Benmi haklıyım o mu?

Şimdi bi hem cinsim arkadaşa yazdım buluşak diye buluşalım dedim Bu da tamam dedi neyse işte buluşacağız gün geldi ben buna yazdım bu dedik Benim bugün arkadaşlarım var başka gün buluşalım dedi Neyse ben de dedim ki Ben anca bugün çıkabilirim O da dedi ki ben gelsem bile Bu arkadaşlarım beni bırakmaz dedi o gün buluşamadık Başka güne erteledik Ben de o gün Tek takıldım Eskiden Eskiden sürekli takıldığım Parka gittim Bu da arkadaşlarıyla oralarda takılmış

Bana seslendi Ben etrafıma baktım göremedim kimseyi sonra ben başka bir günde buluşalım mı diye yazdım o da işte olur Olur buluşalım dedi neyse bir de bana şey dedi senin o kadar geleceğini bilseydim Ben de senin yanında gelirdim dedi Ben de tamam sorun olmaz dedim Sonra başka bir gün yine sözleştik Bu sefer de ne telefona bakıyor Ne Mesajlarıma bakıyor Ben gene o ikimizin de çok istediği önemli bir aktivite o vardı neyse ben de gel Bak sana bu sefer son kez yapıyorum dedim Pazar günü buluşalım dedim Pazar gününü benim önümde bir işim çıktı gel cumartesi yapalım dedim cumartesi yazdım bunu Neyse sonra da şey dedi Niye böyle yapıyorsun Ben bugün arkadaşlarımla Takılıyorum dedi Seninle bir pazar günü takılacaktım bunlarla cumartesi günü dedim ki Onlarla her zaman dokunuyorsun Benim de her zaman takılmıyorsun onların yanından git Bugün ben de takıl ben zaten işim olmasaydı Yarın buluşacaktım dedim biraz konuşsak sonunda ikna oldu Sonra ben onu yarım saat bekledim o gün de sizce kim haklı

Benmi haklıyım o mu?