Ben bir sefer buluşmuştum, hiç yazıştığı gibi değildi. Çok soğuk bir kızdı, bir daha konuşmadık. Ama şimdi olsa herhalde buluşmam. Artık yanlış bulmaya ve güvenmemeye başladım.
Geçenlerde gördüm, 16 yaşında bir kız internette bir erkekle yazışıyormuş. Kilisedeymiş, yazıştığı kişi "Ben de o kilisenin yakınlarındayım, çıkışta buluşalım mı?" demiş. Kız da kabul etmiş. Adam kendini 16 yaşında olarak tanıtmış ama aslında 40 yaşındaymış. "Ben onun şoförüyüm, seni onun yanına götüreceğim." demiş. Arabaya binmişler, kızı bir ormana götürüp bıçaklayarak öldürmüş.
Brezilya'da da bir kadın, Tinder'dan buluştuğu erkek tarafından öldürülmüş.
Çevremde de internette tanıştığı kişilerle evli olanlar var. Eşleri düzgün tipler değil. Bi tanesi evlenecekti, kıyısından döndü. Adam halamı çok üzdü.
Bazıları diyor ki: "Sen de internet kullanıyorsun, karşındaki internetteki insan da senin gibidir." diyorlar. Öyle saflara, Polyannacılara sadece gülüyorum. İnsanların başına ne geliyorsa, herkesi kendileri gibi bilmelerinden geliyor. Bu kadar saf olmayın. Hele erkekler internette kızları kandırmaya çok meraklı. Bence kaliteli bir insan ordan eş falan aramaz.
Teknoloji çağında yaşadığımız için internette tanışmayı çok normalleştiriyorlar ama aslında normal değil. Kötü insanların zarar vermelerinin en kolay yanı bu. İnternette arkadaş falan da asla aranmamalı.
Tiktok’ta arkadaş arama ilanları çok var. orada bir kız arkadaş ilanı vermiş, bir kız da ona yazmış. İlan veren demiş ki: "Yanımda iki tane daha arkadaşımı getirsem olur mu?" demiş. Diğer kızın amacı da arkadaş edinmek olduğu için kabul etmiş. Buluşmuşlar bir kafede. Getirdiği kızlardan biri "Ben içecek alayım." deyip kalkmış, buluştuğu kızın içeceğine uyuşturucu atmış ve böylelikle uyuşturucuya alıştırmışlar. Kızdan bir sürü para koparmışlar, kızı hep kullanmışlar, hayatı kaymış.
Sevgili veya arkadaş edinmek istiyorsanız, nacizane tavsiyem: kulüplere katılın, kurslara gidin, spor salonuna, kütüphaneye gidin, sosyalleşin, davetleri geri çevirmeyin, doğa yürüyüşlerine vs. katılın. Okulda veya işte bulmaya çalışın. Daha düzgün insanlarla tanışırsınız.
İnternette tanışıp iyi bir aşk ilişkisi veya arkadaşlık ilişkisi kuran insanlar var ama herkes şanslı değil.
Bir arkadaşım internette serseri bir erkekle tanıştı, ayrılması için hepimiz uğraşıyoruz ama vazgeçmiyor.
İnternette insanlar yalan söylemeye çok müsait, nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer