Aşk İlişkileri İnternetten tanıştığın birisiyle hiç buluştun mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru gayet açık, dışarıda buluştunuz mu hiç? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Soru sanırım sadece karşı cins olarak algılanmış, hemcinsiniz de olabilir. İnternetten tanıştığın birisiyle hiç buluştun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SmellSmoke Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bir kere yaptım böyle bir şeyi çok eskiden.. Keyifli geceler.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keyifli geceler derken? Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Hayır. Olmadı öyle birisi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki neden? Yorumla gokandeğilGÖKHAN +1 yıl Hoşlanıp sevdıgım bır kadın var çünkü başka kadınlarla işim olmaz Yorumla Soran +1 yıl Soruyu karşı cins kıstasıyla sormamıştım aslında. Yorumla gokandeğilGÖKHAN +1 yıl Erkek çok oldu bro. 1600 kısılık dc sunucum var sen düşün artık :) Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Hayır. Çok tanıdığım olmadı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendi tercihiniz miydi? Yorumla
Rsklnkv Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bikaç kere buluştum. Pek başarılı geçmedi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu ki? Yorumla Rsklnkv +1 yıl Buluşmada bişey olmadı. Sonrasında ilişki yürümedi yani Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki neden? Yorumla mavilipenguen +1 yıl Gerek duymadım Yorumla
evrndrmzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 10 civarı kişiyle görüştüm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 10 mu? :O Yorumla evrndrmzzz +1 yıl Eet Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet KS de tanıştığım 3 kişi ile gorustum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl KS'den mi? Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Buluştum birkaç kez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Buradan mı tanıştınız? Yorumla xunixx +1 yıl Yok hayır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evett 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Buradan mıydı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi platformda tanıştınız? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanışma sitesiydi hatırlamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir kere yaptım böyle bir şeyi çok eskiden.. Keyifli geceler..
Keyifli geceler derken?
Hayır. Olmadı öyle birisi
Peki neden?
Hoşlanıp sevdıgım bır kadın var çünkü başka kadınlarla işim olmaz
Soruyu karşı cins kıstasıyla sormamıştım aslında.
Erkek çok oldu bro. 1600 kısılık dc sunucum var sen düşün artık :)
Hayır. Çok tanıdığım olmadı.
Kendi tercihiniz miydi?
Bikaç kere buluştum. Pek başarılı geçmedi
Ne oldu ki?
Buluşmada bişey olmadı. Sonrasında ilişki yürümedi yani
Hayır
Peki neden?
Gerek duymadım
10 civarı kişiyle görüştüm
10 mu? :O
Eet
Evet KS de tanıştığım 3 kişi ile gorustum