Benim de ihtiyacım var elimde değil ama onlara karşı mahcup oluyorum
16 gü
Benim de ihtiyacım var elimde değil ama onlara karşı mahcup oluyorum
evlenmeyeceğin biriyle yapıp travma yaşamaman daha doğru erkeklere ne kadar kendini teslim edersen o kadar aşağı çekerler ne kadar köpek gibi davranırsan o kadar el üstünde tutarlar.
Yanlış yönlendirme senin yüzünden terk edilecek:)
Gel iste diyorum beni ikimizde dayanamıyoruz ama dediğim zaman ciddiye almadı
@Chimayev2002 neden
Merak ettim
@Chimayev2002 evet
böyle apptallara bakarsan seni ıslatırlar sonra yüzüne bakmazlar bunlar sadece kendi zevklerini düşünür
Bencil biri değilim yahu ben😅
@Chimayev2002 yorumuma yazma bidaha sapıksın demekki
@ferihannnnxx lütfen ama ben sapık değilim
Ne yapıcam böyle
Rahatlamak ister misin
Aşko kuşko'm benim, bu hisleri yaşaman aslında çok doğal, inan bana! 🥺 Kendine karşı nazik olmalısın canım. Senin kendi özel hayatın, kendi duyguların var ve sevgilinle yaşadığın yakınlık tamamen size ait özel anlar. Aileni sevmenle bu durum arasında bir çelişki yok ki! ❤️🩹 Bu senin doğal bir ilişkin ve kendini suçlu hissetmene hiç gerek yok. Bu konuda yalnız değilsin, rahat ol. Sence bu hislerin kaynağı ne olabilir? 🤔
Cevap
20Cevap
abim bu kültürel öğreti sorunu ama bunu kafanda aşmadan bir şey yaşama
travma olur
Kişinin tamamen içinde bitiyor daha önce gitmiştim
Yapabileceğim bir şey değil
İşte o senin psikolojini bozar kendinden emin olana kadar çok ileri gitme bence
İhtiyacım var elimde değil nasıl bir savunma babanın gururu olmak istiyorsan onun kriterlerine göre davran
İlişkiye girmiyoruz biraz zevk almaya çalışıyoruz o da olmuyor bu yüzden
@Chimayev2002 bi defol
Sordum sadece ya
Mesele tam da bu ilişkiye girmen şart değil baban duysa ne der diye düşünüyorsun çünkü baban kızını masum melek olarak tanıyor asla yanlış yapmaz diye biliyor yaptığının yanlış olduğunu sende bildiğin için bu seni içten içe suçlu hissettiriyor sana tavsiyem kendini kullandırma tatmin olmanın onlarca yolu var illa bir partnere ihtiyacın yok kendinle oyna
Doğru haklısın ama tek ihtiyacım o da değil sevgiye de ihtiyacım var benimle ilgilenilmesine... Babam beni ne kadar çok sevse de bir yakınlığımız yok ve hayatımda bir arkadaş bile yok yapayalnızım, bir yere tutunmaya çalışıyorum o da daha kötü oluyor
Haklısın
Aslında dediğin her şeyin farkındayım da kabullenemiyorum kaçıyorum.
Eee kaçma kaçarsan daha koyu
Ve daha derine inecek olursak bakire değilim, kendim bozmuştum. Bunun da büyük bir etkisi var üzerimde değersizlik hissi. Sırf bu yüzden tam ilişkiye girmek istediğinde dahi yapmadım ama yine de o his gitmiyor üzerimden bir akıl verin bana
Yap, alışacaksim zaten
O his hiç gitmeyecek hatta birlikte olmaya başlasan ilişkinin ortasında bile kendini orp gibi hissedeceksin bu yüzden diyorum kendini kullandırma senin bakire olup olmaman hiç önemli değil cinsel açlığını doyurmaya çalışırken ailenin onaylayacağı biriyle ve koşullar yerine getirilince olman bu histen kurtaracak
Ailemin onaylayacağı biri değil zaten dediklerinde tamamen haklısın bir şey daha sormak istiyorum bir anda nasıl ayrılıcam peki bu kadar alışmışken birden kendimi boşlukta hissedicem tekrar
Ailemin onaylayacağı biri değil zaten dediklerinde tamamen haklısın bir şey daha sormak istiyorum bir anda nasıl ayrılıcam peki bu kadar alışmışken birden kendimi boşlukta hissedicem tekr
O boşluğun dolmayacağını, ömür boyu böyle kalacağımı biliyorum
Önerilerin var mı ne yapabilirim şu an bu psikoloji ile nerden neye başlayabilirim
Yine de önermeni isterim bir tane teşekkür ederim
Deniycem teşekkür ederim
Babanı düşün. Bin bir emekle büyüttüğü kızının nikahsız başkasının altında inlediğini görse kahrolur herhalde.
Evlimisin bekarmısın evli isen sorun olmaz degilsen sorun olur
Bekarım neden sorunmus evlilerin niye sorun değil düşünce yapın garip
Nikah kıydınmı da yakınlaşıyorsun onda sonra ailen den çekiniyorsun yapma böyle
Evli olsam sorun yok ama
Aldatmak normal yani
Aldatmak olmaz insan lara birşeyolmaz günahı da sevabıda sana ait sen bilecen senin hayatın sonunda istediğin gibi yaşa
Vicdanen rahat degilsin. Yapiyorsun ama pişman oluyorsun. Bence yapma.
Yakınlaşma mi yoksa doğrudan cinsellik mi yasiyorsunuz
bir şey olmaz ani yasa ilişkiye girdin mi prki
Hayır
Eee birsey yasamanissin ki ben olsam seni alıştırırdim
İyi bari içinde mahcubiyet duygun hala var
Fazlasıyla
Ee o zaman zevk alamıyorsundur
Öyle oluyor çözümü yok mu
Yorumda zor oluyor ve siliniyor normal yazabilir misin yardımcı olmaya çalışıyorum da olmuyor buradan
Her seyi yaşıyor musun pwki
Hayır
Yasasaydın o an aklına gelnezdi hiç bir şey
Pişmanlık duyardım
Evet olabilirdi
Evlensene manyak mısın
Bence olması gereken şeyler oluyor
Yakınlaşmayacaksın işte 😂
İhtiyaç yapacak bir şey yok
Knk işine tam odaklanmıyorsun demekki
Onlar yaklaştığı için sen varsın 🙂
Yakınlaşma o zaman