Evet bu olaya kısmen katılıyorum Sonuçta görüldü yapıp çevrimiçi kalması karşı tarafa bir saygısızlık örneğidir ama burada Altını çiziyorum Önemli olan şey bunu tekrarlaması bu Veya buna benzer birkaç davranışı daha karşı tarafta gözlemlendiği takdirde işte o zaman bence büyük bir tepki ortaya konmalı Yani bunu sadece bir sefer yapmasıyla yol ayrımına gitmek biraz saçma olur
Hiç öyle huylarım yok. Gördüğüm an yazarım. Ego veya tribe girecek kadar uzun değil hayat. Bir iki yapar ses etmem ama üçüncü de bir daha yapmaması gerektiğini söylerim. Tekrarlarsa da yolu açık olsun.
Bana göre büyük bir saygısızlık. Sadece sevgilik ile alakalı değil. İster arkadaş olsun, ister akraba. İnsan nezaketen bir cevap verir. Ben direkt olarak nefret ederim böyle insanlardan.
Görsele bayıldım çok iyi yaa 😂 Cevaba gelince şayet bu sık olmaya başlamışsa, genel anlamda ilgi alaka skalası düşüş eğilimine girmişse zamanı gelmiş demektir. Ayrılmak istediğinizi ilişkinin iyi gitmediğini ona söylediğinizde ordaki tavrıda çok önemli yalnız. Nasıl istersen gibi bir cevap almışsanız zaten arkana bakma.
Görüldı atıp çevirim içi olmasa oky ama öyle yapıp çevirim içiyse bu şüphe uyandırır ilk konuşulması lazım uygun, mantıklı bir sebebi de yoksa ayrılmak daha doğru
Ona derim ki, sen böyle yapınca ben ister istemez sinirleniyorum, rahatsız oluyorum, benim sinirlenmem umurunda mı umurunda değil mi? umurunda değilmiş gibi davranırsa hoşçakalsın 😄
Bunu çok yapıyorum ben... herkesi sinir ediyorum ama kasıtlı yaptigim bir şey değil.. soru sorulmamissa ya da net bir cevap isteyen durum yoksa geri dönüş yapmıyorum..
Her okunan mesaja cevap yazılması diye bir şart yok, ille de "tamam" gibi bir şey yazılmasını beklemek bana saçma geliyor. Bu yüzden sevgiliden ayrılan varsa ayrılmak için bahane arıyordur.