Uzak mesafe eski sevgilimin güven sorunlarına rağmen yanına gidip yüz yüze konuşmalı mıyım?

Sevgilimle 3 yıllık bir ilişkimiz vardı ve uzak mesafedeydik daha önce hiç buluşmadık bu yaz buluşacaktık ama ayrıldık (sürekli ayrıl barış yapıyorduk) bu seferki ayrılma sebebimiz ise erkek arkadaşıma bir tane elbise resmi attım mezuniyet içindi (tek gönderimlikti ve sonrasında konu hemen kapanmıştı uzun uzun sohbet de etmemiştik ve 3 yıllık arkadaşımdı) sonrasında onu gördü sınıf arkadaşımla (erkekti) okul ve mezuniyet hakkında falan konuşmuştuk o mesajları da gördü biraz kızdı erkeklerle o kadar samimi olmama sonrasında aramız gene iyiydi mezuniyetimde bira içtim ilk içmemdi o gece bira içtiğimi söylediğimde çok tepki gösterdi ve onsuz içmemem gerektiğini söyledi ve benden ayrıldı bir hafta sonrasında dayanamadım yazdım ve aradım konuştuk aramızı biraz düzeltmiş gibi hissettim aynı şehirde üniversiteye gideriz dediğimde tamam sen şehirlere bak o zaman falan dedi gene soğuktu ama sorun etmedim düzeltirim diye dün gece de bitirelim tamamen diye mesaj attı araştık sonrasında artık ilişkinin takıntıya dönüştüğünü sevgiden çıktığını söyledi ben de öyle düşünmediğimi söyledim bana artık istemediğini falan söyledi ben de biraz ısrar ettim düzeltebilirim falan diye ama bana beni aldattın sen deyip duruyor nasıl güveneceğim tekrardan uzaktasın diyor, yazın yanına bir kere bile olsa görmeye gitsem mi onu karşımda bir kez bile olsa görmeyi çok istiyorum hatalı olduğumu biliyorum ama düzeltmem için şans da vermiyor (önceki sevgilisi aldatmıştı onu o yüzden bu konuda bu kadar hassas)

Uzak mesafe eski sevgilimin güven sorunlarına rağmen yanına gidip yüz yüze konuşmalı mıyım?