanı tutmadı çekmiyor dedi ondan sonra dedi ki telefon kapanmıştı dedi ben buna bir güzelce küfür yağdırdım işte dükkanını basarım şöyle yaparım böyle yaparım gibisinden konuştum seni jandarma polis ile aldırırım falan yazdım kime verirsen ver umrumda değilsin gibisinden konuştu sizce kim hatalı özür dilerim bu kadar uzun yazdığın için?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer