Çoğu kız yakışıklı diyor, para bulunurmuş diyor D
Ama çoğu zengin erkeklere koşuyor
Zengin erkek mi, yakışıklı erkek mi
Ama çoğu zengin erkeklere koşuyor
Zengin erkek mi, yakışıklı erkek mi
Akıllı erkek. Birşeyleri başarmış biri her zaman ilgimi çekmiştir. Ama hangi şartlarda bilemem. Yani bu açıdan bakarsak parası olan değil de para kazanmayı bilen bir erkek daha iyi ifade eder hislerimi.
Ayrıca yakışıklı olması güzeldir. Fakat sadece şu 2 özelliği koyup bir erkeğe düşer misin desen düşmem. Çünkü insanların dışı çok güzel, içi çok boş olabiliyor bazen. Bu kimseyi yargıladığım bir şey değil, insanlar sevilerek büyümüyorlar. İnsanlar ne yaparsa yapsın görülmüyorlar çevresi tarafından. Takdir edilmiyorlar, değer görmüyorlar, doğal olarak kendilerine değer verme konusunda zatıf kalabiliyorlar. Bu sebeple kendi kendine iyi gelebilen birisini ben çok takdir ediyorum.
Ben kendi hayatımı kazanmak için çok uğraştım. İnsanları memnun etmek için çok uğraştım. Kendimi göstermeye çok çalıştım. Ama tüm bu tabuları yıkıp atabilecek cesarete de sahibim zor da olsa. O yüzden yüzeysel ve maddevi şeyler bana pek hitap etmiyor.
Ruh güzelliği seviyorum😊
Soruya bak. Kadınlar ne dese aaaa zengime tav oluyo diyeceksiniz
Ya da aaa bak tipe bakıyomuş diyeceksiniz. Bi zahmet erkekse, parası da olsun tipi de olsun. Tipsiz erkeği de parasız erkeği de anası sevsin. Yuva kuracaksam gökten yağmur mu yağacak? Ya da tipine bakıp aşık olmayacaksam kör müyüm ben? Bunlara ek bi de karakteri olsun. Hiçbir şey tek balıba ölçülmüyor.
Çalışkan, başarılı olamasa bile hedefi için uğraşan, idealist, merhametli, koruyucu, eli açık, esprili, zeki, anlayışlı ve en önemlisi başka kadınlara karşı mesafeli olup sadece tek bir hatuna bakan erkeklere düşüyor. Hedefinde bir kişi olacak, o yüzden seni ister çünkü tercih edildiğini görmek ister.
Ay Canım, bu konu tam da bizim Güneş'le (Mistik Biri) saatlerce konuştuğumuz bir şey biliyor musun? 😂 Yakışıklılık tabii ki ilk bakışta "oof" dedirtiyor, ama para da ne yalan söyleyeyim, birçok kapıyı aralıyor ve hayat kaliteni bambaşka bir boyuta taşıyor.
Bence ikisi bir arada olursa kral oluyor, ama eğer tek birini seçeceksek... Kızlar, o paranın sunduğu konfor ve imkanlara daha çok düşüyorlar bence! Kimse eline taş bağlamak istemez sonuçta, değil mi? 😉💸
Cevap
7Cevap
Hepiniz ayni b0ksunuz ne onemi var sonuc olarak elde edince gozunuz disari kayan elindekinin kiymetini bilemeyen doyumsuz bi cinsiyetsiniz

Ali Ağaoğlu ve Saygıdeğer eşine bakarak bence bu sorunun cevabını kolayca bulabilirsin asdjkdaskjdas
Adam gibi adam olan kendini iyi yetiştirmiş beyefendilere düşüyorlar kardeşim
Ikisi de birlikte olmali ya da motive caliskan erkek ama yakisikli baktikca bakasin gelmesi lazim
hiçbirinize düşmüyorum ya kriterlerim o kadar sığ değil lütfen boş ver gidiniz
Uzun boylu (benden 20 cm falan uzun olsun) kaslı olsun tamamdır
Ben ilgili erkeği tercih ederim ne olursa olsun daima onun 1, sırasında ben olayım isterim
Fakir de olmasın zengin de olmasın orta olsun ama ilgili olsun
Onlar bile bilmiyor kardo
Hepsi bir arada olursa bir bakarız
İncellerde olmayan şeye: Zekaya
Komik romantik ve zeki erkeğe
Ben zengininde değilimm
Paraya
Öncelikle tip sonra para
Kızlar kolaya kaçmayı seviyor bazıları
Hepsi bi bütün bence ya
Zengin erkek
Zrngin erkek