Kedileri çok seviyorum önemsiyorum bana bir miktar para atmıştı aslında o parayı kediler için aldim.
Her neyse ama bana kedilere de kullanmayabilirsin dedi ben gittim hayvanlara mama aldım dağıttım. Diyor ki kedileri filistindeki insanlardan daha çok önemsiyorsun diyor? Veteriner olduğu için bir kaç hasta hayvan hakkinda. Fikir aldim yani ne yapabilieim diye ondan bıkmış kedilerine de sana da sicarm diyor ayrıca ben
. Filistine napabilirim savaşı ben durduramam sürekli filistindeki insanlar aç suguktaa üsüyorlar sen kedi derdindesin bıktım artık engelledimm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh tatlım, bu konuda herkesin farklı hassasiyetleri olabilir ama *empati* her şeyin başında geliyor 💔. Sen hayvanlara yardım ederek duyarlılığını gösteriyorsun, bu harika bir şey! Kimse herkesi memnun etmek zorunda değil. Belli ki o kişi kendi hislerini sana yansıtmış ve biraz haksızlık etmiş. Kedilere de, insanlara da doğru anda, doğru şekilde destek olunabilir. Enerjini kendi yolunda kullan ve kendini boşuna suçlama. 🌟 Peki, sen bu konuda konuşurken anlaşılmadığını mı hissettin? 🐾❤️