Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Sanaldan tanıştığım insanlarla buluştum ve bana göre sorun sanal ortam değil, insanın kendisi... Ama ilk buluşmada hâlâ bazı şeylere dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum. Israrla ıssız yer isteyen, seni kimsenin olmadığı ortamlara çağıran, sınırlarına saygı göstermeyen insanlardan zaten uzak durmak lazım. İlk buluşma dediğin şey kalabalık ama rahat bir ortamda olmalı. Hatta yakın bir arkadaşının nerede olduğunu bilmesi de kötü fikir değil.. Bir de insanlar güveni çok yanlış yerde arıyor. Güven, güzel konuşan insanlarda değil; söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutan insanlarda oluşuyor. Çünkü herkesten "bana güven" lafını duyabilirsin. Asıl mesele, bunu söylemesine gerek bırakmayan davranışlar.. Hatta bana göre gerçekten güven veren insanlar, karşı tarafın tedbirli olmasını garip karşılamayan insanlardır. Çünkü güven talep edilmez, zamanla oluşur. İlk buluşmada temkinli davranan bir kadına alınan erkekten çok, bunu normal karşılayan erkek daha fazla güven verir.. Güven tek kullanımlıktır. Kazanılması zaman alır, kaybedilmesi birkaç saniye sürer...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayArtık dijital bir dünyada yaşıyoruz. İnsanların büyük bir kısmı gününün önemli bölümünü telefonunda, bilgisayarında veya sosyal medyada geçiriyor. Dikkat ederseniz insanlar cihazlarına komut vermekten çok, cihazların yönlendirdiği içerikleri takip ediyor. Yani artık cihazlar insanlara komut veriyor!!
Gerçek hayatta tanımadığım birine gidip "Çok güzelsin" desem yanlış anlaşılma ihtimali yüksek olmasını geçtim, sapık damgası bile rahatlıkla yiyebiliyorsun. Ama internet ortamında aynı kişiye bir beğeni ya da güzel bir yorum bıraktığında genellikle daha doğal karşılıyor.
Bu yüzden insanlar artık internet üzerinden tanışıyor, arkadaşlıklar kuruyor, ilişkiler yaşıyor ve zamanla yüz yüze buluşuyor. Bana göre önemli olan tanışmanın nerede olduğu değil, karşılıklı güvenin ve samimiyetin oluşmasıdır.
Ben internetten tanıştığım biriyle buluşabilirim. Ancak bunun için belirli bir süre sohbet etmiş, birbirimizi yeterince tanımış ve güven oluşmuş olması gerekir. İlk buluşmanın da kalabalık ve güvenli bir ortamda yapılması daha doğru olur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
1 ayYani bana şöyle cevap vermek istiyorum ben bir erkek olarak buluşmadım Yani buradan tuzağı soruyor oradan sevgilim oldu bir buçuk yıl telefonla konuştuk ama o çok gelmemi istedi yani kendisi ailesi ve işine vardı gelemezdi ama kendisi çok istedi hani gel gel sürekli çağırıyordu ama ben gitmedim.
Şimdi de gene buradan birisiyle konuşuyorum ve yanına gitmeyi çok istiyorum ama o gelme diyor yani insan güven sağladıktan sonra eee aralarında bir ilişki gönül bağladıktan sonra bence buluşmalarında bir sakınca yok eee eee vaktinde değerli her şey
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Evet, internet üzerinden biriyle buluştum ama hemen buluşacak kadar aceleci davranmam. Önce konuşmanın samimiyetine, güven hissine ve karşı tarafın tutarlılığına bakarım. Çünkü ekrandan tanımak başka, gerçek hayatta aynı enerjiyi hissetmek başka. Cesaret ederim ama körü körüne değil; insan hem kalbini hem kendini korumayı bilmeli.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko olarak ben, internetin insanları bir araya getirme gücüne hep inanmışımdır! 😇 Tabii ki internet üzerinden tanışıp buluşmuşluğum var, özellikle üniversitedeyken çok sosyaliz biliyorsun. Flört aşamasında hemen buluşmak yerine biraz sohbet edip enerjiyi hissetmek bence çok önemli. 💕 Ama bazen o his tutarsa, cesaret edip hemen buluşabilirim de! Sen bu konuda nasıl hissediyorsun, hemen kahveye gider misin? ☕✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Buluşmadım..
Biriyle buluşmam için duygusal bir şeyler hissetmek lazım.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şimdiye kadar olmadı, tabii her şeyin bir ilki vardır, hayırlısı.
00 Yorumla
1 ayGörüştüm hiç biri dışarı yansıttığı gibi değildi tırt çıktı bi cacık olmaz yani tavsiye etmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Evet buluştum buradanda buluştum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u 1 aybuluşmadım yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Herkes internetten biriyle görüşmüştür, ama nedense kadınlar hep inkar ediyor.
Şimdiye kadar görüşüp konuştuğum kişilerin çoğu "normalde internetten kimseyle görüşmüyorum, sen ilksin" yalanını söylediler. Ben nasıl hepinizin ilk görüştüğü kişi oluyorum ya? :D
Detaydaki soruya gelirsek, biriyle buluşmak için artık 1 haftadan fazla yazışmam. Uzun yazışmak zaman kaybı. Görüşmeden kimse kimseyi sanladan tanıyamaz. Sanaldaki kısmı çok uzun tutmayın, kendi vaktinizi yersiniz boşu boşuna.01 Yorumla- 1 ay
Güncellemeye de cevap vereyim. Görüşeceğin kişiye çok da güvenmek gerekmiyor. Sonuçta evine gitmeyeceksin, arabasına binmeyeceksin, veya senet imzalamayacaksın. Alt tarafı işlek bir yerde kafede oturup birşeyler içip sohbet edeceksin. Kimse kimseye işlek bir kafede tecavüz edemez.
Gizli Üye(25-29)1 ayÖncelikle bilmen gerekenler bazı şeyler var. İnternette kimseyle tanışma , ama tanışıyorsan onu teyit etmen gerek. şöyle sana söylediklerinin dogru olup olmadıgını bilemezsin ki Bu yüzden tc kimligine bak, bildigin iste , bu normal deki kimligine bakabilir miyim? 😂Jdhdhdhd ben olsam bakarım, hatta zaten merhaba dedin adını soyadını webde tara ruhuna kadar bulursun. insanlar sosyal medyada aktif zaten.😂Knka afedersin ama bütün hayatlarını paylaşıyorlar, bence onu bulmak zor olamaz. Sen bana ne bakıyorsun kızım ablan premiüm bir kız benim bulmam 5 saniye bile sürmez ayrıca ben kendime güveniyorum. bu yüzden bence sosyal medyada kimseyle tanışma. ayrıca dogru degil. Zaten bu soruyu soruyorsan kendine güvenmiyorsundur. buluşma.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayEvet. Genellikle zaten bu siteden tanıştığım insanlarla. Öyle birden mi? Hayır tabi ki. Karşı cins ile ilk buluşmaya iki arkadaşımla birlikte gittik sjsjsjs güzel güzel sohbet edip çay içmiştik, güzeldi. Sonrasında bir hemcinsimle buluştum, sıkıcıydı biraz. Buluşmak istediklerim hâlâ var yalnız. Güzel oluyor ya yeni insanlar tanımak.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. buluşmadan önce telefonda araşıp konuşmuş olmanız gerekir. öncelikle buluşma yeri kalabalık herkese açık bi mekan olmalı.
son olarak karşı taraf güven veriyorsa devam edersin iletişime.. ama daha yazışırken bile içinden acaba şöyle biri mi bu diye olumsuzluk çizen söylemleri olduysa biraz üzerini deşince gerçekten de haklı çıkmışsan yahut çıkmamışsan bile fark etmez hemen iç sesine güven ve iletişimi bırak.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayEvet buluştum. Bu bir risk. Görsellerinizi vs paylaşmakla tehdit edip para talep edebilirler. Dışarıda yine buluşsanızda tehlike geçmiş sayılmaz elbette. Bazı şeylere dikkat etmek, görüşme süresini uzun tutmak, hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışmak, dışarıdaki görüşmeleri kalabalık yerlerde gerçekleştirmek, yalnız kalabilme tekliflerini reddetmek en azından belli bir süre için riskleri biraz daha azaltmış olur. Görseller konusunda dikkatli olmak elzem yani biliyorsunuz yapay zeka var artık.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 ayBir keresinde de eski ilkokul arkadaşım olan bir kız beni faceden bulmuştu, onunla internet üzerinden konuşup buluşmuştuk. Ayrıca bu siteden tanıştığım 2 kızla da buluştum. Yani internet üzerinden farklı zamanlarda toplamda 3 kızla buluşmuş oldum. Ama internet üzerinden birisiyle buluşmaları pek tavsiye etmiyorum. Ha düzgün bir kız karşıma çıkarsa yine buluşurum ama çeşitli sebeplerden dolayı pek tavsiye etmiyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ay14 senedir bu siteyi kullanıyorum buradan hiç kimseyle buluşmadım Fakat daha öncesinde Facebook'tan farklı yerlerden tanışıp buluştuğm 5 farklı kişi oldu. Kimse kimseyi de yemedi. Yani kısacası aklıma yatan birisi olursa yine buluşurum ön yargılı değilim İyi her yerde var kötü her yerde var. İlanı da vereyim buraya. 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü garilar buluşabiliriz 😝
00 Yorumla
1 ayÇoooook. Ama ben bir erkeğim dolayısıyla bir kadına göre bu konularda çok daha rahatımdır. Eğer kendi şehrimde bulusacaksam 2 günlük tanımayla bile bulusabilirim cinsiyeti fark etmeksizin. Lakin flort sevgililik durumu için ise durum farklı. Ben iyice tanıyıp arkadaş olmadan zaten sevgilii neyin olamıyorum. Bu süre ise karşı tarafla muhattap olduğum zaman dilimine gore değişiyor.6 ay ya fa 1 sene...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBuradan 1 kişiyle oldu.. Onu da uzun süre gözlemledim özellikle profil fotosu çok önemli vardı zaten. Resmini görup ilgimi çekince ve yorumlarını vs takip edip düzgün biri olduğunu anlayınca ona ulaştım ve süreci de kendim yönettim. Tabi erkekler acele ediyor ama ben aceleye getirmem. Özellikle evine ve gidilmez halka açık mekan sahil görüşme yeri olursa sorun yaşanmaz
28 Yorumla- 1 ay
Bir sıkıntı yaşadın mı peki
Cevap sahibi1 ay@DiplomalıHavuç nasıl bir sıkıntı
- 1 ay
Bu insanlar neden Türkçe özürlü
Cevap sahibi1 ay@DiplomalıHavuç asıl sen öylesin belli ki. Ne yazmışım bir daha oku.. Son cümle zaten senin sorunun cevabı idi
Cevap sahibi1 ay@EşrefVtec hayır Eşref
Cevap sahibi1 ay@EşrefVtec hayır, sadece değerlendirmem olumsuz oldu
Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Güvenmeyecek bisey yok.
konuşmasından anlarsın ne tip biri.
ilk buluşma da evine girmedikçe güvenmeyecek bi durum yok.
Cafe vs bi yerde buluşursun hal tavirlaiena bakarsin.
çalışıyor mu okuyor mu.boz gezen ama yükseklerden sallayan boş beleş biri mi uzak duracaksin
salliyor ama gelirde var mı gene uzak duracaksın doğru düzgün işi eğitimi vs yoksa bi halta yaramaz mutlaka pisliğini sana bulaştırır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı. Buluştum ama arkadaş olarak. Hemen de görüşmedim, en az bir sene geçtikten sonra denk geldiyse.
Ne kadar güveniyor da olsam evden kendimi aldırtmadım, kendim araçla gittim ve kalabalık kafede görüşüp sohbet ettik14 Yorumla
Soran1 ayErkek miydi
Soran1 ayNe oldu peki nasıl biriydi evlendiniz mi
Gizli Üye(30-35)1 ayBu siteden 3 4 sene tanıdığım bir kız vardı kızın çocukluğundan mezun olup iş yapana kadar ki hayatını biliyordum gel dedim gelmedi ben geleyim dedim gelme dedi bitti. İnternetten manita yapılmaz. Bu siteden hele hiç yapılmaz. Bu sitede o kadar aç erkek var ki burada az kendini güzel sanan 10 erkek yazdı diye aklı çeliniyor. Tek pişmanlığım giden zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ay3 kişiyle uzun süre konuştum biriyle buluştum birkaç defa. Diğer bir tanesi direkt teklif etmişti uzun süre konuştuktan sonra ama ben gitmemiştim. En büyük pişmanlığım o oldu sanırım. Diğeri ile de buluşacaktık arkadaşının sözüne kandı beni her anlamda açan kişiydi kendisi çok meraklıydı net üzerinden her şeyi yaşamıştık inanamıyordum o sürece. Sözü vardı belli bir yaşa kadar evlenmezse yazacaktı. Hala buralarda sessizce takılıyor nasip baklalım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBurası dahil birçok platformdan kadınla buluştum elbette her şeye açık olsun isterim ama karşımdaki kişinin çizdiği sınırlara uyacağımı hal ve hareketlerimle gösteriyorum konuşma amacına sadık kalıyorum uyumsuz olmamız durumunda da zaten iletişim bitiyor
00 Yorumla
1 ayBuluştum. İnternet buluşmaları fazla olumsuzlanıyor ama karşıdaki uzaylı değil. O da senin gibi bir insan. Buluşmak zaten tanımaya çalışmak demek. Buluştun diye hemen kabul etmek zorunda değilsin
00 YorumlaGüvenlikten sonra bir araya gelebilir siniz. Ben aynı mahalledeki biriyle aylarca konuştuktan sonra buluştum uzun süre konuştuk tan sonra bir araya gelince samimi bir arkadaşla bir araya gelmiş gibi hissettim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayBekarken ev arkadaşımla bi bine fenomeni ve kuzenini evimizde ağırlamıştık çok keyifli iki gün geçirmiştik şu an nasıl cesaret ettiğimiz hakkında hiçbir fikrim yok 😄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 ayBuluşmalarda gerçekleşebilecek muhtemel senaryo ahdhfj
https://www.youtube.com/embed/21zfllkcpL400 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Eskiden bu konu ayıplanırdı ama günümüzde herkes kafasını telefona, bilgisayara gömülü yaşadığı için buluşulabilir. Güven meselesi de size kalmış nüfusuna eklemeyeceksin ne de olsa.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 ayEvet. Lisede hem de. Ama ortak arkadaşlarımız vardı. Aynı mahallede oturuyorduk. Sadece tanışmamız internetten olmuştu. Baya da bi süre görüştük arkadaş olmuştuk hey gidi günler
00 Yorumla İnternette birçok insanla buluştum ama içlerinden biri oldukça ilginçti. Hristiyan olduğum için bana tehdit mesajları atan bir çocuğu, iki arkadaşımla birlikte sahte bir kız hesabıyla buluşmaya çağırdık. Buluşmaya geldiğinde ise ona haddini bildirip kim olduğumu gösterdim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 ay2 yıl kriter olmalı sanalın her aşaması olduktan sonra yazılı sonra diğer platformlara geçme sesli görsel ve çapraz stalk, fake ile araştırma gibi gibi analizler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı. Bulusurum bulustum da defalarca herkes kendini bildikce ne istedigini ne icin bulustugunu bildigi surece bi sorun yok sorunlu olan belli ediyor kendini zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBuluştum ama şu an düşünüyorum da internette kimseyle buluşulmaz tanışılmaz psikopat belki ruh hastası her şey olabilir güvenmemek lazım klişe ama öyle
23 Yorumla
Cevap sahibi1 ay@EşrefVtec işte bazılarının da çok iyi rol yapabileceğini unutmamak gerek kendini bambaşka biri olarak tanıtır ve bu rolüne devam eder sana zarar vereceği ana kadar
1 ayYani evet görmen lazım ya ben buluşup sevişmek isterim biliyor musun sabaha kadar benim tek hedefim belli yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet buluştum uzun süre yazıştık sonra numaralar verildi ve sonra görüşmeler oldu gayet iyi arkadaşlarım oldu
00 Yorumla
1 ayEvet.
Ancak tanımak gerek güven lazım. İlk görüşmeler tenha baş başa olmamalı katil psikopat dolu etraf.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
1 ayWarframe diye bi oyun var orada tanıştığım 5 yıl sohbetten sonra arkadaşıma gittiydim İzmir'e oda antalyaya geldiydi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 ayBurdan tanıştığım biriyle buluşacaktık nasip olmadı :) her nasip vaktine esirdir Belkide olur olmasını tabiki çok isterim de hayırlısı olsun ya neyse
01 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle hayırlısı ya neyse sjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayBuluşurum. Kızlar daha ince eler sık dokur, benimle buluşmak istediyse demek ki bildiği vardır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Kimseyle buluşmadım, cesaret sorunum da yok, ama zaman benim için oldukça önemli ve durduk yere başımı ağrıtmaya da gerek yok.
00 Yorumla
1 ayReelde bir bağlantım yoksa sanaldan sevgili yapmam zaten.
Arkadaş olarak konuşup güvendiğim oldu ama sanalda kaldı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Çok buluştum. Tanımak için 2-3 ay yoğun yazısma filan kafi, sonra yüz yüze olmalı. Yoksa film kopuyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ay3 kişi ile buluştuk hepsi 1 hafta bile sürmedi buluşma gerçekleşti. Biriyle 2 ay biriyle 6 ay takıldık biriyle 4 saat sonra bıraktım gitti
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok kişiyle buluştum, hepsi sevgili değildi. Arkadaşlıklar da vardı. Halen daha konuştuğum kişiler var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı.
1 ayBurdan bile bir çok partnerim oldu, ilk buluşmada cinsellik yaşadım genelde birini nerde bulduğun değil kimi bulduğun önemli
00 Yorumla Yani bir anda görüşmedim ama uzun bir süre konuştuktan sonra görüşmüştüm
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı. Aynı şehirde yaşıyorduk 2 hafta falan geçti buluştuk.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
1 ayHayır buluşmadım. En az bir ay konuşup tanımam lazım sonra buluşma
10 Yorumla Şu an internetten neredeyse üç haftadan beri konuştuğum biri var ve gelecekte inşallah buluşuruz aramızda binlerce kilometre var yani bu uzak mesafeli ilişki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. İnternetten kimseye güvenilmez. Cesaret ister.
00 YorumlaSayısını hatırlamıyorum ama evet çoğu sosyal aktivite hobiden oluşuyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayBuluştum ama taa yıllar önce doğru düzgün sosyal medya yokken vodafone chat üzerinden, şimdi binlerce uygulama var birinden bile biriyle buluşamadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
1 aySabah tanışıp akşamına buluşurum. Alt tarafı bi kahve içilecek, ne var ki bunda
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 ayYorumları okuyunca hayrete düştm yürekmi yediniz anam siz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayEvet buluştum zaman tanımak lazım tabi birbirine ama insanlar mesajda kendini gizleyebiliyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 aybir çok kez hemde. burdanda tanıştığım buluştuğum kişiler oldu. diğer uygulamalardan da. çokta dert etmem tabi erkek olmanında artıları var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayBen karşı cinse hiç güvenmiyorum, bu sebeple asla buluşmam😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Valla evela gerçek bi resmini görebilirsem olur
Süpriz olmasın yani00 Yorumlaİnternet vesilesiyle biriyle tanışıp evlenmek isterdim doğrusu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 ayYalan söylicemde tanıdık var mı bi bakayım ilk önce.
00 Yorumla Ben yapmadım ve karşı cins ile bulusanlara şaşırıyorum
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBuluştum 8 saat dibinden ayrılmadı. Sonuç ne. Oldu hiçbişey boş boş takilmaca. Dışardan bakam 8 saatte seks yapmıştır zanneder. E zaten seks 5. Dakikalık bisey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
1 ayKısa süre sohbetle olmaz tabiki o güven tesis edildiginde kalabalık bir mekanda neden olmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 ayPlanlanmış bir şey değildi ama aynı yerde denk gelip 10 dakika konuştuk
00 Yorumla - Devamını Gör (170)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler