Aldatıldım, eski sevgilim son kez yüz yüze konuşmak istiyor, gitmeli miyim?

Aldatıldım hem de biz ayrıyken barışalım diye yalvarırken 19 yaşındaki bi kızım önünü kesip tanışmış vs. öğreneli 2 gün oldu küfür ettim inkar etti kapattık telefonu 8 aylık bir ilişki ve ilk kez bu yüzünü gördüm sürünsün istiyorum çarşamba yüz yüze gelelim dedi aradı bir iki defa öyle de çok zorlamıyor açtım konuştum ahlaksızsın diyorum saçma sapan yüz yüze anlatıcam affet diye değil dinle beni diyor olay patlayınca genel anlamıyla sana eskiden de yalan söyledim sanıyorsun yaptığım yutulacak bir şey değil müsait zamanını söyle yüz yüze gelelim diyor napim Allah aşkına bu zaman kadar nasılsa bu kız beni hep seviyor deyip güvenmiş ve ben görememişim asosyal biri olduğuna inanmıştım hep borcu var diye ayrıldık sanıyordum vs artık ondan gittiğime biraz emin olsun biraz çırpınsın abi aldatan rahat olmasın içi gitsin ya yanlışlıkla arkadaşını eklemişim o konuşmadan sonra hemen aradı nasıl eklersin sen bilmiyor musun dedim sen kimsin bana hesap soruyorsun yüzüne kapattım işine gelince telefonu telefona söküyor yeminle çok sevdim napim karşısına geçip ne diyim hiç yüz yüze gelmedik olaydan sonra her yerden engelledi aramalardan da engelleyim mi son kez yüz yüze geleyim mi

Güncellemeler
3 ay
Nasıl süründürcem tavrımı görsün istiyorum perişan olsun istiyorum
Aldatıldım, eski sevgilim son kez yüz yüze konuşmak istiyor, gitmeli miyim?