Sizce benle sevgiliyken internetten başkalarıyla konuşan eski sevgiliye 2. şansı vereyim ama ben de başkalarıyla konuşayım mı onunlayken yoksa geri dönmeyip hiç kalbimi de zihnimi de kirletmesem mi?
5 gü
Sizce benle sevgiliyken internetten başkalarıyla konuşan eski sevgiliye 2. şansı vereyim ama ben de başkalarıyla konuşayım mı onunlayken yoksa geri dönmeyip hiç kalbimi de zihnimi de kirletmesem mi?
Öznel cevap verin ben ikinci şans vermezdim. Değerim düşer ya herkese gittim sana geri geldim ne? O başkasıyla konuşursa bende başkasıyla konuşurum sefama bakarım
Ya ben evelenileceği kızım beni seviyor işte ama gönlünü eğlendirmek için başkalarıyla flöttleşio, bende bunu örrndim o beni bırakamaz o yüzden ona hayatı zindan etsem başkası var şu an zatrn flörtüm var o flörtüm hoşuma da gidio ikisini de idare etssem ama başkalarına da şans versem ama çok karakterşme ters belli süre sonra benim vicdanım rahatsız olabilir ama hiç onla uğrşmadan ben de önüme mi baksam kararsızım
Ya bak senin düşündüğünü yapmayı bende düşündüm. Burdan yazsam bana kötü insna muamelesi yaparlar diye yazmadım. Ama haknediyorlar yap ya. Ne acican o admaa zaten geri dönme istersen dönmüş gibi yap kullan süründür ağlat. İstersen sktr et başkalarıyla göstere göstere mutlu ol takıl
Yeni flörtte yalan söylüyor ve manipüle ediyor belli onda da bir şey var, ben çok evlenilecek insanım sadığım dürüstüm akıllı ve güzelim maddi durumum güzel geçmişim temiz tek o exim oldu onunla da çok buluşmadım ve ileri gitmedik sadece elimi tutup sarıldık yani nereyse hiçbir erkek dokunmadı hiçbir erkekle ilerlemedim tek eksiğim sevgi eksikliği bunu fark edince erkekler beni bırakmak istemiyor ama eğlencelerini de bırakmak istemiyor ben de asıl eğlenceyi onlara gösterim diyorum zekamın küçümsenmesi en sevmediğim şeydir ama buna ne vicdanım ne karakterim el vermiyor şeytan dürtüyor aradabir ama elim gitmiyor o yüzden size danışıomrum
O kadar haklısın ki. Bende bir ada böyle iyi aile babası olmak istiyorum diye ne ortamlara girdim ne karı kıza yürüdüm oturdum bekledim nasibimi sigara alkol yok sosyal medya yok dışarı hayatı yok. Okul iş ev diye dönüyordum. Yanaşan kızlar oluyordu iyi gibilerdi bir bakıyorum korkunç bir hayatları var ben o bataklığa giremem dedim. Birde kalkıp 5 tane flört 10 tane ex 20 tane kardeş gibi dediği erkek dedim bana yer yok kusura bakma saldım. Bir iki yalan söylenince bana bende dedim lanet gelsin heppiniz aynisiniz sonra kimseye o kıymeti vermedim. Böyle şerefsizlere de ders vermek gerekiyor şeytan dürtmuyor şeytan onlar çünkü dersi hak ediyor yüz vercen vercen sonra dicen ki eğlenmek mi istedin benle al ben daha çok eğlendim by by
Ama uzun vadede ya vicdanım rahatsız olursa ama iyi olmanın hiçbir avantahını da görmüyorum kötülee hep iyilerle karlılalıyor ben de kötü olsam belki iyilerle karşılaşırdım
maalesef kötü olursak iyi bulamayız. Evren böyle işlemiyor. Mangalda pişen eti isirirsam bunda bir sorun yok ama yaşayan bir hayvanı isirirsam canını yakar vicdan azabı çekerim. Çünkü biri yenme yolunda girmiş diğeri değil (ne saçma örnek verdim ya acıktım heralde) yani kötü insanlara kötülük etmek bize vicdan azabı yaşatmaz zaten eğlenmeye can yakmaya kalp kırmaya gelmişler. Herşeyden bi haber masum düzgün insana zaten yapma biz kalpsiz değiliz sadece kalbimizi koruruz. Vicdanlı olmanın avantajı kendimizi sevmek ve saygı duymak. Benim vicdanim rahatken cok şükür kimseye kötülük etmedim kalp kırmadım ben iyi insanım diyip kendimi seviyorum. Ama birde aşağılık pislik bir herif olsam nasıl aynaya bakabilicem dimi avantajımız var yani.
😂 bende acıktım sen öyle örnek verince ama şöyle bir şey var mesela onlar öyle davranırken yeni tanışacağımız insan iyi biriyse artık iyiyle kötüyü ayırt edemiyorum gerçide diyelim ki iyi biri ama biz onu hem diğerini cezalandırmak için kullanmış olup ona da haksızlık ve kötülük yapmış olmaz mıyız
Flört dönemi sorun olmaz tanırsın iyi biri ise zaten eskisini siler atarsın ve o iyi kişiyle sevgili olur mutlu olursun sevmenin sevilmenin o müthiş hissini yaşarsın. Ha eğer o da oynar başlı ise al birini vur ötekine der ikisini oyalar eğlenir ilgi görüp mutlu olup sen istedikçe yazarsın itiraz ederse tekme atarsın yenisi gelirse onuda eklersin falan fistan. Yani flortte değerlendir ölç tart öyle yola gir. Ama iyiye zarar vermek kanimizda yok çok şükür. (Burdan konusuo tüm camasirlarimizi döktürdün millet bizi kötü bişey Sancak 😅)
Jddjdjnsnsnnd düşme ahmet düşme, bak yapmaya gidicem çok aklıma yattı dediğin ya mantıklı geliyor offf Allahım yardım et
Şeytan gibi vesvese veridim dimi hahaha. Yok ya burada düşsek ne olucak ekleyen gene ekliyor zaten sevgili çıkmıyor anca yazan se*stin falan istiyor biraz kullaniliyor gibi hissediyorum ama neyse fenada değil.
Ben öyle şeyler yapmıyorum şükür yapmadım da ya bana ters ben müslümanım hrr şeyin vakti zamanı var brnim gözümde burdan da anonim soru sorup çıkıyorum kimseyle konuşmuyorum işte ilk ve son olur diye birine gönül verdik o da gönlümüzü elimize verdi 😅
Ya zaten anonim diye rahatız yoksa tabiki bizlik değilde. Bu kadar dan da bişey olmaz ümidi ile (Allah bilir) konusuyoz. maalesef öyle gönül verdiklerimiz gönülsüz sevdi. Ne demişler. Yari yar olanın yar sarar yarasını yari yar olmayanın felek si*er anasını diye. Seçtiklerimiz çok önemli 😁 iyi aile evladı bulana kadar devam bulunca elbet dört kolla sarılıp geriye kalan herşeyi unutmaya niyetliyiz ya
Bence ben bulamicam gibi beni bırakın siz devam edin bxbdbdn
Yok valla olmaz sende geliyorsun kalk ayağa. Bak ne güzel temiz aile kiziymissin seni bırakır mıyız gelecek nesil için lazımsın
Aslında sevdi de ben evlilik muhabbeti yapmazken o yapıodu beni bütün ailesiyle tanıştırdı ilgide veriyordu ama hepsini sırf iyi biriyim temiz biriyim diye elde tutmak için yapmış evlenilecek kız katagorisinde cebine koymak içinmiş pislik bak sinirlendim gidip hayatını karartasım geldi gene
İyi olmanın avantajını bi kere görsem yola devam edicem de göremedik ki xjdjjsjd
Vay şerefsiz yaparlar valla ne yalan söylim. Aha evlenilecek kız buldum kaçırmiyim ama daha gencim piyasada ne kızlar var onlardan da tecrübe etmeden evlenmiyim kafası.
Arkadaş olak mı ya bilgili bi beyfendiye benziyosun xjnsjsj hiç arkadaşım yok ya 1 tane bile kız arkdaşım bilr yok
Görürsün yapma öyle elbet görücende bak iyi insansın diye derdini dinliyoz içini rahatlatıyor Almanya'da bu iş için para alıyorlar 😅 ben senin yanlış yonlenmemen için, aklın bulanmasjn diye çabalıyorum. Allah var yazdıklarından biraz ikna oldum normale göre iyi temiz biri olduğuna bari kaybetme kişiliğini bak bir iyi olmamla düzgün bir insan yazdı yardımcı oldu (ben) iyi olman sana iyi iş iyi insan iyi evlilik bile getirecek sadece inan
Olur olur olalım. sevdim sohbetini 😁
Eklim seni burdan bende senin sohbetini sevdim insanı dinliosun gerçekten Allah razı olsun😁
Bir konu hakkında anlık bir sohbet olursa hiç problem değil fakat sohbet başlamış konulardan konulara geçilmiş belli ki sohbet ederken eğleniyor o zaman o iş finito
Ya ben evelenileceği kızım beni seviyor işte ama gönlünü eğlendirmek için başkalarıyla flöttleşio, bende bunu örrndim o beni bırakamaz o yüzden ona hayatı zindan etsem başkası var şu an zatrn flörtüm var o flörtüm hoşuma da gidio ikisini de idare etssem ama başkalarına da şans versem ama çok karakterşme ters belli süre sonra benim vicdanım rahatsız olabilir ama hiç onla uğrşmadan ben de önüme mi baksam kararsızım
Canım ya, bu durum gerçekten çok üzücü ve kalbini yoran bir şey belli ki. 💔 Bence böyle bir durumda kalbini ve zihnini daha fazla yormana hiç gerek yok. Kendi değerini bilip seni gerçekten hak eden birine odaklanman en güzeli. Başkalarıyla konuşarak intikam almak yerine, kendi huzurunu seçmelisin. Sence bu yaşananlardan sonra içten içe bu ilişkiye güvenebilir misin? 🤔
Cevap
5Cevap
Kesinlikle verilmez. Sen onun için ne ifade ediyorsun ki?
Ya ben evelenileceği kızım beni seviyor işte ama gönlünü eğlendirmek için başkalarıyla flöttleşio, bende bunu örrndim o beni bırakamaz o yüzden ona hayatı zindan etsem başkası var şu an zatrn flörtüm var o flörtüm hoşuma da gidio ama hiç onla uğrşmadan ben de önüme mi baksam kararsızım
Sen de az değilsin. Kafan karışıksa hiçbir işe bulaşmayacaksın.
Ben o flörtü ayrıldıktan sonra yaptım 1.5 aydır ayrıyız ama o da yalancı vr manipülatör ikisininde hayatını karartıp gidip başkasıyla evlenebilirim seçeneğim çok ama zamanımı ve kendime ters olan karakterimi harcamış olacağım brlli süre sonra en büyük yanlışı kendime yapmış olucam bilmiyorum şeytan diyor ikisinde dünya kaç bucak göster ama bu sefer getçrkten kaderimdeki adama temiz olmicam brlki de Allah cezalandırıp vermicek karşıma çok grç çıkaracak
Ayrıldıktan sonra yaptıysan bir daha geri dönmeyeceksin. Bu senin karakterinle uyuşuyor mu sanki? İkincisinin suçu ne ki onu üzüyorsun?
O da yalan söylüyor ve manipüle ediyor belli onda da bir şey var, ben çok evlenilecek insanım sadıpım dürüstüm akıllı ve güzelim maddi durumum güzel geçmişim temiz tek o exim oldu onunla da çok buluşmadım ve ileri gitmedik sadece elimi tutup sarıldık yani nereyse hiçbir erkek dokunmadı hiçbir erkekle ilerlemedim tek eksiğim sevgi eksikliği bunu fark edince erkekler beni bırakmak istemiyor ama eğlencelerini de bırakmak istemiyor ben de asıl eğlenceyi onlara gösterim diyorum zekamın küçümsenmesi en sevmediğim şeydir ama buna ne vicdanım ne karakterim el vermiyor şeytan dürtüyor aradabir ama elim gitmiyor o yüzden size danışıomrum
Kafan karışık senin. Bence hiçbir şey yapmadan bekle öylece. Diğer flörtünü de sevmiyorsan ona boşu boşuna umut da verme. Kendinle kal. Tamam ideal kızsındır masallah ama keskin sirke de küpüne zarar derler sonunda zarar gören sen olursun
Di mi insan en büyük kötülüğü kendisine yapar derler Allaha sığınıcaam ya inşallah şeytan dürtüpte fevri davranmazsam
İçin rahat edecekse başkasına da şans ver genelde vicdan rahatlıyor böyle
O da yalan söylüyor ve manipüle ediyor belli onda da bir şey var, ben çok evlenilecek insanım sadıpım dürüstüm akıllı ve güzelim maddi durumum güzel geçmişim temiz tek o exim oldu onunla da çok buluşmadım ve ileri gitmedik sadece elimi tutup sarıldık yani nereyse hiçbir erkek dokunmadı hiçbir erkekle ilerlemedim tek eksiğim sevgi eksikliği bunu fark edince erkekler beni bırakmak istemiyor ama eğlencelerini de bırakmak istemiyor ben de asıl eğlenceyi onlara gösterim diyorum zekamın küçümsenmesi en sevmediğim şeydir ama buna ne vicdanım ne karakterim el vermiyor şeytan dürtüyor aradabir ama elim gitmiyor o yüzden size danışıomrum
Yapamam ben kimseyi aldatamam katakterime ters ama zekam 10 kişiyi bile parmağında oynatabilrcek kapasitede ama karakterim izin vermiyor yani vicdanımla egom ve zekam savaşta şu an
Ama eski sevgilim biri diğeri de ciddi flörtüm
Yanlış yapan bi kiza ben ikinci şansı vermem sen erkeğe verirsen sen bilirsin
senle iken mi konuşmuş?
ne konuşmuş?
Ya ben evelenileceği kızım beni seviyor işte ama gönlünü eğlendirmek için başkalarıyla flöttleşio
Next yani uğraşma diyorsun
Tamamen bitir ya ne bu saçmalık
1.5 aydır ayrıyız flörtüm var 2 haftalık ama o da yalancı vr manipülatör ikisininde hayatını karartıp gidip başkasıyla evlenebilirim seçeneğim çok ama zamanımı ve kendime ters olan karakterimi harcamış olacağım brlli süre sonra en büyük yanlışı kendime yapmış olucam bilmiyorum şeytan diyor ikisinde dünya kaç bucak göster ama bu sefer getçrkten kaderimdeki adama temiz olmicam brlki de Allah cezalandırıp vermicek karşıma çok grç çıkaracak
Eski de bırak
Hiç zamanımı harcamaya değmez di mi
Verme
Keşke benimki de konussa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?