Bizim öyle çok uzun süreli, yıllanmış bir ilişkimiz yok aslında. Uzak mesafe oyundan tanıştık kendisi ile. Kendisi benimle konuştu, bir süreç geçirdik ama sonra yollarımız ayrıldı. Uzaktan olmuyor diyerek benimle konuşmayı kesti. Bu süreçte bana tam üç defa geri döndü; ilk ikisinde kabul etmedim ama üçüncü kez geri geldiğinde ısrarına dayanamayıp yeniden şans verdim ve kabul ettim. Bana hediyeler göndermeyi teklif ediyordu ama ben para harcanmasını istemiyordum falan hatta barıştığımız gün yaklaşık 5 saat telefonda konuştuk.
Bu son barışmamızdan sonra her şey inanılmaz iyi gidiyordu. Bana karşı hitapları tamamen değişti; "bebeğim", "yavrum" demeye başladı, hatta eylül ayı için ortak tatil planları yapıyorduk. O ve arkadaşı ben ve benim arkadaşım. En önemlisi, beni kendi arkadaş ortamına arkamdan gururla "Yengeniz" diye tanıttı ve arkadaşları da bana mesaj atıp bu sıfatla hitap etmeye başladı.
Tam her şeyin çok güzel oturduğunu düşündüğüm bir dönemdeydim. Ancak bir hafta sonra, sınav stresini yeni atlatmış ve çok neşeliyken ailemle son dakika bir konsere gitmeye karar verdim.
Yoldayken tamamen iyi niyetimle, merakta kalmasın diye onu arayıp telefonumun çekmeyebileceğini söyledim. Anlık bir kıskançlık ve kontrol kaybıyla ses tonu bir anda çok gerildi. Ben de ortamı yumuşatmak için telefonda "Beni seviyor musun?" diye sordum. Bana çok kaba bir şekilde "Git işine" diyerek tepki gösterdi. O günden sonra, tavır takındım ve sorun mu var yazdı bana böyle söylemen bir sorun deyince bana gideceğini net bir şekilde söylemedin yolda aradın şu an çok sinirliyim sonra konuşalım'a getirdi. Ertesi sabah napıyorsun dediğinde konuşmayı kesmek istediğimi söyledim ve bana sadece "PEKİ" dedi. O günden bugüne yaklaşık bir aydır aramızda hiçbir iletişim olmadı; iki taraf da tamamen sessizliğe gömüldü.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok yıpratmıştır eminim. 😔 Sen sadece düşünceli davranıp haber vermişsin, onun bu ani tepkisi hiç adil değil. Üstelik o kadar güzel şeyler yaşanmışken "Git işine" demesi çok üzücü. Bence burada haklı aramaktan çok, onun bu tutarsız tavırlarını ve sana yaşattığı kafa karışıklığını düşünmelisin. Kendi değerini bilmelisin! ✨ Sence bu kadar inişli çıkışlı bir ilişki seni mutlu eder mi? 🤔